Февруарчетата като гъбки си растат и бели зъбчета редят!- Тема 21

• 31 029
  • 720
  •   1
Отговори
# 585
  • Варна, морето, сините вълни...
Ехее честито на първото проходило бебчее Явор! И ще чакаме нимки!

Джак е супер и във ФБ го гледах :p

Лорис е голям бонбом, много ми е сладичък Crazy

Ние сме със едни гадни сополи пак  #Cussing out

# 586
  • София
Ето прясно клипче, но съм снимала по странен начин и е на една страна, а не можах да го завъртя. Но колкото за фукане е идеално. Фук-фук

# 587
  • Варна, морето, сините вълни...
Оле колко е якооо  CrazyКак си ходи малкото човече... искам и аззз  Mr. Green

# 588
Аз тази сутрин май пропуснах да кажа "Добро утро"?!Е,хайде добро да е...
Хей-я,браво на Явор-страхотен е!Честито ви прохождане и по-малко падане!Сега ви е ред на питката да търкаляте.
Ади,аман от Т и сополи   Naughty

И още нещо щях да казвам...ама като не помня?!

П.С. Честит ден на будителите!

# 589
Леле, Явор ходи smile3501 Мале, как се зарадвах, кога ли и Лорис ще започне. Той все още не може да се изправя сам. Само на колене застава и се показва над решетката на креватчето. Иначе от вчера пляска с ръце, не съм го учила явно е видял от баба си или от мен и започна да пляска. Не може да си уцели всеки път ръцете и е много смешен. Показва колко голям ще стане, казва боц- майка ми го учи на тези работи и после много се гордее Laughing Аз пък го бях научила в едно списание да показва едно коте и една крава, но той до вечерта беше забравил и не можах да се изфукам. Децата са си много различни и не може да се каже, че има изоставащи. Просто има такива, които бързо напредват Wink

# 590
Добро утро и от мен....  smile3507  Ужаааааааасно ми се спи.......
hey_ya, честито ти ходещо човеченце. Бягай да месиш сладка питка да раздаваш на децата. Тва за питката всъщност с какво значение е? Правих на Любо преди, ама щото ми каза баба ми. Ама защо се прави? Даже мога да ви се изфукам със снимков матриал....не, че се хваля, ама правя много добри пити  smile3521 newsm47   

Лори, браво за шапчето. Аз много исках да се науча да плета, но....а много искам малчо да има някаква плетена шапка със смешнио пискюли отгоре и все гледам по магазините, ма нещо не ме кефят. Друго си е ръчното. Но с плетенето не се разбрахме, за разлика от шиенето на гоблени, ама тва е друга тема.

Pesl, както винаги страхотно позитивен пост  smile3501  Аз също като теб не съм от забавните майки. Не мога да се въргалям с децата по земята и да се вдетинявам. С Любо почти не съм се занимавала, сам си се забавлява екстра. Това обаче само когато е само с мен. Дойде ли я някоя баба, я баща му, ела да видиш лигня - сам не може да седи и се почва един дружен бяс.....Не съм мучала, кудкудякала, мяукала и т.н. Преди известно време исках да почнем да пишем чертички, кръгчета, да рисуваме заедно....но претърпях пълен крах, абсолютна липса на заинтересованост. Пробвах 3-4 пъти и се отказах. Знам, че в градината ги учат на тези неща, а и на много други, пък после в училище да не говорим. Та съм го оставила да се развива едва ли не сам. И мога да кажа, че в определени неща е доста по-напред от връстниците си. Сега с Мъро пак не се занимавам особено - не пляска, не маха, не сочи, не дава боц. Крещи по цял ден някакви неща, пълзи много и вече се изправя по мебелите. Не смятам това, че не се занимавам на 100% с децата ми ме прави лоша майка.  Peace

Ууууу стана дълго....простете за което....

# 591
Леле, Яворчо ме разби тотално - как хубаво си ходи, а е само на 8 месеца!!  Heart Eyes Да е живичък и здравичък, сладура той  Hug

Моето дете ме изуми тази сутрин, както не искаше ни попара, ни кус кус скоро, та му спретнах един кус кус, ама този път само с маслко и захар малко/щото нямах обезсолено сирене/ - е не можах да му смогна на лъжиците  Shocked newsm78 Да не би в сиренето да е бил проблема се чудя...ама ако е така много лошо, сиренце трябва да се яде  Thinking Както и да е...аз се сетих - някой дава ли случайно някакви хапченца за зъбките, ама не ония, дето да не ги болят като никнат, а моята зъболекарка преди да родя ми беше споменавала за някакви, като флуора дето ни даваха на нас едно врме  -за да са здрави, се давало на малките дечица като имат вече зъбенца... newsm78

Честит ден на будителите между другото   bouquet Снощи на вратата се звънна и като отворих една сурия деца от блока маскирани и викат - лакомство или номер...дадохме бонбонки, стана ми смешно, щото ми изкараха акъла като отворих...обаче после ми стана много криво като се замислих, щото тея пръжки ако ги бях питала дали знаят за будителите и какво е будител изобщо нямаше гаранция да знаят, а чуждите празници много бързо възприемат  #Cussing out

И така, хубав ден, Емката Чолаков каза, че ще е супер, нищо, че Йоанка не го долюбва  Wink Laughing

# 592
  • София
Бравооо на Явор, във FB  го видях, ама на клипчето еееее bowuu чуден. За прощъпулника да разкажеш.
Много ми харесват постовете на Лена (все така да пишеш как в Хамерика е хавата). И Еван на снимките е мнооого сладък.
Pesl спокойно с Хепи мама може да поставате все такива успокоителни неща, много добре ви се получава  Hug
Ами Емо Чолаков кво да му харесвам  Joy с изкуствената си веселост, ама е добър повод да се бъзикам с него  bowuu
До скоро от мен и хич да не ви пука  Hug

# 593
Ей, страхотни постове изчетох и ми се оправи настроението! А като видях и адаша как пристъпва, демек - ходи си човека, направо ми се разтупка сърцето от кеф! Хей-Я, честито!
Булчето и Песл, вашите постове ме изпълват с положителна енергия, от която имам нужда напоследък, че нещо не съм почивала повече от месец и така жадувам за една почивчица, през някой уикенд ......
Евилче, Песл с право е казала - всяко дете е различно, така че съвети няма да ти давам, просто имам наблюдения върху сходен на твоя случай. Майката беше изнервена, покрай нея детето също - не искаше да яде, да спи ... Намери начин да си починеш, да се успокоиш - добре ще е за теб, добре ще е и за Аспарух.
Майчинство - днес нанайси Joy, дано в четвъртък да има, че ... smile3512, а за нагодина - май наистина ще стане на 270 лв. за втората година.
За ученето на детето да прави това и онова - с каката бабата се беше постарала и ми беше много умничка - много неща знаеше от рано, рано и проговори. А юнака сега само ми се смее, като се опитвам да го уча. Даваше ръка за 5, ама сега и това не ще- инат го дава нещо. И аз като Песл смятам, че не е толкова важно, сам ще си реши кога какво да прави.
Миленче, водих каката по тази програма за 6-годишните, дето им слагат Силанти на 6-тите  постоянни зъби. Тази зъболекарка като и видя емайла на зъбите отсече категорично да започне да приема флуор. Тогава питах за малкия, като има вече зъби да му давам ли и на него - каза да, имало на капки. Само че не ми каза какви количества newsm78, а пък и аз що не я питах?! Ще си питам нашата зъболекарка или педито. А за каката - вечер да дъвче по 4 таблетки от 0,25мг.

# 594
Добро утро и от мен!
Първо на патечричка да честитя на Снежи! Да си жива и здрава, много прегръдки  Hug
Второ, една прегръдка за Евилчето Опитай да бъдеш спокойна и не се изнервяй, че децата усещат и имам чувството, че почват и на пук да правят  Hug
Песл, и на мен много ми хареса поста ти. Все едно си го написала вместо мен  Hug А Булката отново ме разсмя, особено за етикета от бира  Laughing
Хей-я, честити ви ходещи краченца. Страхотен е Явор, колко рано проходи  Crazy
И ние вчеря бяхме на консултация -9кг, 70 см.  Heart Eyes Гледа му ушите - от хремата му се е възпалило лявото ушенце и сега капем капки  Tired  
Ади  Hug да се оправяте вече, че.... Hug
Днес ще ходя до центъра да взема от една мама дървения уокър на Чиполино  Party
Хубав ден  Hug

# 595
  • София
Ей, момичета, благодаря ви за поздравленията!
Аз се върнах и почетох малко назад.
Евилче, не се притеснявай. Явор също не може да сочи с пръст, нито да пляска с ръце. Спокойно, всичко е наред. Няма начин да не прояде друга храна освен кърма, няма да го кърмиш до абитуриентския бал, я. Просто явно е в някаква дупка човечето и си киселее. Моят син също ги има тези моменти.
Софи, видях, че си писала, че много се буди Вальо нощем - Явор е същия. Направо ме побърква. Ако не му дам мляко няма да заспи. Като бебе не ми ги е правил тия номера, а сега е много кофти положението. Не спиме по цяла нощ, а на всичкото отгоре става супер рано. Много е гадно Tired
Започнах да му давам Кисело мляко, за сега няма проблем, но си мисля, че не го засища особено. Аз все още го разреждам с вода, де. Може би за това така. Ако се задържи на КМ поне ще ми спести почти 80-те лева за мляко на месец!
Амидала, за съжаление е така. ПОамериканчихме се яко. А може да си 100% сигурна, че незнаят какъв ден е днес. Аз питах моя син и той НЕЗНАЕ!!! Сега ще го образовам.
Мария, ще споделиш ли рецептата за сладката питка? На баткото сме правили прощапулник, ама аз нямам никакъв спомен за това какво се прави, освен нещата дето се редят.

# 596
# 597
Добро утро и честит празник на будителите! Дано се пробуди най-сетне народът ни!

А моят празник е деветата месечинка на Лизито! Много и се радвам, че ми е добричка и усмихната! Heart Eyes

Честита месечинка на мъничето на Тинитам! /сори, че ви пропуснах вчера!/

Честито прохождане на сладура Явор! Да си намери най-добрия път в живота! Hug

Болничките да се оправят!

Песл, страхотна си! Това ми се искаше и аз да допълня - че едва сега, с третото дете, осънах, че всъщност нищо друго няма значение освен гушкането и радостта от споделянето на всеки миг с детето. Работата, забавленията, спокойствието и всичко друго могат да почакат и ми предстоят, но децата растат толкова бързо и времето, когато се отделят от нас идва ужасно бързо.

Лори, супер-дупер шапка! Ама ти си като един многорък Шива! Hug Кога смогна и шапка да оплетеш!
А пък Булчето е моя фаворит за забавни постове! Булче, обаче по разхвърляне забрави да се мериш с мене... Mr. Green

Хубав ден и красиви есенни разходки! Heart Eyes

# 598
Здрасти, тичам да се оправяме за кухнята, че сме по гащи още.

+-9- написано от дребното-айде един поздрав от Бобо  Mr. Green

БРАВО НА Явор! Пу-пу страхотен е, Хей Я, да са ви хубави, големи и бързи крачките и без падания  Hug Ще чакаме снимки от питката  Hug
ами аз за това се включих  Grinning така се развалнувах....

Бобо, прави боц, от време на време дава пет и това е. От два дни го уча да маха, но без успех  Laughing Знае обаче, като кажа къде е Маки-за по-лесно на Макс и той гледа към вратата и крещи щастливо за кокера  Mr. Green
Вие се хвалите за ходене, но пък и ние да се похвалим-Отивам преди малко да му правя каша, но се забавих, че без да искам сложих от тази на Блевит и правих втора. Отивам в спалнята да взема Бобо от кошарата, че беше по боди. Поглеждам и той се е изправил от долното ниво на кошарата, хванал се за парапета, смее се и крещи. За къде се е хванал незнам, като изобщо не стига до горния ръб  Thinking, пък за мрежата да се хване трудна работа...
Ходенето ни е далечно-от вчера почнах да го пускам за едната ръка и как се клатушка  Heart Eyes

желаем много слюнчево настроение! Така де слънчево hahaha hahaha hahaha

Честита месечинка на Лизи!

оооо Мари, страхотна питка  newsm20 Признала съм ви с Дани-страхотни сте!

# 599
Здрасти!

Първо искам най - официално да честитя деветата месечинка на милата снахичка Лизи!  Heart Eyes
Дано да започне вече да си похапва, че кльощава Бобчо няма да иска, нали сме се разбрали!  Mr. Green

Честит празник на всички по - културни от мен!  Mr. Green

Браво на Явката! Мойто чаве го мързи да си повдигне задника и да пълзи, а той вече си ходи!
За прощъпулник знам само, че се прави погача и се търкулва до мястото където са сложени предметите. Детето трябва да не е гладно, за да не се метне на погачата. После майката май разчупва и дава на всички гости, които пък трябва да тичат из стаята!  Mr. Green От какъв зор не мога да кажа, но така се правело.

Да се махат всички температури, кашлици, болящи ушета и тем подобни, че ми омръзна вече!  Hug

Хайде, ние отиваме навън да напечем дупетата!  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт