Аз да ви кажа, не мога все още да се престраша
Имам някаква фобия от това задавяне.....Аз понякога може да се задавя и от собствената си слюнка едва ли не....абе страх си ме е и не знам. Чудя се едно време как са процедирали като май не е имало такива топящи се бисквитки, което улеснява положението или поне не знам на мен да са ми давали такива
Сега това ми е другия страх, как ще да я науча да яде твърдите неща?!
Пюретата, които й правя, не ги пасирам, а ги намачквам с вилица и тя си ги хапва без проблем. Та такива ми ти работиии......

Наистина както Лилироуз казва миришат като кучешки пастет
Преди тях бях ползвала от тези на Плазмон и определено не бях забелязала да са така....тъпото е, че те имат сол 
Ако трябва, кажете как

а сега на вън спи вече 1 час. И без това снощи не спахме добре, че и Т ми вдигна
Но пък аз май започвам да се оправям
вече хремата ми намалява

И се оказа че и той гледа това което му посочвам
явно вече доста добре разбират какво им се говори
Ние още не сме писали, но си спомням миналата година какво беше писала: Мили Дядо Коледа! Аз съм много добра ученичка /
беше в 3 група в градината/ Много знам и за това трябва да ми донесеш.......
Много се смяхме с мъжа ми
Аз капя кърма и сребърна вода от вчера и се надявам да има ефект
А на малкия чета не точно приказки
и той ми обръща внимание за кратко разбира се 

, но нищо и нямаше
и после блажено заспа.
Баткото днес си хареса за подарък 2 лего, така че и ние ще сядаме да пишем писмо 
Ще трябва да купя и пюрета на Ади, препоръчайте ми нещо. Досега е яла картоф, морков, тиква, тиквичка, чушка, просо, елда, амарант, утре може и спанак да й дам. Ябълка досега давах в ниблера, днес обаче грабна едно резънче от на батко й и си хапна от него, така че сама мина на бейби лед

Препоръчани теми