Февруарчетата като гъбки си растат и бели зъбчета редят!- Тема 21

• 31 008
  • 720
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Днеска аз съм мерудията  Laughing
Стани, ще си взема и кафенце, но ще ви почерпя и с нещо друго

Ние днес сме на РД на бабата на моя мъж, която стаа на цееели 99 години!

Аз покрай емоциите съм забравила да честитя месечинката на Лизи! Честита  Hug Hug Hug

И на Ивето рожденника да е жив и здрав! На хубав ден се е родил!

# 616
Честита месечинка на Елиза!
Честито и на съпруга на Ива!
За флуора - били го отрекли, но сега пак го въвеждали newsm78, знам ли!

# 617
...
Булче, има ли намаление на памперси в Кауфланда?
Не знам. Аз търсех биберон по пода, не памперси  Laughing Просто не купувам от там и не обръщам внимание. Струва ми се имаше нещо струпано, но  newsm78 Утре ще ходя пак и ако не е късно, ще кажа. На мен ми е кварталното магазинче.

# 618
Честита месечинка на Елиза, Честито на мъжа на Анилеви, Честито на бабата на мъжа на хей_я, Честито и за първото зъбче на Йоан Hug Честита шапка на Бобо и Честит ден на народните будители  bouquet (дано не изпуснах някой)
Лорис вече се буди в 7:00 Tired, преди спеше до 8:30-9:00, но откакто смениха времето се буди по-рано. Иначе останалия режим си му е същия. Започна и пак да повръща по малко Sad Откакто спрях да го кърмя на обяд не беше повръщал- 10-на дни, което си е направо чудо, защото повръщаше всеки божи ден, откакто се е родил. От два дни обаче пак повръща-по 1-2 пъти на ден, малко е но.... Tired Дано да спре Praynig

Ох, и аз си чаках парите днес, но явно защото е празник ли newsm78 ни забравиха. Сигурно НОИ празнуват.

# 619
Мамка им и боклуци,кога ще има пари. #2gunfire

# 620
  • У дома... някъде
И аз гледам,че още няма инфо от НОИ за четвъртък поне,макар че се надявах да е днес.То ще стане работата като с детските ми се струва. Shocked
Хей я,внимавай много със столчето и добре че си отишла навреме поне.На моя близка приятелка дъщеря и така падна лятото от столчето за хранене и си счупи ръката.В най-голямата жега беше с гипс и от този случай  не оставям Владко сам на стола дори да съм в стаята....
Марулке и мене ме разсмя с тое етикет от бира  hahahaПоне успя ли да прочетеш коя марка е била  Joy
За погачата се тича заедно с питката,след като си мине по бялата пътечка детето и си избере какъв да стане. CrazyАма как го обясних само.Аз тичах и гледах да не се спъна,за да не е спъната дъщерята в живота и дадох на комшиите залъчета да си отчупят.Беше много забавно. Mr. Green

Честити зъбчета,ходещи крачета,рожденници и месечинки!   bouquetПиша така,за да не пропусна някого.

# 621
Хей-я,тъкмо си мислех за една биричка след вечеря  Wink.Да е жива и здрава бабата на ТМ,да се радва на правнуците!

# 622
Айде и аз да повторя днес.  Hug Зелето се готви, синето се забавлява със столчето пред пералнята /сложила съм го пред нея все едно е на кино  Mr. Green/ и така!

Аз да кажа, че на последната погача така се изтичках, че бутнах една саксия от зор!  Mr. Green Честно казано не знам дали е спънато детето!   Embarassed
Хей я, може да сложите компютърна мишка, книжка, отвертка или нещо подобно, лекарски слушалки, черпак, пари /задължително/, микрофон или нещо от тоя род ако ви се намира, гребен /коафьор ако реши да става, но не е много препоръчително  Mr. Green/, волан или някаква гума от кола ... Май се поунесох ми се струва!  Blush
Да е жива и здрава бабетката!

Иве, и твоя мъж да е жив и здрав!

Чааааооооо

# 623
  • Варна, морето, сините вълни...
Пчелчке като даваш идеи за погачата да питам, какво може да се сложи за инженер, че ММ още като бях бременна каза че бебето ще става инженер  Mr. Green

ПП: И аз готвя зеле  Whistling

# 624
Добро утро! Честит празник!
Браво на най-бързите крачета! Не можах да видя клипчето по някаква неизвестна за мен причина , но съм сигурна , че е страхотен! За пити и обичаи - много съм зле и нищо не знам, но хубава пита бих си хапнала по всяко време!
Честита месечинка и на Лизи! Честит празник и на Ива ( на мъжа ти де)
Честит зъб и на Дейзи!
Флуор и аз знам , че вече се отрича. Разпитвах тука познати ( със страхотни бели зъби , за да съм сигурна , че питам правилните хора  Laughing ) и те ми казаха , че отдавна не се давали добавки- профилактиката и правилното хранене и хигиена било заката - да ама генетичния материал , който аз съм дала се нуждае от чудо , а не от профилактика!
Аз нямам нищо пртов децата да празнуват чужди празници като Хелоуин. Не виждам защо децата да не могат да се забавляват и да се маскират. Аз за подобен празник , носещ толкова радост на децата не се сещам.  За Деня на будителите как да празнуват освен да чуят някоя история от делечното минало и това е . Като не им е интересно да децата , няма как и да се вълнуват. В БГ все пак всичко си е леко объркано ( Коледа празнуваме на 25 , наред с католическия свят , а Велик ден - заедно с православните християни - от какъв зор ? Или , или - какви са тези разминавания  Laughing )
Толкова за сега от мен - до след малко  Whistling

# 625
  • Варна, морето, сините вълни...
Lena1 много сладко тигърче си имате, ние бяхме пък леопард  Mr. Green Но сега няма как да кача снимки  Confused

# 626
Еха, имаме си първо проходило бебче! Браво на Явор  Simple Smile

Little Evil може да ти е писнало от нашите съвети, но не мога да се сдържа да не се изкажа  Laughing надявам се да приемеш коментара ми положително и да не се засегнеш  Hug При вас двамата с Аспарух само на един му е позволено да се държи детински Naughty и това май не си ти  Laughing

Кой питашe за дървена играчка, където могат да се местят фигурки по спирали, ето на какво попаднах:
http://novobebe.com/productDetails-bg-3196.html

Отивам да слагам масата, че ми огладня мъжО

Пожелавам ви спокойни спящи бебоци   bouquet

# 627
Ох, чакайте да ви кажа какъв въпрос ми зададе една баба на пейката пред блока като се прибирахме!  Joy
-  Вие нали му дърпате носа?
И аз така  Shocked
Не, казвам, защо да му дърпам носа?
И тя: Защото виж какъв му е широк и трябва да му го дърпаш, за да му стане по - дълъг!
 И аз още по - така  Shocked
-  Той на баща му е такъв, отвръщам.
- Ааааа, такъв му е! Трябва ти да му го дърпаш като го къпеш да си му стане нормален!
Е казвам ви направо не знаех какво да ѝ отговоря повече! Joy Joy Joy
Сега сама си се смея като се сещам, но определено бях изумена като ми изръси тая простотия! Никога не съм предполагала, че на разумен човек може да му хрумне такова нещо!
Аз се чудя защо ми е такъв остър носа, а то сигурно и на мен са ми го дърпали!  hahaha

Може да си направим класация на най - изумителните бабини деветини, но съм сигурна, че това ще закове Номер 1!  Joy

# 628
  • София, България
Ох, чакайте да ви кажа какъв въпрос ми зададе една баба на пейката пред блока като се прибирахме!  Joy
И аз така  Shocked
И тя: Защото виж какъв му е широк и трябва да му го дърпаш, за да му стане по - дълъг!
- Ааааа, такъв му е! Трябва ти да му го дърпаш като го къпеш да си му стане нормален!
Сега сама си се смея като се сещам, но определено бях изумена като ми изръси тая простотия! Никога не съм предполагала, че на разумен човек може да му хрумне такова нещо!
Аз се чудя защо ми е такъв остър носа, а то сигурно и на мен са ми го дърпали!  hahaha

Може да си направим класация на най - изумителните бабини деветини, но съм сигурна, че това ще закове Номер 1!  Joy

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Това в днешния кофти ден  ми подейства много добре Joy

Нареждаме се и ние в отбора на сополивите и болните   Weary

# 629
И аз така  Shocked

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Това в днешния кофти ден  ми подейства много добре Joy

Нареждаме се и ние в отбора на сополивите и болните   Weary

xaaxxaxaxaxaxaxaxa Joy Тинитам  Hugкакво ви даде педката питам,че помня че ние е една Peace

Общи условия

Активация на акаунт