може ли да пуснеш картинка, че ми стана любопитно?
Празнуват само учащите и работещите в образователната сфера.
аз все още имам надежда 
, но гледам да ви чета редовно.

Много обича в проходилката и щурее с нея /цветята ми горките пооплешивяват бързо
/
-каши, плазмонки и т.н
Много стиснати палчета и кураж на бебе Вероника, както и на всички болнички

беззъби усмивки!

, голяма е хала и не слиза от метлата и по цял ден е така 

, чистене, хич не смогвам и само се ядосвам!

Аз да кажа, че на Нук сякаш са най-добрите шишета за приучаване към АМ/и Точицата на Бенджи след неискане на никакви шишета имам спомен, че с НУк-ските прояде, да каже Бенджи ако греша
Ние сме с тях след всякакви купувани, тяхната форма е най-близка до майчиново зърно и дупчицата им е от горната страна на бибата и така млякото не отива директно в гърлото, както при останалите биби, а някакси първо отива към небцето и по-лесно сучат от тях, просто споделям да пробваш с таков шишенце ако искаш 
/ Иначе ние от утре преминаваме на т.нар. Преходна кухня, която е за след 10-тия месец, ама педката даде зелена светлина, там вече си има супичка, второ и десерт, пък ще видим...
Показвам и бобовската усмика, като му я сложих 
Пробвай да го лъжеш с нещо. Аз съм сложила столчето на Бобо срещу компа, а на него се върти постоянно Мики Маус на Росица Кирилова
по-добре от планета, но пък вече научих всеки тон. Заявявам тържествено, че съм я слушала повече от хиляда пъти
Бабите от пазара, могат самооо да завиждат 

И не си мисли,че затова,че не си играеш с него,не умее разни неща- ще се научи. 

Ама то човек,като не яде няма откъде да качва. На мен ми се стори супер малко, сестрата пак ми се скара.Добре си бил детето. Вече е 8350 и 71 см.Препоръчани теми