Февруарчетата като гъбки си растат и бели зъбчета редят!- Тема 21

• 31 006
  • 720
  •   1
Отговори
# 645
# 646
  • София, България
Ох, чакайте да ви кажа какъв въпрос ми зададе една баба на пейката пред блока като се прибирахме!  Joy
-  Вие нали му дърпате носа?
И аз така  Shocked
Не, казвам, защо да му дърпам носа?
И тя: Защото виж какъв му е широк и трябва да му го дърпаш, за да му стане по - дълъг!
 И аз още по - така  Shocked
-  Той на баща му е такъв, отвръщам.
- Ааааа, такъв му е! Трябва ти да му го дърпаш като го къпеш да си му стане нормален!
Е казвам ви направо не знаех какво да ѝ отговоря повече! Joy Joy Joy
Сега сама си се смея като се сещам, но определено бях изумена като ми изръси тая простотия! Никога не съм предполагала, че на разумен човек може да му хрумне такова нещо!
Аз се чудя защо ми е такъв остър носа, а то сигурно и на мен са ми го дърпали!  hahaha

Може да си направим класация на най - изумителните бабини деветини, но съм сигурна, че това ще закове Номер 1!  Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Това в днешния кофти ден  ми подейства много добре Joy

Нареждаме се и ние в отбора на сополивите и болните   Weary

xaaxxaxaxaxaxaxaxa Joy Тинитам  Hugкакво ви даде педката питам,че помня че ние е една Peace

Да, при една сме, но аз я ползвам само за редовните консултации и ваксини  Naughty За всичко останало си я водя в Неонатологията на Токуда при нейната си лекарка още от раждането - др. Константинова.

Тъй като засега сополките са само воднисти и няма Т си действам като предишния път - Виброцил и физиологичен разтвор. Дано се разминем само с това  ooooh!

ПП. Добро утро, взимам си от кафенцето, че имам нужда  Tired Tired

# 647
Е, привет и от нас - вече на почти 9 месеца (още 40минутки и ги навършваме)!
Хайде почерпете се за наше здраве и ви пожелавам хубав и слънчев ден!

# 648
  • Русе/Germany
Хайде да почерпя че малкото ми мъжле днес става на 8 месеца Heart Eyes
Стоя и си го гледам вече колко е голям и колко неща вече прави самостоятелно и скоро няма да му трябвам за много неща Sad става ми малко мъчно но се радвам че става самостоятелен.

Отивам че започна да шета Mr. Green
Честити месечинки на днешните празнуващи Heart Eyes

# 649
УТРЕ ЩЕ ИМА ПАРИЧКИИИИИ..............

# 650
Добро утро, дами  Hug Hug Hug

Не съм писала от няколко дни но бях нападната от гости, гости и пак гости. По живо по здраво ги изпратих и сега сядам да ви изчета и да се включа и аз  Wink.

Честито на днешните ни месечинковци и тези от последните няколко дни!
Честито и на всички с поводи за празнуване!

Малко със закъснение но да кажа... Whistling

Лори: Нашата педиатърка, когато Симеончето се изрина от яйцето ми препоръча БАКТРОБАН, мажеш с много тънък слой и бързо му минаха.

Софи: Относно играчката виж е в  http://malchugani.com/index.php?option=com_virtuemart&page=s … k=1&Itemid=53
има подобна, а в Икеа има но само спиралите аз мисля като начало да му взема от там.

Хея: Честити ви ходещи крачета! Смело да крачи напред и без произшествия! Леле колко бързо растат, а Явор няма и 9месеца. БРАВО на момчето  smile3501

Относно даването на флуора: Вече го отричат напълно, понеже има много храни и напитки който са обогатени с него. Затова се препоръчва и изворна вода, защото тя не съдържа. Внимавайте с него защото на времето на Щефи и давахме/беше ми дала педиатърката хапчета/и сега постоянните и зъби са на напречни резки. Водих е по разни стоматолози и всички ми обясниха, че е така защото е имало периоди когато е поемала много флуор и затова са на линийки някой по-бели. Май сложно го обясних, но дано ме разберете.

Евилче: Голяма прегръдка  Hug Hug Hugи дано скоро мине този период и ханчето започне да си хапва сладко, сладко.......

Пчеличке: Е това ме уби  #Crazy #Crazy #Crazy

Ади: Бързо да оздравявате  Hug, стига сте им се давали на тези болести  Naughty

Хубав ден от нас!

Аз чакам малкия да се събуди и да ходим на разходка.

# 651
Здравейте!

Евилче, силна прегръдка и дано скоро прояде малкото ханче, че това вашето наистина си е изтинско изпитание.  Hug

Ади, да оздравявате бързо.

ХейЯ, честити ти ходещи крачета Simple Smile Много е сладък Явор Simple Smile 
Честито на другите днешни месечинковци. Моята мома също става на 9 месеца днес и по случая ми накашля с хрипче. Sad

# 652
Софи , много се навих на тая играчка дето беше публикувала, ама като и видях цената  Crazy
http://www.ebay.co.uk/itm/BABY-TODDLER-WOODEN-ACTIVITY-CENTRE-CU … sh=item2a130eeb1e

не съм ви изчела, по късно повече

# 653
УТРЕ ЩЕ ИМА ПАРИЧКИИИИИ..............

newsm44 Суперррр

Добро утро и честито на сладките месинковци  Hug

Ние се обличаме и излитаме навън, хубав ден на всички  Hug

# 654
  • У дома... някъде
И моето дете започна да кашля малко в резултат на гадните сополи,че и каката ми е така.За сега давам Осцилококцинум,течен витамин Ц и от време на време капя сребърна вода.Дано се размине бързо и на другите кашлящи. Hug
Пчеличке,тая твоя комшийка ме разби  hahaha
Честити месечинки на днешните рожденници! Hug
Аз вече се замислям за подаръците от Дядо Коледа.Даже в събота като се разхождахме с бебето и каката и видяхме едно борче в двора на къща и Дария вика-...Я виж мамо,тука вече сложили елхата,ама забравили да я украсят.. Joy hahahaИ така ми стана едно приятно и приповдигнато,че скоро ще красим елхата в къщи не тримата,а вече четиримата. Heart Eyes
Детски лаптоп мисля да взема за каката,те и без това сега учат английски в градината и ще е полезен,а има и разни игри на него.Дано не е много бебешки,че да не остане направо за Владислав. Crazy
И аз видях,че утре ще имам превод от НОИ. Peace

# 655
Добро утро. Ние днес се събудихме с температура 39.  ooooh! И кашля, според мен пак му хърчат гърдите.Следобед сме пак при педката, ще искам направление за пулмолог. Писна ми вече.
Булче, незнам дали имаме квартиранти. Не са ни пускали нито посявки,нито изследвания. На тото май играем  #2gunfire
Бенджи и всички кашлящи да оздравявате.
Честито на месечинковците
Хей-я честити ходещи крачета.  Hug
Ставам,че е от кисел по-кисел

# 656
Честито на месечинковците и то нас!
Чакам Ники да се събуди и излизаме и ние

Евилче- намерих тази статия, дано да ти е полезна:
http://xedra.wordpress.com/2011/08/26/solids-problems/

# 657
https://www.facebook.com/video/video.php?v=2629246130609

# 658
Здрастииии Mr. Green

Много хубаво време,но ние се прибираме да спим и Rolling Eyesму се радвам на терасата Joy

С тея бабините ме убихте hahaha Joyважното е да има дърпане пак на кой отрибут ще е бсе тая hahaha

Снежи много се радвам за тебе наслаждавайте се на времето заедно bowuu

Ади дано всичко е наред,да дава направление и да ходите на преглед Hug

И аз нямам търпение за украсата Heart Eyesмисля да купиме и тематични дрешки  Mr. Green

Честити месечинки на всички  bouquet

И утре  Money Money Money

# 659
  • София
Привет, и аз се натрових като мъжа ми и цял ден лежа и повръщам.
Оказа се, че е раба тон, купена от Хит, а не суджуто, коёто подозирахме, и коёто не съм яла. Гадост.
Болните да оздравяват!

Общи условия

Активация на акаунт