Израел - 55

• 149 045
  • 738
  •   1
Отговори
# 285
Пробвай да го гледаш с прокси , може и да стане .

# 286
Здравейте, от скоро съм в Израел, живея в Бат-Ям. Все още не съм добре ориентирана. Бихте ли ми казали колко се заплаща почасовото гледане на бебе на 3 месеца ? Предварително благодаря !! Simple Smile

# 287
  • Ямбол
vaniaapи ние ще идваме в Бат-Ям края на лятото,ще се радвам да се запознаем,разкаже нещо за себе си,език знаеш ли,с кого си там...

# 288
Здравейте Simple SmileСледя вашия форум от миналата година, но се включвам чак сега,тъй като ми предстой скоро алия и ми се иска да се запозная с вас .Аз и съпруга ми ще пътуваме за Израел през септември. Ще правим улпана в Раанана и вече съм започнала да търся повече информация за града,за улпана и въобще за всичко,което ни предстои. Ще се радвам да общувам с вас  SatisfiedИмате ли впечатления от този град?Поздрави

# 289
  • Ямбол
Leonora_125,и ние заминаваме през Август за Израел,оформяте ли документи,имате ли там познати,защо сте се насочили към Раанана?

# 290
Здравей,да,ще трябва да преведем дипломите си и да подновим задграничните. Предложиха ни три възможности и Раанана ни се стори най-подходящ,тъй като е близо до Тел Авив, но нямаме познати там. Вие къде ще бъдете?

# 291
  • Ямбол
Leonora_125кой ви е предложил,от къде?
Ние ще сме в Бат-ям,също близо до Тел Авив горе долу,но там така или иначе дестинациите са малки.
Ще се радвам да си пишем повече,тъй като вървим по 1 и същи път,може и на лични да пишеш ако желаеш,какви са вашите образования?
И двамата ли сте с израелско гражданство.

# 292
Ок, писала съм ти на лични..

# 293
здравейте момичета ! добре дошли в израел ! Simple Smile
детегледачка за колкото и да е меесечно бебе, струва между 20 и 40 шекела на час, зависи каква си намерите, за колко време и пр. ако е за постоянно може да се намери за около 2500 шекела на месец, всекидневно по 6,7 часа на ден.
ранана е много пъти по-хубава от бат ям  Wink Peace  едното е като красива вилна зона на тел авив а другото, като краен негов квартал, това е по моя преценка Simple Smile  а бат ям е по-близо ..

# 294
Наши познати направиха алия преди година и изкараха половин година в мерказ клита в Раанана, предполагам че и вие ще сте на същото място. То е нещо като общежитие на символичен наем, докато изучите улпан и се адаптирате. Мястото е приятно с много паркове и градини.

# 295
Наши познати направиха алия преди година и изкараха половин година в мерказ клита в Раанана, предполагам че и вие ще сте на същото място. То е нещо като общежитие на символичен наем, докато изучите улпан и се адаптирате. Мястото е приятно с много паркове и градини.

Благодаря за информацията Simple Smileгледах клипове за Мерказ клита, наистина си е като общежитие.Градчето иначе ми изглежда много спокойно и приятно.Твойте познати после останали ли са в този град и лесно ли са си намерили квартира след това?

# 296
Взе им време да си намерят квартира, в Раанана иначе наемите са високи сравнително. Те набързо се изнесоха, защото трябваше да напуснат, останаха в града, но сега отново ще се пренасят в Кфар Саба, където е още по- добре Simple Smile.

Момичета, успех на всички, които стягате куфари за насам, пожелавам ви бързо да се адаптирате и да сте доволни от това си решение  Peace.

При нас цари празнично оживление, предстоят много празници и срещи с приятели и игри за децата. Честито на всички, който и празник да празнуват!

# 297
  • София-България, Израел - където си поискам
http://www.youtube.com/watch?v=rWjkeyHDGZw&feature=related
Весел празник на всички! Бъдете здрави и много щастливи!

# 298
  • Ямбол
Хаг самеах на всички

# 299
  • София
Честит и благословен празник на всички !

Общи условия

Активация на акаунт