Февруарчетата като гъбки си растат и бели зъбчета редят!- Тема 21

• 31 017
  • 720
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте!
нямам време да ви чета на спокойствие за съжаление. Ние сме в режим "краен вариант" и се напрягам допълнително, големи "смешки" гледам.
Влизам, за да ви кажа, че служебно ми се наложи да си търся снимки на бебета в интернет и попаднах на снимки от аватарите на някои от вас (говоря за собствените ви бебета)!!! Не съм ги ползвала тях естестевно, но са напълно достъпни и някои може да реши да ги ползва за каквото му хрумне.  Twisted Evil

# 676
Привет!

Вчера нещо не смогнах да се разпиша. Честита месечинка на патерица на Явор, Красито и Боби!
Честито и на днешните месечинковци!

Хриспито, пожелавам ти вече всичко да ви се нарежда добре, успешно и щастливо!
Съжалявам за баба ти! Много цених моите две и много страдах като си отидоха.

Флуор няма да давам. Има достатъчно в други неща.

От вчера Лизито е със задна хрема, спа лошо, но пък сега е доста веселичка. Дано се размине с това!
След заплахите на Бобърчето вече си хапва добре. Вчера има и рекорд - голямо бурканче пюре броколи и пуйка!

Кремена, дай съвет как да си защитя снимките ако са достъпни. Може и лс. Hug

Палчета за болничките!

Слънчев ден!

# 677
  • София
Здравейте! Simple Smile

Честито на месечковците!

Дейзи, честито първо зъбче  Hug
Хриспито, съжалявам за баба ти. Всяко ново начало е трудно, а на вас ви е било доста измъчено всичко, но след всяка криза следват много хубави неща. Пожелавам ти ги от сърце.  Embarassed
Кремена, това, което казваш не е хубаво. Можеш ли да дадеш линк към страницата, на която си видяла бебоците? И ако има начин да ги махнеме от там, де да знам.

На мен вчера ми се счупи зъб и днес съм на зъболекар, а така ме е страх Confused. Няма как обаче  Tired

Момичета, знам че вече е ибсъждано, но искам да ви питам тези, които вече давате КМ каква марка взимате?

П.П. Между другото днеска Явор пак направи опит да метне от столчето за хранене, а аз бях до него. Направо го хванах в последния момент, иначе сблъсъка щеше да е чутовен!

# 678
  • София
С риск да не съм права относно FB: отивате на настройки, оттам избирате да могат да се виждат и коментират само от листата на приятелите ви, а профилната снимка няма как да не се вижда от всички (тя за това е профилна).

# 679
  • София
Здравейте! Simple Smile

Честито на месечковците!

Дейзи, честито първо зъбче  Hug
Хриспито, съжалявам за баба ти. Всяко ново начало е трудно, а на вас ви е било доста измъчено всичко, но след всяка криза следват много хубави неща. Пожелавам ти ги от сърце.  Embarassed
Кремена, това, което казваш не е хубаво. Можеш ли да дадеш линк към страницата, на която си видяла бебоците? И ако има начин да ги махнеме от там, де да знам.

На мен вчера ми се счупи зъб и днес съм на зъболекар, а така ме е страх Confused. Няма как обаче  Tired

Момичета, знам че вече е ибсъждано, но искам да ви питам тези, които вече давате КМ каква марка взимате?

П.П. Между другото днеска Явор пак направи опит да метне от столчето за хранене, а аз бях до него. Направо го хванах в последния момент, иначе сблъсъка щеше да е чутовен!

Давам Домлян по стандарт или био- онова със зелената капачка.

# 680
Забравих да се похваля, че вчера Елиза за първи път се изправи сама на крачета в леглото си! Ще трябва да смъкваме още едно ниво...

Дейзи, честито зъбе!

Иве, честит рожденик! ( на големи патерици)!!! Да те обича и цени!

Babygirl, много ми хареса статията за захранването. Видях, че много от препоръките съм ги спазвала чисто интуитивно , независимо от опита с двете други деца, а има и още какво да приложа. Вчера например предложих вода по време на обедното хранене и вфектът беше зашеметяваш. Пи вода и яде пюре като никога до сега!

Цунки!

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 11:40 от happy-mamma

# 681
Хайде и аз да мина да почерпя за 9-тата месечинка на Ники

Честито и на астралните ни близнаци!

Бяхме на консултация сутринта - 10, 600 и 72 см. биха ни хепатитната ваксина, сега спи и като стане излизаме, че времето е супер.

Happy-mama- радвам се че ти е харесала статията, аз съм много доволна от Хедра- благодарение на нея кърмя вече 9 месеца. ОПреедлено препоръчвам на всички мами нейния блог, аз сега я чета по повод на отбиването, не че още ще отбивам, но почвам да мисля по въпроса. Днес имаше и лекция, жалко че не успях да отида

# 682
Евилче,честита месечинка на Аспарух!От тази почерпка огладнях Mr. Green
Бейби,честита месечинка на Ники!Хайде и със сладичко се уредихме  Mr. Green
Кремена,пиши на ЛС на коя мама смяташ,че си видяла снимки.Аз гледах уж ама не познах никого.Ужас!

# 683
Къде ги гледате снимките???

# 684
Доколкото разбрах,Креми е търсила картинки (снимки) с бебета в нета и така ги е нацелила?!

# 685
Здравейте мамита  Hug
Чета ви, но нещо не смогвам да пиша. Много месечинки изпуснах, както и други поводи, простете ме и знайте, че винаги сте поздравени в сърцето ми Heart Eyes

Много голямо гуш за Явор, нашия бързоходко Hug Heart Eyes Мила да се обадят, сигурна съм, че и те топуркат вече Heart Eyes

На Хриспито им хвърлям една виртуална вода, все по вода да им върви Hug

За флуор не бях мислила, добре ме информирахте, мисля, че няма да давам. Хедра е готина и аз я попоглеждам от време на време и нагласям според нашето положение, че всеки знае как е теорията и как е практиката... Whistling Смях се много на това с носа, да бяха измислили да се дърпа на момченцата такованката, повече ще са ни благодарни от това да имат дълъг нос  Joy

И ние се обзаведохме със задна хрема, която засега боря само със стеримар и малко виброцил вечер, за да диша добре като спи. Изписаха ни локален антибиотик-кремче, но ще изчакам. УНГ докторката каза, че не вярвала на микробиологии и че това, че му била излезла чиста, нищо не значи  Rolling Eyes Обаче аз си мисля, че просто хвана моята хрема, която и мъжо изкара, въпреки прехвалените антитела, които се предполага, че съм му предала. Не знам свързано ли е, но спи по-добре тези дни-дали защото бори вирус и е уморен, или защото с капките диша по-добре (което ще значи, че има тези проблеми по-отдавна и майка му е магаре, защото не ги е забелязала) Спрях хомеопатията и пак взех да му давам да суче като се събуди и така май е по-добре, заспива си пак бързо.

Тръгнах на спорт- вторник беше йога, днес някакво подскачане ще е, дано се задържа, че наистина помага на психиката, ако не на фигурата.

И това е май (не че е малко, пак се улях  Blush) Мисля си, колко хубаво е, че всички вие забременяхте, когато забременяхте, не по-късно или по-рано, че иначе как щях да ви намеря  Heart Eyes
цун

п.с. това със снимките е кофти  Confused

# 686
Здравейте,
Това със снимките и аз го видях. Написах "бебе Лорис" в Гугъл изображения и там излязоха освен една снимка на Лорис и още на няколко наши бебчета- Мъро, Елиза, Йоан, тези запомних. Написах на Лорис името, защото е рядко срещано, но като цяло излизат снимките от БГ мама- на аватарите и тези, които сме побликували на страницата, аз съм слагала много снимки и не знам защо точно тази ми излиза newsm78 Не се притеснявам особено много, който иска да ги гледа Wink

# 687
Колко сте ми готини всички  Hug Hug Hug

Зелда Hug много красиви думи  Hug бързо да излекувате хремата и Мони да спинка вече спокойно  Praynig Hug

МЕСЕЧИНКОВЦИ   bouquet да сте ни живи и здрави  Hug Честито порастване на Явор на Ятце, Бобо на Снежи, Аспарух на Евилчето и Ники на Бейбигърл   bouquet

Да са живи и здрави мъжлето на Ивето и бабата на Хей-я   bouquet  bouquet

Да оздравява Вики на Тинитам, Венци на Ади, Владко на Валето и на Лизито да ѝ минава хремата  Hug

Хриспито да нацелуваш Ивчо и от нас  Party съжалявам много за баба ти  spoko
Тотони радвам се, че се разписа  Hug липсваш ни  Hug честито пролазване на Крис  Heart Eyes
Снуки  Hug честито зъбче на Никол  tooth включвай се по-често  Hug
Хей-я на моя сладкиш не му хареса киселото мляко и в момента не давам  Rolling Eyes иначе го пробвах с домашно  Peace

Това със снимките и аз го видях. Написах "бебе Лорис" в Гугъл изображения и там излязоха освен една снимка на Лорис и още на няколко наши бебчета- Мъро, Елиза, Йоан, тези запомних.
Shocked Shocked Shocked и сега как да ги махнем  ooooh! на мен не ми е приятно някой евентуално да ползва снимка на Йоан за каквото и да е  Cry

# 688
привет
аз съм скапана, снощи Вальо се буди през половин час, а нали не мога да спя през деня  Tired Tired... За сметка на това вече единият горен резец е пробил и се вижда тънка бяла линийка.  Simple Smile

Зелда браво за спорта- и аз съм на мнение, че много помага психически. Ето вчера аз пак бях на народни танци и се върнах тонизирана и в добро настроение  Flutter
Бързо оздравяване!

За снимките в интернет- аз нищо не намерих...не знам, толкова ли е за притеснение... Thinking

За КМ- не съм му давала на малкия, ама онзи ден от Билла взехме Верея 2% жълта кофичка правено по БДС, не ми хареса на вкус, понеже липсваше киселото, ама за бебе сигурно става.

флуор- не давам

Babygirl честити ви 9 месеца!  Hug

Хепи браво на малката Лизи за апетита  Grinning

# 689
А аз вчера реших да си сменя аватара - и днес какво виждам. На мен ми изкара на гугъл на "бебе, аватар, бг мама" снимки, но познах само едно бебче.

Хайде ревна..... чао

Какво става с Вероника? Някой знае ли?

Последна редакция: чт, 03 ное 2011, 18:29 от Тодорка Боева

Общи условия

Активация на акаунт