Любов и наказание /Aşk ve Ceza/ - Приказката Свърши - Тема 73

• 40 736
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
Ени къз, довечера за теб ще има специална доставка. Куриера е едно мноооого чаровно момче, с очи като маслини от 16 лв. Joy Joy Joy
Сега отивам да проверя, но снощи май резнаха момента преди дададат Саваш и Чичек да слизат от джипа. newsm78

Охооооо  ще чакам този готин доставчик  Two Hearts Two Hearts Two Hearts

# 316
# 317
Здравейте съфорумки.

Нямаше ме няколко дни и сега нямате настигане с цели 2 теми. Кей, благодаря ти за красотата, която създаваш. newsm51 newsm51 newsm51 Белл и Ени на вас благодаря за прекрасните колажи, с които ни радвате Hug Hug
Зизу, останах без думи и с твоя сценарий за поредния сезон-отредила си на всеки му каквото заслужава. Изобщо всички вие сте прекрасни момичета, радвам се, че ви открих и съм част от вашата компания.

Сега и аз да се споделя разочарованието си от дублажа на Савашко. Много монотонен и скучен е този негов дубльор.Незнам кой бълг. артист го озвучава, но е мъъъъка и то голяма. Никаква интонация, чувства и всичко останало няма. Добре, че Мурат  играе перфектно с жестове най-вече очи та да ми достави удоволствие.

# 318
# 319

Мамет що тръни овършя на главата на синчето си, откъде намери това момче толкова здрави нерви да изтърпи всички и всичко?.

# 320
Сега и аз да се споделя разочарованието си от дублажа на Савашко. Много монотонен и скучен е този негов дубльор.Незнам кой бълг. артист го озвучава, но е мъъъъка и то голяма. Никаква интонация, чувства и всичко останало няма. Добре, че Мурат  играе перфектно с жестове най-вече очи та да ми достави удоволствие.

smile3521
Точно предадено и аз така се чувствам, Саваш оригинала като каже "Сус" и змиите настръхват , а тоз който дублира имам чувството че е полузаспал на някой диван и си чете сутрешните новини  ooooh!

# 321
# 322
# 323
# 324
# 325

и малко снимки зад кадър

# 326
# 327
# 328

Ени, прекрасен колаж, а и момчето готино както и да застане!

# 329

Общи условия

Активация на акаунт