Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 73

• 40 704
  • 746
  •   1
Отговори
# 165

Ени, здрасти, Hug хайде че си говоря от камара време сама. Joy Joy Joy Илка се появи преди малко
Китка е на оперативка при Шахи. получава инструкции за по нататъшно поведение,, всичко ще се оправи, не се мръщи така,,

На Ясемин сушилнята работи перфектно, Саваш е сух повече от всякога.

Ели  Hug верно на Саваш палтото и панталона ми бяха чисто мокри ,а после в стаята пред камината си беше сухичкък.Ей тва любовта страшна работа бе ,като видя Яска и в миг се згорещи и дрешките му изсъхнаха Joy Joy Joy

newsm10 smile3521 smile3521 smile3521

# 166
# 167
# 168

Светле хубав момент си постнала.Ох, горкият той  Саваш, предстои му много работа Joy Joy Joyщерка ще създава  Joy Joy, та приказката да е истинска hahahaна Ясемин да и завидеш Embarassed

Колко ли народ е бил около тях докато са в леглото. Наистина си е дарба да се съсредоточиш в подобна обстановка, иди че се прави на влюбен, страстен  hahaha

# 169
Свет, за мен е удоволствие да ги гледам . Ненаситна съм , но и двамата са великолепни актьори. А сега с превода имам възможност да се вгледам в дребните детайли, пък и на Тв екрана се наслаждавам на артистите, игра, тоалети, погледи.

Eли и при мен няма насищане ,но за разлика от повечето от вас не мога да се примиря със всички пропуски и глупости които правят ДФ и вместо да се наслаждавам на любимото ми сериалче аз все повече се ядосвам и яхвам метлата и затова си ги гледам само оригиналише сериите , няма по-голямо удоволствие от това да си слушам Савашко/Муратко в оригиналише ,а и в повечето от случаите вече не се нуждая от превод защото репликите им ги знам наизуст hahaha hahaha

От оригинала няма нищо по хубаво.Но на мен ми създава удоволствие самия факт ,че дават любимия ми сериал по българска телевизия.Да вида рекламата по тв-то ,да я чуя по радиото ,да прочета във вестника,а най-голям кеф изпитвам като вида някой голям билборд.Мъжа ми вика че съм се вманиачила  Joy Joy Joyмай е прав  Joy Joy Joy

# 170
# 171
Перфекно изиграна приказка. Толкова много любов, че още не можем да и се наситим.

# 172
От оригинала няма нищо по хубаво.Но на мен ми създава удоволствие самия факт ,че дават любимия ми сериал по българска телевизия.Да вида рекламата по тв-то ,да я чуя по радиото ,да прочета във вестника,а най-голям кеф изпитвам като вида някой голям билборд.

Ени, доколкото разбрах има билбордове в много градове, браво на Нова ТВ! Рекламата е силна

# 173

Светле хубав момент си постнала.Ох, горкият той , Саваш предстои му много работа Joy Joy Joyщерка ще създава  Joy Joy, та приказката да е истинска hahahaна Ясемин да и завидеш Embarassed

Ели той Савашко май в тези 5 дена бая се е потрудил за щерката , като дадоха Ясемин при първата среща със оная змия Севгито ,греше от щастие,а и Саваш не изглеждаше хич зле  Joy Joy Joy Чок Щастливи бяха и двамата !!!
 Peace  той нека АМ си дрънка че Савашко има проблем и не може да прави внуци ама така е само кога е с неговата Китка ,а кога е с Ясето за секунди изсъхва де що е по него мокро и ако не беше ограничението на Ясето ,щеше да се появи още по-рано Масалчето  hahaha hahaha hahaha

Последна редакция: вт, 18 окт 2011, 17:38 от Свет_ВАРНА

# 174
Перфекно изиграна приказка. Толкова много любов, че още не можем да и се наситим.

Иле така е , не можем да се наситим защото ни се иска да гледаме малко повече романтика изиграна от перфектни професионалисти ,не знам ако не играеха Мурат ,Нуриша и Томрис  дали щеше да ми хареса толкова та чак да не мога да се спра или да ми омръзне ,не че другите актьори не се справиха ,но аз го загледах преди всичко заради Мурат  Peace Peace,този човек направо те омагьосва  Shocked Shocked

# 175

Светле хубав момент си постнала.Ох, горкият той , Саваш предстои му много работа Joy Joy Joyщерка ще създава  Joy Joy, та приказката да е истинска hahahaна Ясемин да и завидеш Embarassed

Ели той Савашко май в тези 5 дена бая се е потрудил за щерката , като дадоха Ясемин при първата среща със оная змия Севгито ,греше от щастие,а и той не изглеждаше хич зле  Joy Joy Joy
 Peace  той нека АМ си дрънка че Савашко има проблем и не може да прави внуци ама така е само кога е с неговата Китка ,а кога е с Ясето за секунди изсъхва де що е по него мокро и ако не беше ограничението на Ясето ,щеше да се появи още по-рано Масалчето  hahaha hahaha hahaha

Саваш си се представи повече от добре,  Joy JoyМурат само може да се учи от него hahaha

# 176

СМС-та си бяха слабост на Саваш. Така сладко се обесняваха един на друг. А когато Ясето написа -"Обичам очите ти когато ме гледаш", май се отнася за всички ни.  Joy Joy Joy

# 177
# 178
  • Once there was a Hushpuppy...

Иле така е , не можем да се наситим защото ни се иска да гледаме малко повече романтика изиграна от перфектни професионалисти ,не знам ако не играеха Мурат ,Нуриша и Томрис  дали щеше да ми хареса толкова та чак да не мога да се спра или да ми омръзне ,не че другите актьори не се справиха ,но аз го загледах преди всичко заради Мурат  Peace Peace,този човек направо те омагьосва  Shocked Shocked

Напълно съм съгласна с теб!

Аз пък се чудя на Нова ТВ защо не го пуснаха направо по нея...ами те ДФ, и то толкова късно. Така де, по-добре щеше де е от 20 или 21ч. Аз все още не съм гледала сериите докрай, но си мисля, че сериала е от много силните и хубави, сравним с 1001 Нощ, Забраненият плод, Мелодията на сърцето.....ааа, го дават по ДФ. Лично аз съм залепена за екрана Grinning

# 179
Аз малко се отнесох, че телевизора остана да работи и сега гледам Еркан Бекташ като Селих. Ми той тук си е бая плешо. В нашето сериалче май е с перука и той. newsm78

Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts

Общи условия

Активация на акаунт