Февруарчетата като гъбки си растат и бели зъбчета редят!- Тема 21

• 31 033
  • 720
  •   1
Отговори
# 555
Софи, намери ли от въпросните играчки или поне подобни?

# 556
Здравейте и от мен!

Честит рожден ден, Снежи! Жива и здрава, много обичана жена и щастлива мама!

Евилче  Hug
Много се бях изнервила, че моята девойка заспа след няколко часово мрънкане и един час рев, направо си спомних времето на ужасните колики...но като прочетох твоя пост и видях че мойто са бели ядове, както се казва.
Признавам, че нямам идея как да помогна, но ще споделя някои идеи.
И аз като другите момичета смятам, че да оставиш детето гладно няма да помогне. Аз бих продължила да кърмя като опитвам от време на време да предлагам твърда храна. Може ли някой друг да те отменя в предлагането на твърдата храна? Ако няма кой, защо не опиташ да предлагаш само веднъж в деня като подготвяш предварително от няколко вида храни в малки количества, така че да не се изнервяш излишно? А ако предлагаш парченца плод или зеленчук по време на игра?

Хепи, за пореден път шапка ти свалям!!! Не знам как успяваш винаги да намериш точните думи, за да подкрепиш всяка от нас, която има нужда. Страхотна си!

Софи, честито столче!

Палци за всички болни дечица!

# 557
.. Софи ( мисля ) беше питала за едни игри с топчета, които се прехврърлят ( какво описание само...) ...

lena1 изобщо не се сещам за играчката  newsm78 може ли да пуснеш картинка, че ми стана любопитно?  Rolling Eyes

Булка Марулка тук в БГ не съм, ако говориш за тази

Видях нещо подобно при нашата лекарка тук, ама пластмасово, но съм фен на дървените играчки и затова реших да я взема от Германия. Сега следя в немския ebay дали няма а ми падне някоя добра оферта...

# 558
Момичета утре е ден на Народните будители, да не би заради това да не излизат паричките в НОИ. На моя календар е в червено датата и аз си мислех, че парички ще има в четвъртък.

Снежи, Честит рожден ден, много здраве, щастие, любов и сбъднати мечти.

Честити месечинки на днешните бебковци.

# 559
Бенджи, ти успя да ме озадачиш  Confused Вярно е, че утре е празник, но си е работен ден... винаги е бил  Naughty Празнуват само учащите и работещите в образователната сфера.
Дано не ни изненадат неприятно утре от НОИ  Praynig аз все още имам надежда Wink

Дано не ви заблудя, но днес в новините ми се стори, че казаха, че обсъждат от догодина майчинството за втората година да е 270 лв  Party

# 560
Софи, точно за подобна играчка говорих, само че по-голяма и с повече топчета. Даже се захвана директно да ги мести и движи!

# 561
  • София, България
 Здравейте, мами и сладки бебчета!

Помните ли ни  Mr. Green Отдавна не съм се включвала, но с това малко дяволче в къщи ми е доста трудничко да стигна до писане  Tired, но гледам да ви чета редовно.

Днес малката ми шушулка става на 9 месеца   smile3510

Честито и на сладките ни астрални близначета - Йоан, Елена, Делян, Михаил и Мартина   bouquet  bouquet  bouquet

Днес бяхме на консултация , мерките са ни - 8690 гр и 73.5 см - елегантни като манекенки Simple Smile

Зъбче засега едно, не пълзи и не се изправя сама, но стои много стабилно на крачета и постояно подскача  hahaha    Много обича в проходилката и щурее с нея /цветята ми горките пооплешивяват бързо  Crazy/  

От едно доста злоядо дете се промени много за 2 месеца.  Трябваше й време просто за да свикне с вкуса на храната. Хапва сега всичко, само не обича каквото и да било с бисквити  newsm78 -каши, плазмонки и т.н

Много ми е мъчно като чета за болните дечица  Tired Много стиснати палчета и кураж на бебе Вероника, както и на всички болнички Hug Hug

Това е засега от нас, надявам се да се включвам по-честичко сега зимата  Hug Hug

За малко да забравя - Честит Рожден Ден, Снежи !! Да си много щастлива и обичана жена !  bouquet

# 562
  • област Варна
Ние пък ще изюркаме тате след два три месеца да ни направи такова дървено. Даже вижте какво си харесах като стане на 3-4 годинки

Последна редакция: пн, 31 окт 2011, 19:44 от espinoza

# 563
здравейте,едвам пиша от малката,ще ми скъса блузата от дърпане,но трябва да се похваля здрави сме и пораснали 7660 кг и 69 см,продължаваме още малко с лекарствата,ставамммм

# 564
Здравейте милички! И на нас нещо не ни остава все време, за да пишем, но ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА СНЕЖИ. ДА НИ Е ЖИВА И ЗДРАВА!
ЧЕСТИТО НА МЕСЕЧИНКОВЦИТЕ!ДА РАСТАТ ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ ДЕЧИЦА!
И ние днес бяхме на консултация, та вече на 9 мес. сме 7300 кг и 70 см:)) Янче пак сме по-слабички от вас:))) Но пък вече сме здрави и цели 400 гр. сме наддали, което си е постижение. Оставям го Мони вече повече на баба му да го гледа и при нея като не се залисва със сукане, яде по-добре. Показва вече колко голям ще стане, дава боц, дърдори и се изправя в кошара и по нас се катери. Гони движеща се играчка с проходилката и изобщо както педи го кръсти "Трохичко" (мъничък, но будничък и всичко разбира). Още нямаме нито едно зъбче. Май ще сме от последните Grinning беззъби усмивки!
Всички болнички бързо да оздравяват!
Имам да наваксвам с четенето и кога ще успея не знам:)
Целувки от нас!

# 565
  • Русе/Germany
Сладуранки, много благодаря за милите пожелания. Трогнахте ме Hug
Не съм ви чела защото не мога да се прибера в нас, надявам се тези дни да наваксам. Идвам само да почерпя.

# 566
Снежи,чести Рожден ден!
Да си жива и здрава и винаги толкова всеотдайна мама и съфорумка Heart Eyes  bouquet

Тинитам, често се сещах за вас Hug
Радвам се че сте добре!
Браво на Даниелка и Симето за постиженият с грамчетата Heart Eyes Hug
Честити месечинки на днешните сладуриии Heart Eyes
Палчета за болничките Praynig Praynig Praynig
Аз си имам малко торнадо в къщи Crazy, голяма е хала и не слиза от метлата и по цял ден е така smile3540
Все още сме си само с два зъба , ревове нощем и зорлем ядене по некое време,ама се справяме някак си Tired
Само аз ли не смогвам със всичката работа, тук кухнята е от 10 месеца и се налага да й готвя,кога яде кога не, ами готвене за голямото дете(което също е злоядо Crossing Arms, чистене, хич не смогвам и само се ядосвам!
Оф спирам, за режими не ми се говори ooooh!
Лелкинка от нас милички  Heart Eyes Hug

# 567
Добър вечер сладки  Hug

Честито на Снежи и тук - бъди винаги много обичана и специална за твоите мъже  Hug

Честито на смадкте ни месеинковци  Hug

Новини от Вероничка няма ли... Praynig

Евилче, кураж, все някога ще прояде Пухи...ама ще се изтормозите да му се невиди...Съвет не мога да дам май адекватен, то на чужд гръб е лесно да съветваш, дано си намерите вашият начин да хапвате нещо, разлино от кърма... HugАз да кажа, че на Нук сякаш са най-добрите шишета за приучаване към АМ/и Точицата на Бенджи след неискане на никакви шишета имам спомен, че с НУк-ските прояде, да каже Бенджи ако греша  PeaceНие сме с тях след всякакви купувани, тяхната форма е най-близка до майчиново зърно и дупчицата им е от горната страна на бибата и така млякото не отива директно в гърлото, както при останалите биби, а някакси първо отива към небцето и по-лесно сучат от тях, просто споделям да пробваш с таков шишенце ако искаш  Hug

Наденце, как да смогваш, то аз с едно не мога да стигна, та камо ли ти с двечки, пък какво остава за мамите с по 3/поклон пред тях за пореден път  Hug/ Иначе ние от утре преминаваме на т.нар. Преходна кухня, която е за след 10-тия месец, ама педката даде зелена светлина, там вече си има супичка, второ и десерт, пък ще видим...

# 568
Момиченца здравейте, и аз като Бендж си мисля, че парички ще има в четвъртък.  Дори се изненадах, като разбрах, че ДК ще работи утре.

Да се похваля-нали казах вчера, че сядам да плета шапка на бобчето-е свърших я и да я покажа  bowuu Показвам и бобовската усмика, като му я сложих  hahaha

Евилката  Hug Пробвай да го лъжеш с нещо. Аз съм сложила столчето на Бобо срещу компа, а на него се върти постоянно Мики Маус на Росица Кирилова  Tired по-добре от планета, но пък вече научих всеки тон. Заявявам тържествено, че съм я слушала повече от хиляда пъти   Laughing Иначе нищо не може да се сложи в устата на Бобо-така я заключва. Само навън мога да го храня.

ма само колко съм добра  bowuu Бабите от пазара, могат самооо да завиждат  Blush
Връщам се да ви чета  Blush

# 569
Хващам последния влак,преди да съм изпуснала да честитя на месечинкото на Дейзи. Жив и здрав да е.  Hug
Честито и на астралните му близначета.   bouquet
Евилче, мога само да ти съчувствам- съвет не мога да дам,но и аз мисля,че с гладуване няма да се получи. Peace И не си мисли,че затова,че не си играеш с него,не умее разни неща- ще се научи.  Wink
Лори, супер е и Бобо и шапката.  Hug
Лоли, напълно си е нормално,не се притеснявай.
Нощно хранене- и при нас го има. Вече не ги броя,даже незнам дали яде или се биберони с мен. След първото събуждане го взимам до мен на спалнята и го оставям на самообслужване  Mr. Green Така поне се понаспивам, само дето вече ме боли гърба,да спя така изкривена.

За нас- бяхме на контролен и ДК. Уж сме здрави, ама е упорит вируса и ще покашлюкаме още малко. Баткото и тази седмица ще си остане вкъщи да се позакрепи хубаво. Венци този месец е качил само 150гр  Sad Ама то човек,като не яде няма откъде да качва. На мен ми се стори супер малко, сестрата пак ми се скара.Добре си бил детето. Вече е 8350 и 71 см.
Това е от мен, дано не съм пропуснала нещо. Оставям ви и ще се опитам една вечер да си легна по с време. Лека и спяща на всички.

Общи условия

Активация на акаунт