МАРТенчето се върти и забавлява и мама на мира не остава! - тема 9

• 33 612
  • 738
  •   1
Отговори
# 105
Е най-накрая разбрах, че и Кирил може да пълзи, само да има цел която да стигне. Предпочита да се катери и да се изправя, да си стои прав и да се клати. Вчера беше на леглото в единия край, аз в другя гладех, явно му стана интересна ютията и бързо се сети как да се придвижи. Абе растеме и порастваме, спор няма  Simple Smile

# 106
  • Варна
Tasha, ще взема персонално да приема забележката  Laughing

Мисля, че и аз съм включена в забележката  smile3533 Утре ако Аслан не спи по това време ще се включа (най накрая!). С тази разлика, че аз сигурно ще го нахраня навън, защото той яде около 12 часа...

А за чесалките, има ги и в Сладури, и в отсрещния магазин Биберон. Аз за него бях споменала по-рано.

Ами... как да ви разпозная утре?  Embarassed Предполагам, че няма да сте единствените майки там, та затова питам. Може и по-рано да дойда, може и по-късно, зависи от бебо...

# 107
Мигео, утре ще ходите ли в Заимов, днеска ли бяхте там?  newsm78
Ако искате утре пак в 13.00ч.

# 108
  • София
Привет, момичета!

Днес направихме наистина дълга разходка. Излизахме на 2 пъти. Не че предишните дни ни е спряло времето. Виктор май спи по-добре на студ, прави си по 2 часа сън. Вкъщи това не може да стане. Само майка му да му мисли в този студ как ще я кара, колкото съм зиморничева...

Виктор съшо си знае името! Обръща се и когато не му викаме аз или баща му.

mama_vessy, честито зъбче! Виктор все още не пълзи под никаква форма. Даже, като се обърне по корем и много бързо след това забива глава и започва да хленчи. Така че сутрин си стои в леглото и се забавлява, след това обикаляме шезлонга, столчето за хранене, бънджито, дивана, активната гимнастика. Вчера си играхме с една топка, бях го подпряла обаче, че все още не може да седи сам. И досега в хубавото време си изкарвахме и доста време навън, така че засега няма нужда да го слагам на земята. Разбира се, че и се гушкаме също Hug

Лъки, честито на Ади да е все така енергична, но нощем да спинка! Много добра идея за робота, ама после кой ще мине и с парцала Laughing При нас варианта с бабите не съществува, далече са и двете.

Хемоглобинът на Виктор е 120 в референтните. Аз даже си мислех да не ходя специално да нося резултатите на педи, ами чак на консултацията, ама като ви чета, май по-добре да отида. Thinking

# 109
Днес беше страхотен ден, преди малко се прибрахме  Hug

Nadya81 бързо да се оправяте, както и всички други болнички  Hug

Има ли и други дето не са дали месо  newsm78

Хемоглобина на Виктор беше 111 и на него нищо не му изписаха да пие  newsm78

Сега гледам новините, леле то много зле положението в някои райони   Shocked има ли някоя мама там  Confused

Опитвам се да се запиша в мерки и теглилки обаче нещо не ми позволява  newsm78 или аз нещо не правя както трябва  newsm78  

Гледате ли новините   Shocked Казват че се забавяло развитието на детето ако гледа ТВ. До 2г. не трябвало въобще да гледат  newsm78 а след това максимум по 1ч. Вие пускате ли им ТВ за да се занимават  newsm78

# 110
Tasha, ще взема персонално да приема забележката  Laughing

Мисля, че и аз съм включена в забележката  smile3533 Утре ако Аслан не спи по това време ще се включа (най накрая!). С тази разлика, че аз сигурно ще го нахраня навън, защото той яде около 12 часа...

Ами обикновенно ние сме най - голямата агитка на Летния
Няма как да на ни познаеш

Ами... как да ви разпозная утре?  Embarassed Предполагам, че няма да сте единствените майки там, та затова питам. Може и по-рано да дойда, може и по-късно, зависи от бебо...

Няма как да не ни познаеш
Ние сме най голямата агитка там
А и като видиш струпване на бебчовци на една възраст значи ние сме  Wink

Днес като се разхождахме с някой от момичетата решихме да пусна покана за утрешната сбирка към варненки
Честно казано освен вас двете не се сещам за други, но пък знае ли човек
Повече няма да подканяме никой, който иска да заповяда
На който му е приятно ще повтори и потрети

# 111
 Shocked много сте изписали...няколко дни ме няма,та и нова тема има...Прекрасна е! Благодаря!
Идвам да се запиша и да се оплача... И Неси е в отбора на настиналите...Много киха и текът сополки...Прозрачни,но ги има..като се сетя какви проблеми имахме с нослето миналия път докато се оправи......От днес е това,утре ще я водим на лекар...силно се надявам да не се влоши,пък още повече се надявам да е от зъбките(все още нямаме) и до 2 дни да се оправи... Praynig Днес направих това,което доста мами тук казаха,че никога не биха....и аз бях казала,че не бих го направила,но реших да опитам...Намазах крачетата и гръбчето с чиста мас...колкото и ужасно да ви звучи...надявам се да и помогне...маста загрява...
Сега ще се върна да ви изчета...

# 112
Весето, да се оправяте - вярно, че и ти беше залипсвала напоследък!
Мигео, ако ти си там в 13.00 (на първия фонтан откъм театър "София", нали?) - и аз ще дойда - моля, потвърди възможно най-скоро, за да си направя програмата за утре, че ще използвам максимално хубавото време.

# 113
  • Кукуландия
Добър вечер!

Честита порастнала Ади на Лъки и първо зъбче на Виктор на мама Веси!
Много сладки бебоци сте показали, мами! Не съм гледала в другите теми, ама нашите май са най-хубавите  hahaha

Да питам преди да забравя - мисля, че имаше мама, която имат бънджи, което става и за столче за хранене - моля да сподели модела. Решихме да му вземем бънджи на стойка и ако мога да го съчетая със столче за хранене ще бъде супер (ще мога да върна това, което са ни дали)  Peace
Днес пристигнаха уж коледните подаръци на Митко от майка ми (на 10000000% съм сигурна, че за Коледа ще има други  Crazy) и като видях колко работи му е купила... за мен нищо не остана да купувам  Crossing Arms За това се сетих за бънджито Laughing

Ох, вече не мога да го оставям сам и на земята - постоянно се катери по завивката на леглото и се придвижва прав към телевизора (има няма метър  Shocked). От днес пък му е любимо да ходи към разклонителя и да дърпа кабелите - изтръпнах като го видях, очите вече трябва да са ми на 16, както беше казала една мама. Добре че има проходилка да го оставям като излизам  Praynig
Проходилката вече я овладя - напред-назад, завива - любим му е кухненският бокс, само не знам кога ще свали корниза със завесите  Laughing

Интересно ми е какво ядеше Крум на Стихията на видеото? На мен ми запилича на аспержи?
Ето ни и нас как гризем ябълка. Вече ядем на земята, защото в шезлонга не иска да стои. Сега се забавлява докато яде като се катери по мен и маже с ръце по дрехите ми  Laughing

Мама Веси, и аз още не съм въвела месо. Ще въведа ориз, елда, това-онова и след това мръвките. А ако свекървата даде единия заек от фризера може и да въведа заешкото.
Глутена май сме го въвели - мъжо все напира да дава на малкият хляб. Трябва да прочета за някоя сериозна болест и да му кажа, че се получава в резултат на ранното въвеждане на глутена, за да се стресне и да престане да не ме слуша  #2gunfire

Забравих какво друго щях да коментирам... после пак  Mr. Green

Лека нощ! Ние сме сами 2 нощи и малчо ще спи при мен, да видим как ще се справим с подялбата на иначе голямото легло  Rolling Eyes

# 114
Shocked много сте изписали...няколко дни ме няма,та и нова тема има...Прекрасна е! Благодаря!
Идвам да се запиша и да се оплача... И Неси е в отбора на настиналите...Много киха и текът сополки...Прозрачни,но ги има..като се сетя какви проблеми имахме с нослето миналия път докато се оправи......От днес е това,утре ще я водим на лекар...силно се надявам да не се влоши,пък още повече се надявам да е от зъбките(все още нямаме) и до 2 дни да се оправи... Praynig Днес направих това,което доста мами тук казаха,че никога не биха....и аз бях казала,че не бих го направила,но реших да опитам...Намазах крачетата и гръбчето с чиста мас...колкото и ужасно да ви звучи...надявам се да и помогне...маста загрява...
Сега ще се върна да ви изчета...
За настинка аз бих намазала с мас, даже съм мазала, и съм слагала риза от прасето.

Цитат
Има ли и други дето не са дали месо  
Аз!

# 115
Sirence,там ще съм и другите момичета да се включат и да се съберем повече,че утре времето ще е супер да го използваме максимално навън Peace

# 116
Йоана съм я разтривала с мас и аспирин,но беше по-голяма на 3г. за бебе незнам

# 117
i az 6te se opitam da doida za utre nali kam 13 -13,30h.?

# 118
Иначе имам план да си взема робот и да го пускам докато сме на разходка. Пак ще трябва да минавам в ъглите и труднодостъпните места, но си е помощ  Peace
Ние ползваме от 1 година и сме много доволни. Точно като излизаме на разходка го пускам и всеки път си казвам, че не знам как щях да се оправям без него. С ълите се оправя добре. Проблем са само места, където не може да се завре, но при промяна на обзавеждането някой ден ще решим и този проблем Mr. Green

Коя мама беше споменала за едни чесалки за зъби тип биберон? Дайте повече инфо, че днес в няколко магазина ми вдигнаха рамене.
За Tommee tippee си говорихме, че сме доволни.

mama_vessy, имам спомен, че ти сподели за червени бузи на Виктор по едно време. Установихте ли причината? Ние днес ги зачервихме и се чудя от какво може да е. Днес за пъри път дадох месо, заешко, но не знам дали може да е от това. Утре сме на консултация и ако още е така, ще питам.

Спокойна вечер на всички мами и бебоци Hug

# 119
Mur вашият робот какъв е? Че явно има значение?

Общи условия

Активация на акаунт