Февруарчетата като гъбки си растат и бели зъбчета редят!- Тема 21

• 31 031
  • 720
  •   1
Отговори
# 570
Реших да редактирам, защото не мога да изтрия. Песл е права, че всяко дете е различно и индивидуално трябва да се постъпва.
Евилката, само искам да ти кажа, че детето ти не изостанало. Бобо също не маха, ръкопляска и сочи  Hug Прегръдка за двама ви!
 Бобо както хапваше всичко, така сега е едно супер капризно дете.
Бобо не иска вече абсолютно никакви пюрета, както и готвена храна от майка му. Иска само от кухнята. Не искам да казвам събота и неделя как се храним  ooooh!
пък може и пържоли да му се хапват на Ханчето  Heart Eyes
Което пък ме подсеща да ви кажа как дадох на Бобо от моята пържола парче-хапна си го  hahaha И днес си изтрих постчето на обяд, защото така и така му дадох лещата- Sick ето такава реакция беше и ме плюеше със зърна. Обядва супа  Wink
 хубава вечер!

Последна редакция: вт, 01 ное 2011, 00:30 от Мама на Боян

# 571
Понеже исках да попитам, ама забравих, та сега наново - някой дава ли вече сокчета от цитруси прясно изцедени, дали може вече, все пак са много витаминозни... newsm78 А с кивито как стоят нещата, аз мнооого го обичам, ама за тях дали може вече... Peace

# 572
Понеже исках да попитам, ама забравих, та сега наново - някой дава ли вече сокчета от цитруси прясно изцедени, дали може вече, все пак са много витаминозни... newsm78 А с кивито как стоят нещата, аз мнооого го обичам, ама за тях дали може вече... Peace

Миленка, онзи ден му дадох плодова каша на Блевит-вътре имаше и портокал и киви-е с обрив е трети ден. До сега от нищо не е получавал обриви  Peace Мисля още дълго време да не давам подобни неща.

# 573
Софи, в момента се сещам за този магазин: http://rayatoys.com/ Разгледай. Имат подобни на показаната от Лена. Ние имаме от баткото. И двамата много я харесват. Сещам се и за Премаман. Там също съм виждала.
Наде и аз не смогвам с къщната работа. Ама изобщо не смогвам! Ако си се депресирала нещо кажи, ще ти пратя снимка от къщата ни и ще си пееш цял месец доволна, колко добра домакиня си ... Mr. Green
Оооо да кажа и аз - нищо не може Кристиян. Хили се като ряпа когато почна да пляскам с ръцете му и толкоз. Тези вашите вундеркинди от къде ги изкарахте не знам, ама моето не е такова  Mr. Green Оно само драпа да яде де каквото намери както констатира баща му скоро ще трябва да заключваме хладилника, защото ГГЗ знаете ли какво е? (Гъз глава затрива  Mr. Green )
През нощта ту яде, ту не яде ... Всъщност чудя се дали 6 сутринта да го броя за нощно, особено след като половин час след това е на крак.
Аз съм кукнала тук с чаша вино(втора) и една кола нерви. Единия спи зад гърба ми, другите двама в спалнята. И на мен ми се спи, не си мислете, че съм си отспала, но примирам да си открадна няколко минути на спокойствие без никой да ми дърпа крачола, друг да скача по гърба ми, а първия обиден от липсата на внимание да иде да изрови домакинска гъба и да я яде ... Днес видях в акото му етикет от бира. Забавно е, ей! Големия днес ми обясняваше за сватбата си. Щял да се жени за Али и ще бъдат на мотори  Laughing И мен и баща си щял да покани  Joy С годините или все по-забавно става, или вече съм готова за освидетелстване  Laughing
Хайде лека ви и спокойна нощ!

# 574
Булче с право си извоюва приза! hahaha Joy

Леки и спяща от нас!

# 575
Здравейте мамчета и бебчета!  Hug

Снежи, честит рожден ден! Пожелавам ти съвсем скоро да сте тримата заедно - материално и духовно удовлетворени!  Hug

Честито на празнуващите месечинки - на Йоанчо на Дейзи, на Елена на Огнена и на детенцето на Тинитам (май обърках ника, но нямам време да проверявам)! Да са ви живи и здрави дечицата!  Hug

Софи, и ние имаме такава играчка - голям кеф е. Купих подобна от Икеа за едно детенце, сигурно и в българската ги има и хич не беше скъпа - 6 паунда, май, но беше вариант за закачване на стената. newsm78

Доместика, извинявай, но се обърках за термометъра - Браун е.

Лори, прати една такава шапка и насам. Много ми хареса.

Евридика, Мария, много сладки колажчета. Аз не знам къде денах фотоапарата (да си говорим ли за разхвърляност) и не съм снимала децата от близо два месеца!  Embarassed

Зелда, Евилче, от опит знам, че това, което върви с едно дете, изобщо може да не минава при друго. Каквито и съвети да дам, сигурна съм, че доста сте прочели и нищо ново няма да чуете от мен. Зелда, и моята малка дъщеря беше от неспящите! Като новородено бебе е имало цели денонощия, в които е мигвала само за по 5 минути! В яслата още около годинка - годинка и нещо заявиха, че е "надрастнала съня"! А тя нервна и кисела, толкова го е надраснала. Имах приятели с детенце на нейната възраст и подобен темперамент - опитаха всякакви хомеопатични средства, местене на легла, стаи и т.н. и ефектът пак си беше същият. Сега са на почти 4 г.: спят си нощем, денем не.

Евилче, сигурна съм, че не е кърменето виновно и ако детето наддава и изследванията са му добри, няма причини за притеснение. А дали прави това и онова, аз честно ви казвам, понякога гледам много тъпо, като видя на какви щуротии учат родителите децата си - моите никога не съм ги учила умишлено как прави кравата, котката и т.н. и не мисля, че съм ги ощетила. Понякога колкото й да се напъват родителите, не могат да изпреварят естественото развитие на нещата. Много по-важно е цялостното отношение, прегръдката, целувката и добрата дума: всичко останало се нарежда. Аз съм майка, която не умее да играе с децата си, но те си играят идеално с връстниците си. По-лоша майка ли ме прави това? Може би съм по-мързелива, но не се чувствам особено виновна.

Ако можете да гледате философски на нещата, най-добре. Моята философия е проста: ще пораснат, ще дойде и нашето време за сън, книги и почивка (в моя списък за след 10 г. има още събирания с религиозни групи, четене, езда, пътувания, плуване и може би тенис, май пропускам нещо newsm78). Гледам да не си поставям много амбициозни и идеалистични цели при отглеждането на децата - ако е по-лесно да го кърмя нощем, за да се наспивам по-добре и аз и той, вместо да се борим с вода и биба, правя го, ако проходилката му е забавна и ми пести време, слагам го и изобщо не се притеснявам, че и след 10 г. ще иска проходилка и гърда, защото няма да е така. Всичко минава и заминава - изграждайте си, ако можете хубави спомени, вместо лоши. И ако умората, безсънието или безсилието често надделяват, викайте помощ (ако има кой да се отзове, разбира се, защото при мен вече няма желаещи)! Извинете ме за поредното лирическо отклонение - както се казва на чужд гръб и сто тояги са малко!  Hug
Лека нощ, че дойде време да честитя други месечинки!

# 576
Булче, страхотно ми стана настроението  Hug Посмях се от сърце. Пък за къщата, можем да поспорим  Whistling Май трябва да ти пратя снимка на теб, за да се почустваш и ти мечтана домакиня  Blush

лекинка
 песл, благодарство за позитивния пост!
Тони    Rolling Eyes  нз. какво да правя  Hug

# 577
Ето да видите нашият Джак

# 578
Добро утро,

# 579
Добро утро   bouquet
Пия си кафето и слушам по Бейби ТВ американския вариант за Дядо вади ряпа, ама те са по-напредничави ... Затъва им трактора и го избутват от калта  Laughing Те с репи не се занимават  hahaha
pesl  Hug Много верни неща си казала  Peace
Хм, ще си ги мерим ли, а  Laughing (разхвърляните камари имам предвид  Joy )
Драйвърче, големи зъби вкара вашия Джак  Laughing  Crazy

# 580
Добро да е. На мен,хич не ми е добро. Иде ми вече да се гръмна. След незнам колко време на АБ, хапчета,сиропи и един милион илачи и след като вчера вече нищо му нямаше - Венци тази сутрин е с температура.  #Cussing out Е,ся тва от де се взе. Ми аз се абонирах,за пейката пред кабинета на педката. Като ме видят пак там и ще решат,че отивам на лафче.  #2gunfire След малко ще й звънна да видим,кво ще ми каже.
Булче, Лори - двама се карат третия печели.  Wink  Елате да видите у нас кво е.
Драйвърче, страхотен ви е светещия Джак
Песл, страхотно си го казала.  Peace
Евилче, междудругото и Венци не пляска, не прави боц, не маха.Даже не говори. Едно "аааа" и от време на време едно "гггг" Така,че никак не смятам,че ти е изостанало "ханчето"

# 581
  • София
Здравейте! Аз отдавна не съм се разписвала и прочетох (за сега) само последните две-три страници. И аз проверявах сега в НОИ за пари, но няма никой  Tired. Да не стане така, че да чакаме пак един месец, че и аз съм се наточила за при днес или най-късно в четвъртък. Най-странното е, че няма нищо, а обикновено дори и да превеждат в четвъртък вече има ведомости.
Иначе децата вече са добре е, покашлят по малко ама не е като преди това. Аз нямам време да мигна, Явор постоянно иска внимание, а да ви се похваля - ВЕЧЕ ОФИЦИАЛНО ХОДИ малкото човече. Много е смешен. Направила съм и клипчета, но са с кофти качество. Ще снимам пак и ще се опитам да кача да ви покажа. Общо взето при нас е и като при всички вас - ЛУДНИЦА. Ще седна да ви прочета след някой и друг час и ще се включа адекватно.
За сега  Hug

# 582
hey_ya Браво на Явор  Peace Честито официално ходене   bouquet Спретвай питка на най-чевръстия февруарец и да кажеш какво си е хванал  Peace

# 583
  • София
Ооо, разбира се, ще го подплатиме и със снимков мат'рял.  Hug

# 584
hey_ya-браво,честити ви първи крачки и по малко аварии Hug
adi_v4-бързо да се оправяте :hug
:amidala13-аз бих изчакала още малко,може би покрай нова година ще пробвам и мандарини и портокали да йдам,но пак ще питам педи,не че за КМ я питах Rolling Eyes,амааа PeaceЛори-много хубава шапка и аз изплетох,но не мога да покажа #Cussing out иначе и аз стм чувала,че след като опитат ДК не искат пюретата вече newsm78
 Наде колкото можеш толкова,аз все гледам да е добре,но като чуя коментар от ММ за обратното и много се нервирам,ама това да ,да си похапва Борянка е по-важно Hug Симето е с чудесен левент,макар и с тези мерки,я го виж какви работи умее Peace Hug
Честито на всички празнуващи от вчера и днес  bouquet,а на болничките  Praynig

Общи условия

Активация на акаунт