Февруарчетата като гъбки си растат и бели зъбчета редят!- Тема 21

• 31 013
  • 720
  •   1
Отговори
# 600
Ей,днес супер постове,чак не ми искаше да свършват (това съвсем сериозно)!
Мария,това за обръщането на внимание-направо ми го взе от клавиатурата,абсолютно същото важи и при нас!А питката.... eat .Веднага взимам рецептата,но надали ще се получи такъв резултат.Да не си помислите,че скоро ще я меся-тц.Няма изгледи скоро да тръгнем сами.
Лори,много ми хареса това за настроението  Joy
Честита месечинка на Лизито!Да е все така добричка!
Това за чуждите празници...ами то нашите вече не си уважаме,но на "модерни" сме тръгнали да се правим! ooooh!
Между другото съм сигурна,че не само децата,но има и възрастни,които не "панимаят" какъв празник е днес!

И за финал,както каза Лори, слЮнчево настроение  Hug Hug Hug

# 601
Добър ви ден!  Simple Smile И честит ден на будителите!
hey_ya, браво на Явор, честити ви ходещи крачета! На 8 месеца, а как уверено крачи  Heart Eyes
Евилче, ужасно ми стана мъчно и за теб, и за Ханчето  Sad. Като една мама на също толкова злоядо дете не мога да ти кажа как да го накараш да яде, защото и аз не успявам да накарам Дани  Confused. Той също иска само кърма. Но моля те, не си втълпявай, че детето те възприема само като две ходещи гърди! Това не е вярно, та ти сега си целият му свят! Моят син също би сукал денонощно, ако му позволя, но не се изнервям и ядосвам за това - все ще отмине този период. Сърцето ми се пълни, като го видя как грейва целият, когато вляза в стаята! След два месеца и аз ще се връщам на работа. Примирила съм се с мисълта, че ще се връщам в обедната почивка да го кърмя. Може би и моят подход не е най-правилният, че оставям детето ми "да ме върти на пръста си", както казваш ти, но аз не държа да му се наложа на всяка цена, поне що се отнася за храненето. Нали най-важното е да е здрав и щастлив. По-голямото ми дете изобщо не е злоядо, но него пък така и не можах да го науча да суче и понеже нямах нерви да тормозя и него, и себе си, започнах да се цедя... и така 1 година. Просто всяко дете си иска различен подход. Дано не те подразня допълнително с мнението си, може би изобщо не разбирам какво ти е - дори и поставени в еднаква ситуация, хората се чувстват по коренно различен начин - нали не само децата са различни, а и майките  Wink. Моят съвет е  да забавиш топката с твърдата храна и да пробваш на първо време шишетата на Нук, щом си решила да отбиваш Аспарух - наистина са много добри. Аз също смятам да си взема, защото и Дани не пие от шише, а имам 3 вида вкъщи. А си спомням, че в болницата успешно му дадоха да пие АМ от шише, когато беше на 40 дни - беше Нук  Simple Smile.
Честит рожден ден на любимата ни съфорумка Снежи на патерици   bouquet
Честита месечинка на Лизи и на всички сладури, на които съм пропуснала да честитя през последните дни!

# 602
Ето ни и нас Mr. Greenс това ново време не знам ooooh!ядем по старо му ляга,по старо му аааа се буди в 7 Crazyпреди сме откарвали и до 9 Rolling EyesВие как процедирате? newsm78

Малеееее Явор ме разби бравооо  bouquetмного готино изглежда Peaceтъкмо скоро четох комшиите и гледам щъкат някой,викам си при нас още няма проходили и ето вече сме с проходило бебче bowuu

Хапчета флуор може би имаш вредвид,знам че вече го отричат май на много места Naughty

# 603
  • Варна, морето, сините вълни...
И ние се будим в 7, но и ядем по старото време. Е поне може да го слагам за спи в 8 ххиих, но не съм пробвала де  Crazy

# 604
  • София
Честита месечинка на Елиза! Да е много добричка и хапваща млада лейди  Hug

# 605
За прощъпулник знам само, че се прави погача и се търкулва до мястото където са сложени предметите. Детето трябва да не е гладно, за да не се метне на погачата. После майката май разчупва и дава на всички гости, които пък трябва да тичат из стаята!  Mr. Green От какъв зор не мога да кажа, но така се правело.
Аз пък не знаех, че се тича и един път бая се изложих, но бях бременна, пък и съм я разказвала случката. Тича се, като ти дадат парчето погача за да тича и детето без да се спъва-поне тук така ми казаха. Ако някой знае друго да казва,  че ми е интересно.

# 606
За погачата да споделя само,аз също го знам,така както го е описала Пчеличката с изключение на тичането из стаята.Не бих накарала,когото и да било да обикаля.То ако се вярва и се прави абсолютно всичко... Crazy

# 607
За прощъпулника - за самия прощъпулник не сме тичали. Просто търкулнах една погача и тва е. После я ядохме с мед. Иначе по разни краища на БГ обичаи всякакви. Пролетта например бяхме в Банско и на детенце от махалата ни поканиха на прощъпулник. Купуваме ние подарък и се нагласяваме за гости си. Гости като казвам, си имам точно това предвид. Обаче, нещото се проведе на улицата, на една маса бяха сложили една тава с малки кръгли питчици с мед отгоре. Всеки си даваше подаръка и му даваха парче питка и той се сърваше надолу по улицата да търчи. Аз бях ей така  newsm09  
Иначе Любо като направи първите си стъпчици сам, след ден-два направих питката (прави се сладка) и раздадох на комшиите. Никой не е търчал, то може би за тва е толкова спънат милия  smile3532  Иначе баш си прощъпулник с търкалянето на питката направихме след окло 3 месеца...

Аз се запалих по онез колажчета...

# 608
Имаме си вече зъбче  tooth след като вече повече от седмица белеят предните, най-после единият проби  Party Party Party толкова се радвам  Grinning

Честита месечинка на разкошната Лизи   bouquet Да е все така здравичка, добричка и усмихната  Hug

Браво на Явор  smile3501 Как стабилно крачи  Party Според мен трябва го да отбележим на първа страничка  Thinking

Ади, ужасни са тия болести  #Cussing out Бързо да ти оздравяват шушоните  Praynig Hug
Мимоза дано на Пепи бързо му мине ушето, че е ужасно  Cry Hug

За зъбките - и аз чух, че вече не препоръчват прием на флуор  Rolling Eyes ама дали е така...
Смяната на времето - и на нас много ни се разбичка режима, а пък аз с мислех, че нямаме  Joy сутрин много рано е кукуряк вече, а снощи едвам издържа до 20:30 ч., а беше спал 2 часа следобяд  Mr. Green
Ние вече спим само два пъти в деня - сутрин за около половн час и следобяд към 3 или 4 за час, рядко повече. Вечер в 20:30 сме в леглото  Peace
За погачата - не са ми ясни ритуалите и с голям интерес ви чета  Hug

Мари, страхотни са ти сладурите  Party Мече и Клече  Heart Eyes

# 609
Мария,чак сега разбрах защо и моята щерка е с вързани крака,че и на равното се спъва! hahaha
Това в Банско направо  newsm09
Дейзи споделям идеята ти за 1-ва страничка. Peace

Лелеее,чак сега се загледах като хората в колажа,че това е Мъри и батко му като бебе  ooooh!

# 610
Ехооооооооооо
милички мамета
Лизито да е много здраво и усмихнато детенце  Hug
Евилчето не се коси....до скоро и ние бяхме така,поразредих кърменето с пюрето пак от начало все едно започнах със захранването...а и лиготии със заспиването имаме вече,от както бяхме болни всичко е с краката на горе ooooh!...да са ни здравички се моля само...другото ще го забравим bowuu
Лори-бравооооо
Мария-как се правят колажите...много ми се иска,ако можеш да ми пишеш на ЛС че да не занимаваме аудиторията Flutter.... браво за питата

И за Явор нямам думи Shocked Shocked Shocked- да тича и да пръв във всичките си начинания винаги с едни гърди и няколко стъпала пред другите!!!

да почерпя че моята любов днес помъдрява и пораства Heart Eyes

Хубав ден от нас....НЯКОЙ ден може и да седна да ви почета...надявам се скоро Rolling Eyes

# 611
Ейййй, много ме накефихте с честитенето на Денят на будителите!!! Мислех си, че никой не го отразява по никакъв начин ... Българска му работа! Ама я вижте кой са най-обсъжданите теми - Джибрие, Ферхунде и прочее сапунки, с привкус на Американ парти Хелоуин и Свети Валентин. От къде да знаят децата що е то Ден на будителите, кои са те и кой аджеба са събудили?! Особено след като 3/4 от България още спи блаженно. Развихрих се  Laughing
Явор е ГоУем ПиЧ!  Peace Много стабилно ходи. Браво!
Моя хубостник днес си загуби бибата. Нейде из Кауфланд може би. Три пъти си минах по маршрута, докато не взеха хората да ме гледат съжалително. Още повече, че си возех един голям пакет тоалетна хартия на сенника на количката  Laughing Не я намерих, кпих нова в 3 магазин чак и пак не е като старата, но за сега има одобрение. Купих му и щипка. 15 мин седя, дърпа я и рева възмутен, че не се маха от блузата му и му е трудно да я захапе (щипката, не бибата)  Laughing Вече трети час е голяма атракция, но е видимо доволен, че бибата му е постоянно на разположение.
За погачата - тича се. И аз така знам. Даже на наше село излизат на улицата и там се чупи, та да могат по-на далеко да тичат  Joy Точно за да е стабилно детето и да тича много, без да се спъва.
Ади, да нямате някой квартирант из гърло, нос ... нещо нахално упорито? Посявки някакви правили ли сте.  ooooh!  Hug
Дейзи, честито ви зъбче! И Кристиян спи като Йоан. Само, че следобедния сън рядко е по-дълъг от 2 часа.
Мимоза, ревеше ли от уше Пепи или само го пипаше? Бързо да му минава  Praynig
anilevI, да ти е жив и здрав!   bouquet

# 612
  • София
И аз не съм чувала това за тичането, но питка ще направя. А я дайте идея за предметите, които да наредя.
Иначе отново - благодаря ви, мацки  Heart Eyes. Айде и скоро и друга да се похвали с щъкащи крачета!
А днес преди да излезнеме бях сложила Явор в столчето за хранене и влязох да се къпя. Къпах се, суших си косата, обличах се, мотах се и отивам вече да го вадя, че почна да недоволства и какво да видя-човека се беше измъкнал от каишите и само това, че си беше оплел крака в единия е предотвратило падането. Аз знам, че в един момент започват да се измъкват, но днеска се поизплаших. Не за друго, просто столчето е доста високо и падане от там не е добре да се случва.
Още нещо исках да ви казвам, ама докато пиша правя още три неща и изветря...
Булче, има ли намаление на памперси в Кауфланда?
Ооо сетих се какво друго щях да пиша. Зъбчетата отгоре са пробили вече. Днес докато се чекнеше успях да видя!

# 613
  • София
 Hug Hug Hug

Hey-ya, честито прохождане! Да ти е жив и здрав малкият бързоходко!

За питата/погачата не знам какви са ритуалите, аз за 40-я ден поканих колеги у дома и се напихме  Embarassed, а после и моите приятелки на домашни сладкиши. Като проходи Аспарух живот и здраве пак няма да правя нещо традиционно. Иначе май вярно нещо се подтичва с питата, била съм на такава у племенника.

Охи, Елиза има месечинка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Оставям ви, мъжът ми е болен и днес се грижа за него и за ЗЛОядия. Целувки на всички.

# 614
Евилче,бързо оздравяване на ТМ,а "злоядия" да почва да папка да не ставаме на кълбета  Naughty Laughing
Иве,да ти е жив и здрав рожденика,много да помага и да те слуша (звучи,така че все едно ти имаш рд  Laughing).

Като гледам как сме събрали да ви предложа нещо следобедно...

Общи условия

Активация на акаунт