Джак е супер и във ФБ го гледах :p
Лорис е голям бонбом, много ми е сладичък

Ние сме със едни гадни сополи пак

Мале, как се зарадвах, кога ли и Лорис ще започне. Той все още не може да се изправя сам. Само на колене застава и се показва над решетката на креватчето. Иначе от вчера пляска с ръце, не съм го учила явно е видял от баба си или от мен и започна да пляска. Не може да си уцели всеки път ръцете и е много смешен. Показва колко голям ще стане, казва боц- майка ми го учи на тези работи и после много се гордее
Ужаааааааасно ми се спи.......

Аз също като теб не съм от забавните майки. Не мога да се въргалям с децата по земята и да се вдетинявам. С Любо почти не съм се занимавала, сам си се забавлява екстра. Това обаче само когато е само с мен. Дойде ли я някоя баба, я баща му, ела да видиш лигня - сам не може да седи и се почва един дружен бяс.....Не съм мучала, кудкудякала, мяукала и т.н. Преди известно време исках да почнем да пишем чертички, кръгчета, да рисуваме заедно....но претърпях пълен крах, абсолютна липса на заинтересованост. Пробвах 3-4 пъти и се отказах. Знам, че в градината ги учат на тези неща, а и на много други, пък после в училище да не говорим. Та съм го оставила да се развива едва ли не сам. И мога да кажа, че в определени неща е доста по-напред от връстниците си. Сега с Мъро пак не се занимавам особено - не пляска, не маха, не сочи, не дава боц. Крещи по цял ден някакви неща, пълзи много и вече се изправя по мебелите. Не смятам това, че не се занимавам на 100% с децата ми ме прави лоша майка. 
Да е живичък и здравичък, сладура той 
Да не би в сиренето да е бил проблема се чудя...ама ако е така много лошо, сиренце трябва да се яде
Както и да е...аз се сетих - някой дава ли случайно някакви хапченца за зъбките, ама не ония, дето да не ги болят като никнат, а моята зъболекарка преди да родя ми беше споменавала за някакви, като флуора дето ни даваха на нас едно врме -за да са здрави, се давало на малките дечица като имат вече зъбенца... 
Снощи на вратата се звънна и като отворих една сурия деца от блока маскирани и викат - лакомство или номер...дадохме бонбонки, стана ми смешно, щото ми изкараха акъла като отворих...обаче после ми стана много криво като се замислих, щото тея пръжки ако ги бях питала дали знаят за будителите и какво е будител изобщо нямаше гаранция да знаят, а чуждите празници много бързо възприемат
чуден. За прощъпулника да разкажеш.
с изкуствената си веселост, ама е добър повод да се бъзикам с него 
, дано в четвъртък да има, че ...
, а за нагодина - май наистина ще стане на 270 лв. за втората година.
, а пък и аз що не я питах?! Ще си питам нашата зъболекарка или педито. А за каката - вечер да дъвче по 4 таблетки от 0,25мг.
А Булката отново ме разсмя, особено за етикета от бира
Гледа му ушите - от хремата му се е възпалило лявото ушенце и сега капем капки
да се оправяте вече, че....

Кога смогна и шапка да оплетеш!
Ще чакаме снимки от питката 
така се развалнувах....
, пък за мрежата да се хване трудна работа...

Признала съм ви с Дани-страхотни сте! 

Препоръчани теми