Яде пюре от морков, картоф и пилешко, но това го е хапвал и друг път, и нямаше такъв отзвук.
Целувки от баба му

Аз от няколко дни заменям едно кърмене с каша
Не знам дали е от това но сега спи по дълго и се буди най много за 1 хранене нощем.
Пак започна да ми намаля кърмата
въпреки кърменето на поискване
Вече не знам какво още да направя.
Но сега пък се чудя дали това няма да ми повлияе още по зле
Та питането ми е има ли някоя от вас дето е заместила едно хранене и повлияло ли е това на количеството кърма
но много странна поза заема
одупен и с нос забит в чаршафа
как му е удобно в тази поза не знам
Супер и аз ще съм на линия.
Времето не е за изпускане

Уви аз го пропуснах, както и може би ще стане с много други неща, но най- ми тежи,че не ме познава като се прибирам
Днес ме чакаха на гарата с баба и и отне около минута да разпознае коя съм...вярно после цяла вечер не се откопчи от мен,но все пак ми е мъка в тая минута...
,че днес моя приятелка стана горда майка на две момичета, забележете само ден преди термина
От вълнение забравих да попитам дори колко са големи
Мисля,че първата е по-добре,въпреки че аз ползвам втората,но не ни е най-любимия предмет

а след това максимум по 1ч. Вие пускате ли им ТВ за да се занимават 
ще устискаш още малко
.
.
. Мъжът ми го чакам вечер да му връча Бобо да сготвя или нещо друго най-спешно, а чистенето на него съм оставила, каката и тя май повече с него расте. Вечер къпем Бобо двамата, той го държи и стоически понася омокрянето заради голямото шлапяне, а аз го мия. После отиваме да се обличаме и кърмим, а мъжът ми и Яна ядат, къпе я и я слага да спи, защото Бобо се буди поне два-три пъти, докато заспи добре и аз съм при него. В неделя последно аз я къпах и тя толкова се радваше, сто пъти ми каза, че ме обича
.
. Може за целта да ползваш и бутона "вмъкни връзка".
. Тя скреч ти е отговорила за мазнините. Аз сега ползвам от гроздови семки по тази причина, понякога и в салатата го слагам, много било полезно за кръвоносните съдове. За готвене ползвам рафиниран зехтин, защото знам, че не е добре да се готви с екстра върджин, а за баници, палачинки и пържени филийки все пак ползваме и слънчогледово олио.
Честитоооо!И ти си била везничка като мене
.Отивам да си сипя чашка вино и аз като eya,наздраве!
Иначе не знам дали е спрял да се буди защото е нахранен.Според мен е спрял защото е избило зъбчето.
Моите наблюдения са,че се практикува повече от бълагарки,чули от някъде,че бебето те манипулира от ден първи.

Хрупкави хлебчета с елда без глутен,lilyrose,janica25 
Препоръчани теми