Аааа, и на Лорин и бяха казали една простотия за пипане отдолу, но зад вратата и после да маже нещо детето

всички спят вече.

Весело е било, аз пак зъм изтървала...днеска сефте следобед си легнах до детето и спахме 2 часа и половина, станахме в 17.30
Нищо не успях да свърша, ама пък как се наспах хубавоооо 

/, ама да е жива и здрава още поне десетина години

Предлагам и тях да ги изтипосаме на 1-ва страничка за настроение 

И днес официално успя да си попремести дупата,след неистови усилия и пролази 

За по-голямо детенце е страхотен - казва на английски азбуката , цифрите, като ги спелува и детето трябва да повтаря., пее, казва разни думички като куче, коте, крава, чадър, мече и т. н. на английски пак - абе хубаво измислено, на малкия му хареса уж, заигра се доста, ама ще видим до кога ще му е интересен:) 

, Миленка, скрит талант се оказа! Чак след като забременях разбрах,че и това можел,то затова така се нагуцих аз в последните месеци от бремеността
И сега сме се разбрали само за празници!
Иначе откакто Крис се е родил аз рядко влизам в кухнята.... и готварството като цяло му се отдава
, споко, аз не се бях притеснила,а днес татко му като ми каза че бил пролазил ми стана смешно,като го видях пък как се гъзурчи- още повече
А той тръгнал клипче да му прави и ми се кара, че съм разсейвала детето и не можел да се съсредоточи

, Миленка, скрит талант се оказа! Чак след като забременях разбрах,че и това можел,то затова така се нагуцих аз в последните месеци от бремеността
И сега сме се разбрали само за празници!
Иначе откакто Крис се е родил аз рядко влизам в кухнята.... и готварството като цяло му се отдава

но трябваше и бабите да видят Бобчи.
(не изброявам понеже малко набързо четох)