Кристиян май се разболява по-сериозно. Видях най-после пробил 7 зъб, а 8 е на ръба. Тези дни и той ще се яви на служба. Обаче имаше изхождане на вода направо. Еднократно е до сега. Доста кашля сякаш, а дали е от слюнка или друго ... Ще го заведа довечера на личната да го види.
Пчеличке, такова национално богатство да си срещнала пред блока, а с такава лекота да го подминеш
Флуор няма да давам
Мимозка и моята свекърва така се опита и го извади веднъж от коритото. Веднага викнах и скочих. Повече не го е правила
Това е един вид суха екстензия. Много полезна и също толкова вредна. Може от коритото на операционната маса да го прати. Не че бабите ни едно време са знаели що е то екстензия. Извини ме, ако те плаша, не ми е това идеята!Тотони, не му чупи хатъра на човека! Нека меси

Бенджи

Уууу Миме М, ти си добрата вестителка
Ади, вярно на тото играете, ама нещо не цели педиатъра
Взе ли направление?Евилче, ама че късмет! По-добре, че повръщаш. Оправяй се бързо

чета ви за този флуор и гледам на девина е 0,18 и си мисля,че е малко като ние първите 4 месеца пиехме зимафлуора по 4 капки на ден,но после спрях,нека кажат мамите, които категорично казват, че няма да дават какви са им доводите да не съжалявам,че нещо се колебая
и аз нямам търпение за украсата,но е рано още,гледах в кауфланд 120см елха за 50лв според вас добре ли е или да търся някъде другаде

- ние днес бяхме много мрънкащи, ама няма нийде подуто и май тия нашите зъби няма скоро да дойдат
Вече си го представих дребния като едно малко джудженце на дядо Коледа
/, ама докато измисля на кой какво... 

Няма да го обличам като джудже. Баща му преди се обличаше като Дядо Коледа, но големия вече ще го познае и ще трябва да измислим нещо друго.

навън!