МАРТенчето се върти и забавлява и мама на мира не остава! - тема 9

• 33 491
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • България моята родина
Да споделя как е при мен с идването на цикъла.От както родих ми дойде чак след 5 месеца,след това закъсня пак с 2 месеца и чак сега.Може пак да има пауза и след около 2 месеца да ме посети пак.Първо се притеснявах,но порових в нета и видях,че при кърмещи майки е нормално.За сега не намирам проблем,за който да се тревожа.

# 511
  • Бургас
Stacked ,  не мога да пазя диета сега - ям каквото ми се хапва, доста си позволявам сладко, почти всеки ден. Гони ме голям глад, откакто кърмя, а никога не съм била от яшните. Не го мисля много това. Нямам за сваляне, но корема ми е ужас, имам и целулит  Close Суетата съм я позабравила за известно време - гледам и аз да е добре бебчо и това е  Wink

# 512
За цикъла -май пропуснах да кажа,че не кърмя,т.е. варианта с неидването да е от кърмене отпада или съм бременна или имам някакъв хормонален проблем

Мама Веси-много апетитно изглежда почерпката мерси

Весето -честити придобивки

Ена- аз 3 дни в седмица съм на училище,а останалите като съм си в Ловеч,приспивам малката на обяд и 2-3 часа на работа,т.е. не ми липсва

Nadya81 , браво на Живко

Досега правих торта от памперси и не съм сигурна дали ми харесва как стана,въпреки че доста се постарах - пускам да я видите и да си кажете мненията,а цветето отгоре е ръчно направено... Малко е постна,но кражбата от миналата седмица ми изяде парите за подарък на близначките,добре че бях се подготвила  преди това с другата част от подаръка...

Айде лека,че днес вече направих контролно,8часа лекции + курсов проект и сега мисля да се отдам на мартинито,което ме чака изстудено.
Наздраве:

# 513
  • София
catwalk, аз започнах 90-дневната диета наскоро, за да правя нещо все пак. Спазвам я във вариант за кърмачки. Има и други кърмещи мами, които я спазват. Май е единствения режим на хранене, от т.нар. диети, който става и за нас. Не се изключва нито една група храни, просто се редуват. Нямам проблем с кърмата, слава Богу. Поддържам добро ниво и бебко суче начесто. Надявам се още дълго да изкараме така Laughing

# 514
Момичета, моля да ме извините, че влизам без да има въпрос към нас, нооо - дойде краят на месеца и е време за обновяване на информацията.  Peace

Приятно ми е да ви запозная с предстоящите събития, организирани с подкрепата на Ла Лече Лига. Ако имате желание и възможност, заповядайте на ЛЛЛ безплатни лекции за кърмене и захранване и на кърмачески срещи и бебешки кафета за бъдещи и настоящи майки. Програмата за месец ноември по градове можете да видите на сайта на ЛЛЛ. Очакваме ви!
И отново да ви напомня - ако имате въпроси – може да пишете освен тук, също и в подфорума за консултации с Ла Лече Лига, или да се обадите на националния телефон на ЛЛЛ - 0888 555 385.

Бъдете здрави и намирайте повече поводи за усмивки!
Grinning

# 515
marinels, страхотна торта си направила, поздравления  bouquet и наздраве Laughing, заслужаваш го Hug

Цикъл все още нямам. Кърмиме се като новородени Laughing

veset0, честити придобивки  bouquet А от кой сайт точно пазаруваш?

# 516
Аз се надявам да си намеря работа  Laughing когато му дойде времето.
Честито, Надя81, да продължава все така  Grinning
Мами, да ви попитам вие какво ново въведохте 7-ми мсесец? Аз сега вкарвам плодове, но той и не хапва повече от 3,4 лъжички.
Аз започнах с пилешки кокал Joy
 Днес пихме пилешки бульон с копър, утре ще ядем малко пилешко месо със спанак и ориз.

Без цикъл съм.

# 517
# 518
Маринелка лично на мен тортата много ми харесва Simple Smile
Гарнирай я с някой биберон !  Wink

# 519
  • В сърцата на моите трима мъже!!!

Мarinels , тортата е  newsm74!

# 520
Добро утро Simple Smile

Да се похвалим снощи малкия седна сам и май му хареса за норматив сигурно 10 пъти седна Simple Smile и стои стабилно седнал Simple Smile

marinels тортичката е страхотна Simple Smile

относно цикъла, на мен все още не ми е дошло... майка ми е доста притеснена... племеницата ми е на 4 месеца и снахата от 2 месеца е с редовен цикъл... а малкия след няколко дена става на 8 и почваме 9-тия месец....

Слънчев ден от нас Simple Smile

# 521
p.atanassova , новото е пилешкото месо засега.

Аз още нямам цикъл, но кърмя често. Момичета, има ли други без цикъл ?

Благодаря за идеята Simple Smile Да отговоря, че и аз нямам цикъл, но май имам някакъв проблем и ще се видим с Д-р Кунчев скоро.
Аз се надявам да си намеря работа  Laughing когато му дойде времето.
Честито, Надя81, да продължава все така  Grinning
Мами, да ви попитам вие какво ново въведохте 7-ми мсесец? Аз сега вкарвам плодове, но той и не хапва повече от 3,4 лъжички.
Аз започнах с пилешки кокал Joy
 Днес пихме пилешки бульон с копър, утре ще ядем малко пилешко месо със спанак и ориз.

Без цикъл съм.

Стихия, добра идея, мислех днеска да правя супа от пиле, да пробвам и аз  Laughing

Аз вчера направих оризова каша с ябълка, имам оризова каша със спанак ( той спанака го хареса повече от дугите зеленчуци), другата седмица ще предложа пилето с нея. Замразила съм я във фризера, дано не съм сгршила, казвайте ако не е правилно  Praynig

# 522
Маринелс, тортата е прекрасна, какво не и харесваш?!
Стихия, много сладка картинка-бебе глозга кокал.Laughing Heart Eyes
За цикъла щях и аз да питам, понеже 8 месеца след раждането съм без, но вчера ми дойде някакъв много оскъден-едва зацапва ежедневна превръзка, та се питах нормално ли е?
За диета не си и помислям-с килограмите съм ок, но многото сладко, което ям, ми се отразява на целулита. Close Обаче не мога без сладко-треперя за него чак, дали кърменето ме изтощава? Rolling Eyes
Викат ме.

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 11:18 от Еna

# 523
Мамиии, честит празник на всички даскалици, а и да не забравяме и малките ни будители - които ни будят цяла нощ!!!  hahaha

# 524
Към мамите, които дават АМ - някоя от тях дали е ползвала на BabyLove?
[/b]
Ние сме на това мляко - какво те интересува?
Аз съм много доволна!

Ами интересува ме дали може да се разчита на това мляко, защото не е от разпространените, а и отскоро е на БГ пазара.....Ние ползваме Лактана Био и за момента съм доволна, но се чудя дали пък да не сменим с BabyLove?  newsm78

Момичета, искам да питам....вие давали ли сте от тези топящите се бисквитки? Аз взех на Плазмон. Дара много им се израдва, но по една време отчупи едно по-голямо парче и аз веднага й го извадих от устата. Страх ме е да не се задави Sad Не знам как ще се научи да се храни с по-твърдите храни - голяма паника съм  Tired

Общи условия

Активация на акаунт