МАРТенчето се върти и забавлява и мама на мира не остава! - тема 9

• 33 529
  • 738
  •   1
Отговори
# 315
Мринелка,ще споделя своето мнение относно това,което каза,че не би дала на детето си нещо,което презираш...
Аз не обичам спанак,броколи,карфиол....НО не бих лишила детето си от тези зеленчуци само защото аз не ги харесвам...смятам,че това не е правилно...Е нямам в предвид ей ся да се издои една коза и да пие малката,говоря след време....едни обичат едно,други друго...не бих карала детето си да яде само това,което аз ям...Ако нещо не харесва няма да давам...ако нещо пък хареса-ще давам,независимо колко НЕвкусно ми е на мен...
Това,че са те карали като малка постоянно да ядеш нещо което не искаш е голяяяяма грешка...
И аз като мразя и ненавиждам кисело мляко и никога не съм яла и няма и да ям,да не давам на децата си ли....

catwalk честити 7м. на Преслав baloni На дъщеря ми много и слагах праз в пюретата,той като че ли е по-лек от другия лук,ако мога така да го определя  ooooh!

# 316
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Сatwalk, честити 7 месеца на Преслав Tada.
За праз не бях се сетила - идеята е много добра!

# 317
хоп ..
черпя ви следобедна закуска (любима още от детската градина)  Embarassed

Мога да изям две тави ... а така добре съм си отслабнала сега  Embarassed Crazy

Искам да благодаря на lilincho и Mur за безценната информация   bouquet

maiski3 , Mur, veset0 - ние също нямаме зъбки та се чудя кога ще излязат , защото много го дразнят още от 4-я месец  ooooh!  newsm78 а венеца прозира и се виждат зъбчетата , готови УЖ за излизане.  ooooh!

На catwalk и останалите бебчовци празнуващи мини рожден ден Честито и да не забравите да почепите със някое пюренце  Crazy

veset0
Аз също споделям това мнение за зеленчуците и различните видове храни , аз съм много капризна и предпочитам гол ХОТДОГ пред ЛАПАД С ОРИЗ ...  Аз обичам да си похапвам сладичко като catwalk и обичам всякакви вафлички и сладкишчета , а ДЕНИС сладко под форма на плодово пюре изобщо не ги кусва , с изключение на банана, НО СПАНАК ЯХНИЯ обожава , всички зеленчукови и местни пюрета ги смила , нищо не остава дори по стените на ДВАТА БУРКАНА  Whistling Whistling

Nadya81
и аз слагам праз понякога ...  Peace  В този ред на мисли - СЛАГАТЕ ЛИ СИ ПРАЗ В ПЯСЪК ЗА ЗИМАТА ???

До после  wavey

# 318
  • Бургас
Много сте мили  Hug
Вчера се надвесих за кой ли път над дребния и занареждах Маама, Ма-ма, Маааа-ма, та дано най-после я каже тази съкровена думичка, а той ме погледна едно хитро и вика ТАТКА  Joy hahaha Joy hahaha Това относно сричкуването  Grinning

# 319
  • София
Мринелка,ще споделя своето мнение относно това,което каза,че не би дала на детето си нещо,което презираш...
Аз не обичам спанак,броколи,карфиол....НО не бих лишила детето си от тези зеленчуци само защото аз не ги харесвам...смятам,че това не е правилно...Е нямам в предвид ей ся да се издои една коза и да пие малката,говоря след време....едни обичат едно,други друго...не бих карала детето си да яде само това,което аз ям...Ако нещо не харесва няма да давам...ако нещо пък хареса-ще давам,независимо колко НЕвкусно ми е на мен...
Това,че са те карали като малка постоянно да ядеш нещо което не искаш е голяяяяма грешка...
И аз като мразя и ненавиждам кисело мляко и никога не съм яла и няма и да ям,да не давам на децата си ли....

catwalk честити 7м. на Преслав baloni На дъщеря ми много и слагах праз в пюретата,той като че ли е по-лек от другия лук,ако мога така да го определя  ooooh!

smile3521- в този ред на мисли, ето една статия оттук
http://www.bg-mamma.com/index.php?action=article;id=4575

catwalk -Честита месечинка на Преслав  ura

# 320

Мисля,че и двете с Весето не ме разбрахте - не че няма да го предложа,много ясно че всеки вкус е различен,примерно аз обичам и броколи и спанак,но майка ми и баща ми това не го бяха опитвали докато не им го сготвих. По-скоро исках да кажа,че не бих тъпкала детето си с нещо,което аз харесвам,а тя не. Анастасия не харесва спанак,еми не и го давам...

# 321
аз пък от детската градина такава травма имам от доматена супа, че само като видя такъв бълвоч и ми се драйфа. Сигурно някой ден ще сготвя таквоз чудо за Марти, пък може и да му хареса, знам ли.

За детската кухня - сигурно ще го запиша - няма как да му готвя всеки божи ден 1-во, 2-ро и 3-то. В най-оптимистичния вариант нещата ги виждам така - да му готвя аз 3-4 пъти седмично, през оставалото време кухня (частна), просто държавна не знам да имам около нас.

Мър, много простичко обяснена статия, за таквиз като мен. Мерси  Peace

Magica_de_Spell, я напиши тука всички да видим как става добавянето в мерки и теглилики, че 5-6 души питахме вече, ама никой нищо не ти казва.

моят син яко го тресе нервата вчера и днес, по-късно пак ще пиша

# 322
  • София
catwalk, честити 7 месеца на Преслав!

На дъщеря ми много и слагах праз в пюретата,той като че ли е по-лек от другия лук,ако мога така да го определя  ooooh!
Ние сме все още далеч отподправките, но и аз бих сложила праз. Аз и по принцип си готвя само с праз или червен лук.

# 323
  • София
Момичета, за мерки и теглилки..., отваряте екселската таблица- кликвате на  вход, въвеждате
Имейл :mart2011_@abv.bg
Парола:същата,която е на албумчето в снимка бг и подпълвате Peace
Дано да го обесних като хората Embarassed

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 19:08 от maiski3

# 324
Не съм израснала с Хелоуин, затова този празник изобщо не го празнувам, но разбирам, че светът се развива и покрай малчо ми се струва, че занапред ще се празнува и у дома Хелоуин. Тази година ще го пропуснем 100 %.

catwalk, честита месечинка

за сричкуването (много смешна дума, като мишкуване  hahaha) - на обяд, докато ме чака и започва АМАМАМАМАМАМА, все още не мога да установя дали казва АМ-АМ, или МА-МА. Всъщност няма значение, щото говори за едно и също нещо. Казва и айде, айде, айде. Друго не съм хванала още.

maiski3  Hug, много добре си го обяснила, сега да видим дали ще се справя

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 19:32 от lilyrose

# 325
Мамииииииии  newsm44
Преди няколко часа ви се оплаках,че все още сме беззъби  Mr. Green Е,вече не сме tooth

# 326
Весееееееее честито, такава искрена радост!

# 327
Бедствие,направо си е радост:) бях се притеснила да не си останем беззъби  hahaha

# 328
  • В сърцата на моите трима мъже!!!
Весе, честито първо зъбче!

# 329
  • София

Весе, честито зъбче на Ванеса newsm47

Общи условия

Активация на акаунт