надава вой!
Честита ни нова тема
Както винаги страхотна 

Макар че беше само за 1,30 ч. цялото ми отсъствие, много си починах
Такова въздействие имаше, че имах повече кърма
Ето го в действие. Имам и снимки как се изправя и обикаля коритото ама са размазани, че все ме е страх да не се размаже на пода и бързам и резултата е ....
След това обличане и ядене и до към 21:30-22:00ч е заспал в кошарата. Към 00 - 01ч се събужда и само с цокане става приспиването и то при мен на спалнята
и след това........ по няколко пъти още.
Снощи ми направи страхотна пауза от 23:30 до 4 сутринта
но пък не искаше да заспи след това и беше едно въртене, сумтене, пъшкане, мрънкане
не знам до колко часа
Но май ни е проблема зъбче
вижда се, даже си помислих че е пробило, но се оказа че има кожичка отгоре.
веднага се размърдва и се събужда за ядене
Чудя се дали да не си направя експеримент, да го преместя в другата стая и да видя какъв ще е ефекта

е бива, бива ама вашето......
Каката когато я водим на английски и е от 15:30 до 17:30ч докато се приберат става 18:30-19:00ч. Когато е на танци е до 18:00ч и пак по рано от 19:00ч не се прибираме
Да не говорим че нашия татко се прибира не по рано от 20:30 - 21:00ч понякога и по късно
В повечето случаи даже малкия вече спи 

А за думите на мъжа ти .....
Моя , като се оплача че още се търкалям... той ми казва "Споко, ще влезеш във форма "

тази хрема трябва да се лекува 
,а мойте вчера ходиха на детски театър,а аз в къщи с бебето,в събота на кафе с приятелка,ама пак с него 
туко виж ако реша да се прибера по-рано мога да ги заваря как си хапват с бабчето пържолки 
Препоръчани теми