МАРТенчето се върти и забавлява и мама на мира не остава! - тема 9

• 33 511
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
Мама Весси,малко по-скъпички са,но пак излизат по-евтино от колкото тези в The Mall например....По пощата ги изпращат...поне мъжо така каза...та аз от там си ги чакам моите поръчки...Доставката е безплатна,сигурна съм в това,защото още щом поръчахме си проверих сметката в картата и беше изтеглена сумата....

Мама и бебе, на Ванеса и взимам по-големи дрешки....Сега например зимното яке което поръчах е с размет 9-12м или иначе казано 74-80см. Бодинца и взимам за 9 месечно,въпреки че е слабинка...абе да ти кажа,това което съм забелязала е,че всяка дреха,всяка марка е с разлика....

# 421
  • София
само да попитам, може малко тъпо да прозвучи, амааа...де да знам   Embarassed
от тези сайтове, от който пазарувате как са размерите. Имам в предвид, че тук на дрешките, които купувам пише примерно за 6 месеца, а на нас са малки, не отговарят въобще, та се чудех... за блузки примерно??

smile3506

Английските размери и изобщо английските дрешки /Mothecare, Next, John Lewis и пр./ си отговарят на месеците. Но според мен по-добре е да се ориентираш по ръста, отколкото по месеците, защото всяко дете е различно на височина/дължина  Wink.

# 422

Английските размери и изобщо английските дрешки /Mothecare, Next, John Lewis и пр./ си отговарят на месеците. Но според мен по-добре е да се ориентираш по ръста, отколкото по месеците, защото всяко дете е различно на височина/дължина  Wink.

И аз по ръста те ориентирам,щото Ванеса на 7месеца беше 72 см. а има деца,които са по-височки или по-нисички...Месеците изобщо не ги гледам...ако няма написан ръст се ориентирам по размера на дрехата...

# 423
  • София

Английските размери и изобщо английските дрешки /Mothecare, Next, John Lewis и пр./ си отговарят на месеците. Но според мен по-добре е да се ориентираш по ръста, отколкото по месеците, защото всяко дете е различно на височина/дължина  Wink.

И аз по ръста те ориентирам,щото Ванеса на 7месеца беше 72 см. а има деца,които са по-височки или по-нисички...Месеците изобщо не ги гледам...ако няма написан ръст се ориентирам по размера на дрехата...

Значи и за Ванеса ще са ОК английските дрешки, тогава.

# 424
Всички сте на вълна пазаруване явно, да кажа и аз какви прИмоции съм открила, че обикалям по магазините днес  Laughing
Първо за софийските мами - 50% на всички стоки в новите два магазина на Комсед в дните : 28 … 0 Октомври, 2011г!
В Метро бях днес - има памперси уж в промоция
В Хиполенд има хубави промоции на кукли, които ги няма в промоционалният им каталог - купи 1, вземи 2. Куклите трябва да са от една серия - или две за 30 лв или две за 40 лв, обозначено за възраст 5+. Има и за феновете на Плей до прИмоция
Бета, коя зодия е майка ти, с толкова скорпиони около нея, някоя много добра душа ще е! Честит ти рожденик днес, да ти е жив и здрав мъжа и весело отпразнуване на празника след посещението на ДМ  Simple Smile
По повод обръсването гола глава - баткото го постригахме малко преди да стане на година, защото беше като момиченце станал, с машинка 1-ви номер. Гъста му е косичката, но не знам от това ли. С Ади не издържах толкова дълго, нали е дама, няма да я държа рошава, че да си остане без обожатели, но я постригаха с ножица и само й оформиха прическата  bowuu
sunflower, и аз купих столче от там, ползвам КДШопинг за посредник, най-евтини са им услугите, когато си пазаруваш сам - 0.90 паунда на кг. Ако ти трябва помощ, пиши ми ЛС
Еna, много сладка картинка си описала. Чакам и аз с нетърпение баткото да проговори  Heart Eyes И Ади веднага се разплаква като ме види, виждам се в чудо. Тази вечер се прибирам от йога, таткото с баткото в банята я къпят. Рита си тя весело с крачета в коритото и като ме видя един реееееееееев, ужас. Експедитивно я изплакнахме и не можах да я облека даже, веднага иска да суче  Confused
Penmar, баткото ми беше с този костюм. Ето го как изглежда на манекена  Laughing
За Ади няма да се оплаквам пак, само ще кажа, че сме на старата песен...тъкмо се похвалих и то...

# 425
 Мацки, предполагам всдички сте го гледали, ама не се стърпях, много се забавлявам сhttp://www.youtube.com/watch?v=77ql1emlCn4 този клип Simple Smile

# 426
Да ви подсетя за намалението в ДМ. Аз вчера минах от там и си накупих разни неща. Има намалени памперси, кашите са на хубави цени, пюренцата са намалени, така че ........ Марш по магазините Simple Smile

И понеже ви пожелавам бебчетата да ви оставят още малко да постоите в леглата ето ви закуска в леглото :

# 427
  • София
Пипиллота , това бебче го гледах преди няколко дни, егати бебето Shocked.........голям сладур Grinning

kukumindrela , за намалението в ДМ, вчера гледах пуснали и реклама по телевизията, до началото на ноември е, но не разбрах точно до коя дата newsm78
Между другото, как е малката?

Magica_de_Spell, последното линкче което си дала на българският он-лаин магазин, не е никак лош, има много сладурски работи на съвсем прилична цена PartyТи пазарувала ли си нещо от там?Толкова ли са хубави дрешките като на снимките?

Последна редакция: пт, 28 окт 2011, 09:58 от maiski3

# 428
Здравейте момичета,
"подхвърлили" са ми портмонето пред охраната на УНСС,което ми спестява доста главоболия,само че трябва да се разправям с полицията все пак,защото вече го обявих за открадното,но нищо де...Разбира се парите ги е нямало,вярно че не са космическа сума,но можеше да си купя нещо на детенцето вместо някой простак да си прави банкет с тях,ама айде няма да съм нагла...

Magica_de_Spell, последното линкче което си дала на българският он-лаин магазин, не е никак лош, има много сладурски работи на съвсем прилична цена PartyТи пазарувала ли си нещо от там?Толкова ли са хубави дрешките като на снимките?
Аз често пазарувам на малката дрешки от там,харесват ми,а и са на доста прилични цени...

Лъки-дано Ади се върне към "съня си",щом го е правила няколко вечери значи може и да продължи ...

Мацки, предполагам всдички сте го гледали, ама не се стърпях, много се забавлявам сhttp://www.youtube.com/watch?v=77ql1emlCn4 този клип Simple Smile
Не го бях гледала,уникално е ...

Весето -аз на Анастасия и взимам за 18месеца  Sad уффф голяма ми е дунда....

Снощи чудото реши в 2 часа да си играе,не го е правила почти никога (1или2пъти),първо спа адски неспокойно при нас и после като стана да играе аз вече бях капнала,та я сложих в леглото й,което е залепено за нашето и тя си пя,игра,а аз в полузаспало състояние я слушах. По едно време се събуждам към 4 и тя спи в супер смешна поза...

Да ви кажа от няколко дни и давам плодови пюрета - след като на парче е опитала ябълка,манго,банан,на пюре дадох слива и после круша,че много се е запекла милата,чак кръв има по акито,толкова е твърдо.

За чуждите сайтове- винаги когато съм поръчвала,съм оцелвала размер,само едни ботуши на приятелка не й станаха...

За намаленията - яд ме е,че няма да се възползвам,защото сме в Ловеч

Мама Веси - много са ти сладки дечицата,пу пу

# 429

kukumindrela , за намалението в ДМ, вчера гледах пуснали и реклама по телевизията, до началото на ноември е, но не разбрах точно до коя дата newsm78
Между другото, как е малката?

Simple Smile ами благодарим добре сме. То сополки с хапчета минават за 2 седмици без за 14 дни, така че.... Simple Smile
Не като че ли е по-добре. Тя вече си знае като я доближа до носа и стои мирно, не плаче Simple Smile А ис и откри поза в която да спи и да не и пречи явно толкова носа Simple Smile

Маринелс - ако те успокоява ние почти всяка вечер сме така с малакта. Понякога иска да играе , а понякога си реве стабилно. Sad  Направо не знам - ще и го връщам аз като порастне и иска да се наспи след дискотека  Twisted Evil Ще ходя да и хленча на главата nuts

# 430
Значи, все пак няма да сме на 270 лв втората година, а на 240 лв .... http://dnes.dir.bg/news/minimalna-zaplata-sporat-zaplatite-tatu- … enov-9782429?nt=6
Какво ще правим - не знам; то пък точно в парите на майките се огледаха...
И вече 24 месеца назад ще гледат - това за втори, трети и четвърти деца, който се интересува.

# 431
т.е. Да почваме да правим вторите ли Simple Smile

# 432
Ако не си секцио и имате желание - действайте  Hug Ние със секциото ще почакаме още към една година, и после - Божа работа  Praynig

# 433
хахах и аз съм секцио, ама и малката не ме вдъхновява много за второ. Както казвам на по-малката ми сестра: - Бъди благодарна, че явно съм била добро дете и не съм отказала нашите от второ. Благодарение на мен те има тебе - хъахахахах

# 434
Лелеее, какви сладури видях в албумчето ни! Heart EyesТолкова са пораснали всички и са станали още по-хубави! Като една бъдеща тъща хвърлих око на няколко ергена, които ме грабнаха веднага, но ги гушкам всичките-и момиченца, и момченца! Hug
Весето, айде честит ви втори зъб. tooth
Лъки, баткото е страхотен в този коледен костюм. А как чакам и аз Ева да проговори...Мечтая си да е на около 3 годинки-всичко разбират и говорят и са толкова занимателни.Много бързам май. Laughing Между другото, Лъки, неоткриваема си. smile3552
Напоследък ми е много трудно да возя Ева в количката. Дали зимнто яке я притеснява, ограничавайки  движенията и, или вече иска само на ръце, като е навън-не знам, но в това хубаво слънчево време не мога да я изкарам за повече от час. Просто не издържам да я нося. ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт