само на ръце иска да я нося и с нея да играя и накрая даже не знае и тя какво иска 

Дали някоя от нас няма кординати някакви нейни?
(те нашите срещи и без това винаги са +/- половин час от уговореното 

аз ги отрязвам или
и хич не ми пука Свекито, не се меси, щото аз не давам
Не че се и опитват де
А и си подбирам хората с които да общувам за отглеждането на малкия
макар че за утре не съм много сигурна, по скоро за четвъртък, какво ще кажете
Аха сега чета че за 13ч. Аз няма да мога
по скоро искрено ти завиждаме, или поне аз
Тук незнам да има някой татко дето да работи до 16:30ч.
освен ако не е на смени, ама това значи че не е така всеки ден. Ето днес например нашия татко си дойде в 22:38ч и двете деца бяха в леглата
Ама какво да се прави
Макар че не мога да се оплача от него, когато може винаги помага 

Аз му слагам от много отдавна играчки и той много се забавляваше
Сега обаче иска само да се изправя и не мога да го накарам да седи, не мога да го измия
Дайте идеи за развлечения в банята
Майка ми ми се кара че съм го къпела в много студена вода
ама аз и казах да си гледа работата
не чувам. Но с първото дете
. Щяха да ме разболеят тези хора. Аз треперех, като тръгвах към свекървата (рускиня 
.
. А за смехът на глас, не знам защо ми се струва, че повече при момченцата го има. Нашият постоянно се хили и с глас се смее често. А с кака си направо се залива от смях
.
, не сме толкова напреднали в ходенето на гърне, само акането от три месеца е в легенчето, пишкането е толкова начесто, особено сега, че не успявам да ги хващам. Преди в топлото пишкаше по веднъж на час горе-долу и гo хващах, веднъж един памперс го удържах чист 24 часа и накрая го хвърлих, защото се разпадна от слагане и махане. Но сега пишка на половин час горе-долу и просто не мога постоянно да го издържам. Особено пък като трябва да го обувам поне 10 минути след това. Катилиас, номерът с щипката не се получи, но мерси за предложението. Едно, че отдавна ги знае тия играчки щипките, а и се ядосва, ако я защипя по него. Просто трябва да му подам достатъчно интересна и неомръзнала играчка, а то не останаха вече. Сега съм прибрала повечето, защото не ги иска и му давам сервизите на Яна с чашки и чинийки, засега го забавляват до 30 минути, ако е наспан. После мисля да извадя големите строители с едрите тухлички. Обича и музикални инструменти разни - с татко му си свирят на барабанчето, хармониката, пианото.
?
Душичка малка!
Много ми е трудно да обясня защо не готвя първо,второ и трето.
Определено си казва мама,завидях
Няма да настоявам,ама се чудя какво занимание да и намеря.Нищичкоооо не харесва вече.Всичко и е омръзнало.Само на ръце не и омръзва,ама не може да се сяда
Чакам с нетърпение да пролази и да изучава къщата.Обещавам да и отворя всички шкафове

(тя се обади в крачка, че ще дойде, ама ние бяхме изместили часа; а също, че не се засякохме с Буб!
И благодаря, че ги качвате нещата и на друго място, а не само във Фейсбук - и на теб, Бета, и на много други мами, които се съобразяват. Иначе аз просто изпускам страхотните ви бебоци !

Браво на него
Даде ми идея за пианото на кака му
защото сме с камина
Бяхме само на ламинат, но откакто той е по пода сложихме един килим от свекито
после ще го махам. А се чудя като не ги слагате на земята, какво ги правите бебоците

, те си поревавали ама накрая свиквали, нали нищо друго не са видели
аз ето така
Каталиас я сподели така ли е
Я споделете и други мами Еуа , лилинчо, Илияна9292 имаше и една мама в испания
но не се сещам коя беше
как е по другите страни
И определено си знае името, особено, когато отиде, където не й позволявам и й се карам. Само като чуе "Ади, не там" и се обръща и ме поглежда разбиращо или поне така си мисля, защото поне в близките 10 мин. не пипа 
най после
ей големи мъки бяха.

знае че ще отида да го взема
Препоръчани теми