Февруарчетата като гъбки си растат и бели зъбчета редят!- Тема 21

• 30 998
  • 720
  •   1
Отговори
# 660
Привет момичета  Hug
Кристиян май се разболява по-сериозно. Видях най-после пробил 7 зъб, а 8 е на ръба. Тези дни и той ще се яви на служба. Обаче имаше изхождане на вода направо. Еднократно е до сега. Доста кашля сякаш, а дали е от слюнка или друго ... Ще го заведа довечера на личната да го види.
Пчеличке, такова национално богатство да си срещнала пред блока, а с такава лекота да го подминеш  ooooh!  Laughing
Флуор няма да давам
Мимозка и моята свекърва така се опита и го извади веднъж от коритото. Веднага викнах и скочих. Повече не го е правила  Naughty Това е един вид суха екстензия. Много полезна и също толкова вредна. Може от коритото на операционната маса да го прати. Не че бабите ни едно време са знаели що е то екстензия. Извини ме, ако те плаша, не ми е това идеята!
Тотони, не му чупи хатъра на човека! Нека меси  Laughing  Peace
Бенджи  Hug
Уууу Миме М, ти си добрата вестителка  Laughing Зарадва ме!
Ади, вярно на тото играете, ама нещо не цели педиатъра  #2gunfire Взе ли направление?
Евилче, ама че късмет! По-добре, че повръщаш. Оправяй се бързо  Hug

# 661
  • София
Здравейте мили мами и бебоци! Аз от много време не съм писала, но се надявам да наваксам!  Hug

Първо отчет от нас - на 9 месеца нашата госпожица е 7800гр и 69.5см, първото зъбче проби точно на 9-тия месец, на път е и второто.  Heart Eyes

Пожелавам на всички болни дечица и мами, да се оправят по-скоро и да имат много силички!  Praynig

QueenBee и на мен това са ми го казвали (прабабата на Никол) да й стискам дори нослето, че много широко било, ама не са познали!!!!!!!!  #Cussing out

За флуора
- за сега не мисля да давам, АГ-то по време на бременността ми беше изписал на мен такива капки, но не съм ги пила...

Аз днес съм като ударена с мокър парцал, вчера дарих кръв, ама днес ми падна кръвното и само ми се втрти главата... Confused

# 662
Привет на всички,ние сме добре и бързам да кажа ,че вчера купих мляко бейби лов от 10-я месец и се хареса Peaceизлиза на сметка,за 8,89-500 гр Naughtyпо-хубаво е от фризолака според мен Crossing Armsчета ви за този флуор и гледам на девина е 0,18 и си мисля,че е малко като ние първите 4 месеца пиехме зимафлуора по 4 капки на ден,но после спрях,нека кажат мамите, които категорично казват, че няма да дават какви са им доводите да не съжалявам,че нещо се колебая newsm78 и аз нямам  търпение за украсата,но е рано още,гледах в кауфланд 120см елха за 50лв според вас добре ли е или да търся някъде другаде newsm78много болнички има още ooooh! ooooh!да мина вече ,че мамите се изтощиха Hugи Евилечето и мъж й да се оправят и всички празнуващи да се почерпят,лекинка от нас  bouquet

# 663
Привет на всички !!!
Не съм писала тооолкова отдавна,че чак сама се забравих пък за вас не знам hahaha
Такааа....вече се преместихме в Испания,настанихме се сега очаквам само да ми доведат детенцето и всичко ще е наред.Да ви кажа тази държава наща до последно не ни пускаше да я напуснем,какво ли не ни се случваше...Колата се чупи няколко пъти,вложихме в нея за ремонт близо 1500 лв. (непредвидени) + 500 лв. за гуми (предвидени).За капак на всичко в деня в който тръгнахме почина баба ми,като отивайки да се изпратим я намерихме...не ме питайте как се почувствах....

Утре ще ходим до Валенсия да посрещнем майка ми и Ивчо,решихме тя да го доведе със самолета след като се настаним,пък и не исках да го мъча 2 дни в колата с толкова много багаж...
Това е на бързо от мен,от тук ще следя темата,на зад нямам време да чета.

Честито на всички с поводи Hug

# 664
Привет! Много малко сте писали днес  Naughty
Хриспито, радвам се , че се разписа! Ужасно пътуване е било, но всичко е в миналото! Съвсем скоро и малкият ще е с вас. Стискам палци всичко да се нареди бързо! ( вие май не отивате там за пръв път - не си спомням  Embarassed Embarassed ) Съжалявам за баба ти.
Ади, не знам вече какво да ти кажа. И ти пак си оправна мама, ако беше някой кретен като мен ....

Носове не дърпам, уши не лепя, ...Оставила съм го на произвола..
Флуор няма да давам , защото излишно може само да навреди. Както други мами казаха - достатъчно много неща съдържат флуор и ако давам нещо то ще е АМ и храни, богати на калций, витамини и т.н.
Аз вече си разглеждам всякакви коледни нещица. Сега като се замисля наистина е по-добре да е изкуствена елхата, да не хапва детето салата от иглички Ще трябва да взимаме и преграда за елхата .  Laughing . Исках да го обличам като Дядо Коледа, ама май накрая ще го пременя с официално костюмче и ще му взема коледна нощничка, че да си отваря подаръците още по нощничка на сутринта. А бе доста мисля по темата , както е ясно  Mr. Green Не знам само как ще разпределя времето за нас си и семейството   ooooh!  ooooh!
И давайте идеи за коледни подаръци на всякакви хора- не на бебета ( там ще трябва да ме спират , а не насърчават )
Офф , като си прочета поста и си давам сметка колко ку-ку звуча  Sick

# 665
Привет!
Булче, не взех. Педката го слуша и каза,че няма хрипове. Заради температурата обаче пуска изследвания- кръв и урина. Като излязат резултатите,ще видим какво ще правим. Аз обаче се поразчетох одеве и леко се вкарах във филм, да не би да е пневмония и утре май все пак ще го заведа на пулмолог, ама по всяка вероятност на частно. И без друго тя е следобед, сутринта,као успея с урината, резултатите ще са излязли и ще реша след това. Как е Криско?
Лена, ако мен визираш като оправна.... ooooh! Хич ме няма да знаеш...
Хриспи, много съжалявам за баба ти.  Утре да нагушкаш Ивчо, сигурна съм колко ти е гадно без него.
Флуор - няма да давам. Посъветва ме мой приятел стоматолог, на когото имам вяра.

# 666
ехо, къде сте  Rolling Eyes
няма много за четене  Rolling Eyes

аз вече купих на Ради една рокля в бяло и червено за Коледа (женски варянт на Дядо Коледа  Laughing )
всички болнички да оздравяват
Хриспито, не сме те забравили  Hug

Дейзи, честито първо зъбче на хубавеца - да е здравичко и беличко newsm62 - ние днес бяхме много мрънкащи, ама няма нийде подуто и май тия нашите зъби няма скоро да дойдат  ooooh!

Мими М - питката изглежда страхотно, при първа възможност ще я изпробвам  smile3521 (стига шефката да разреши )

Евилче, не исках да взимам отношение за да не се засегнеш , но едно време сестра ми е била много злояда и я водили на много лекари. Накрая единн казал "като гледам майката колко е слаба, какво очаквате от детето" (това по повод че си споменавала че си слабичка ) Дано скоро ханчето хапва пържолки и пие биричка  Hug и дано вие скоро да се оправите с Т М

# 667
Булче, съвсем не си ме стреснала  Hug Това беше някакъв спомен, провокиран от бабичката на Пчеличката  Grinning
Флуор няма да давам поради вече споменатите причини - има го в много продукти, а и ме е страх вредата да не е повече от ползата Peace
Хриспито  Hug
Нищо коледно не мисля, даже и елха не знам как ще сложим. Ми то всичко се пипа и се дърпа  ooooh! Имам една малка, освен нея горе на секцията  Crossing Arms
Тони, честито ти оцикляне  Mr. Green

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 22:58 от mimoza-pm

# 668
Оххх, заразихте ме и мене с това предколедно настроение по никое време... Crazy Вече си го представих дребния като едно малко джудженце на дядо Коледа  Mr. Green Незнам дали ще успея да намеря костюмче, ама една коледна шапка поне ще сложим разбира се .

Честито зъбче на сладкиша на Дейзи  Hug

Хриспито - добре си ни дошла, макар и на чужда земя, много да нагушкаш бузанчо  Hug

Лена, тва с подаръците и при мен е трудна задача, мнооого обичам да подарявам иначе/даже повече , отколкото да ми подаряват като се замисля  Flutter/, ама докато измисля на кой какво... ooooh!

Лекинка от нас, дупчо спи, и да ви кажа от няколко дена ми се буди все по-редичко през нощта/пу да не чуе дявола  Twisted Evil/, ма го отдавам на това, че се скъсва да беснее и явно се уморява повече...то не е катерене по каквото намери, плонжове, пъшкане, абе да ни ви разправям, всички си имате такива тазманийски дяволчета  hahaha

# 669
Добро утро!

Пожелавам ви слънчев и изпълнен с усмивки ден!

# 670
Добро утро и от мен Simple Smile
Стани, благодаря за кафенцето и за закуската  Hug

# 671
Добър ден ми е на мен вече (както и на половината от вас сигурно  Laughing ) , НО кафето не отказвам! Станали сме към 5.30, с пауза от 3.40 до 4.30, пък си легна в 22.30 и се въртяхме като шугави ... Абе голям сън спахме  Laughing Сега му се спи, две не вижда, но не може явно. Не знам какви зъби ще излязат, но като ги видя какво ги чака  Joy
hrispito  ooooh! Съжалявам за баба ти!  Hug
Елхата у нас винаги е естествена. По-добър дух ми създава. Гледам да купувам от тези с печат и прочее, за да съм сигурна, че на мястото и е посадена нова. Много ми се иска да си купя в саксия тази година и после да я посадим.
Украсата съм я замислила от сега, защото бавно стават нещата. Не смогвам просто. Иначе украсявам най-рано на 07.12. На 06.12 е рожденият ден на големия, тогава украсата е друга  Sunglasses Няма да го обличам като джудже. Баща му преди се обличаше като Дядо Коледа, но големия вече ще го познае и ще трябва да измислим нещо друго.
Ади, в голям филм си  ooooh! Дано е грешен! Кристиян бил добре. Зъбите са проблема  Hug
Флуор - повече вреда, отколкото полза. Достатъчно неща с калций яде (надявам се). На бързо изрових това: http://www.blitz.bg/article/12207 и това: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=13787 . Не знам на къде е тръгнал спора в темата, но има и препратки.
О! Чудо! Заспа ...  Mr. Green

# 672
  • София
Добро утро, днес сме здрави вече  Grinning.

Бобчо, възможно е да е това, макар че аз откакто забременях вече не съм слаба. Но и аз и мъжът ми сме били адски злояди деца и явно това е отмъщението на следващото поколение  Twisted Evil.

Аз вече кърмя само сутрин и вечер, колкото яде в промеждутъка- толкова. Работата ми не позволява да планирам кърмене- имаме много събрания, разговори, задачи и пр., понякога закъснявам много за обяд или обядвам на бюрото, ако се наложи се връщам късно...няма начин, трябва да съм го отбила / a и нямам желание да кърмя повече, на мен винаги ми е било досадно/.

Флуор няма да давам, дори не знаех, че трябва да се дава.

И сега, макар че още нямам пари по сметката да почерпя за девета месечинка и за минус 20 килограма  Mr. Green /има още за сваляне де/.

# 673
Евилче -20  smile3501 newsm10

# 674
Здравейте и от нас.
Хриспито, съжалявам за баба ти и аз изгубих своята преди половин година и искрено ти съчувствам. Но .... Иво ще си бъде при теб и заедно ще преодолееш мъката. А България не я мисли - тя ще си е тук и ще си ви чака...
Евилче, като гледам аватара ти се сещам за любимата реплика на Скарлет О'Хара - "Утре ще мисля за това!". Така че, като ти стане гадно, по какъвто и да е повод - повтаряй си тези думи и бъди силна, като Скарлет! (на мен също ми е любим персонаж от филмите)
Честита месечинка на всички, празнуващи днес!
При нас мъглата се вдигна, ще има разходка!
А малчо се върти в леглото зад мен - ще спи ли, що ли newsm78, не знам. Рано е да излизаме, още е студено, но ако не заспи до 30 минути -  smile3513 навън!
ХУБАВ ДЕН желая на всички!

Общи условия

Активация на акаунт