Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 73

• 40 714
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
# 226
  • Разград
ask ve ceza - savas ve yasemin - 3abali 7abiby

# 227
Момичета, тази снимка позната ли ни е ???????? newsm78 newsm78 newsm78 - публикувана е преди 10 минути

А това са коментариите под нея във фейса

Radu Ionela superrrrrr♥♥ your family, sister ...Simple Smile
    преди 11 минути · Харесва ми
    Kübra Calisir bunlar kim??
    преди 8 минути · Харесва ми
    Sedef Demir Kubra bızden sanslı oldukları kesın:)
    преди 6 минути · Харесва ми

# 228
Момичета, тази снимка позната ли ни е ???????? newsm78 newsm78 newsm78 - публикувана е преди 10 минути

Goni, снимката е стара, чела бях , че това е сестра му и баща му, не съм обаче сигурна

# 229
Тенкс  Hug  bouquet

# 230
  • Разград
http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/295811_1015034689 … 8_875321544_n.jpg
Goni, снимката е стара, чела бях , че това е сестра му и баща му, не съм обаче сигурна

Това пише и в коментарите.

# 231
Е-е-е-е, ето това Чичек Mr. Green,затова я наричаме Китка #Cussing out
Щом нещо не й изнася - фръц-хоп напуска сцената по най-темерудския начин
Как пък от тук насетне / вярно с лекинки изключения/ веднъж не поиска да осмисли какво и казва Саваш.Как дори и като й каза ,че обича друга жена не си го наби в главата,че Саваш никога,абсолютно никога няма да я възприеме като своя жена.Тя не можа да разбере морала на Саваш,че след като е била жена на брат му за него е невъзможно да бъде с Китка.
Ама на нея и е толкова акъла-Шахнур я омъжи насила за Кемал,а сега като и е удобно и точи лиги по Саваш - я слуша. Mr. Green
А бе я да не се ядосвам повече - казвам Китка и... приключвам.Никога за нищо не бих й съчувствала.Всичко каквото й се случва от тук насетне е резултат от нейния вироглав,своенравен,инатчийски,темерутски характер!

Извинете Stop...пак не можах да се въздържа...
Леле,как свърши...егати рязането...Тия от Диемата са диви и щастливи. Mr. Green

# 232
  • Разград

# 233
Момичета - аз съм пред телевизора! Peace

Ах тази Севги..... Heart Eyes Mr. Green.. Но наистина имаше време, когато  и търсехме прилика на Йомерчо със Савашко. Peace

Но аз и тогава и сега си го оприличавам с двете баби!  Peace Peace

Малките устни на Лейля и забиващия поглед на Шахнур .  Peace Peace Ееее, страхотен кастинг - както винаги за Кудрет........  Еввалла...... Peace Peace

Ах, как скоро не съм гледала и се наслаждавала как Шахнур ханъм си пие кафето - със звучното схрускване на захарчето....... Уникално е! Който го е въвел в сценария - Браво..... Peace Peace

# 234
А-у-у-у,Goni - какво изпускам,направо съм бясна smile3511
Нали кръшкам  Mr. Green като  оня хайрсъзин Мустафето - изпуснала съм тази загадка и сега няма почерпка за мене.

Всички душко кръшкаме по-някога Joy hahaha Joy, но важното е когато се чете,  да се чете и между редовете! Peace Peace

Забравих одеве да го напиша  ooooh!Joy Joy

# 235
  • Разград

# 236
По повод хрускането на захарчето...
Имах състудентка от Азърбаджан и тя пиеше по същия начин чая си.Казваше ,че в за Близкият изток това е характерно особено за по-старите.А пък някъде и сипвали чая си в чинийката и отпивали от нея,не от чашката...

# 237
  • София
Тя така си пие чайчето. Отхапва захарче и после пийва. Но това не е ново,  баба ми пиеше чай така. Тя, между другото беше гъркиня,  родена във Варна от преселници от остров Хиос.  казваше се Калиопа.  А знаете ли, че миналата година през пролетта ние с дъщеря ми най-после ходихме до там, което беше мечтата на баба ми за съжаление неосъществена  и намерихме роднини.?  Беше страшно вълнуващо, а островът е прекрасен.  Намира се точно срещу Чешме, по-близо е до Турция, отколкото до Гърция.   Затова много обичам Варна и варненци, целите лета в детството ми преминаха там. Поздравявам всички морски чада.

# 238
  • София
Ди-ни,  мен много ме заинтересува загадката. Погледни на стр.6, виж  детската снимка на един клас и  кажи кой мислиш, че  е Мурат.  Аз писах моето мнение, но други предположения май нямаше. Или аз съм пропуснала.

# 239
  • Разград

Общи условия

Активация на акаунт