Великобритания - тема 38 Есенно-Зимна Приказка

• 50 750
  • 735
  •   1
Отговори
# 540
  • ENGLAND
Шу, какво общо има детето ти и какви нерви? Написах нещо по-различно и се започна. Ами като не е така пишете моя опит е..... и го напишете. Вие се хукнахте да ми оспорвате думите. Моят опит пък е такъв. И то доста по-голям от вашия.
Свидна, каква жлъч?newsm78 Или истината е жлъч. Това, че сега нещата ти се подреждат по плана ти, не значи че утре нещо няма да се обърне на 180 градуса. Да, и злобата точно тук я има, аз пък познавам мами, които се опитаха да пишат тук, бяха доста неприятно  посрещнати и вече даже и не четат. Защо е това?!
Омръзна ми след всеки мой пост да се обяснявам. Защо не приемата чуждото мнение и опит? Хващате се за една-две думи и се започва. Повече с вас няма да се обяснявам, не сте длъжни да ми отговаряте.
BOKITO не се притеснявай, теб поне не те нападнаха., като нова.

# 541
  • Лондон
 Функцията ignore е много полезна в тези случаи, то така си върви от години, и не само в тази тема...

Шу, svidni4ka, ползвайте я по-често и ви гарантирам по-добро настроение, когато сте във форума Grinning

# 542
  • Bristol
Моля ви, не спорете,достатъчно ви е трудно на всички, за да се натъжавате допълнително. чак се почувствах виновна, че предизвиках този спор Embarassed
BOKITO, не се плаши! Тук си се знаем, като семейство и както в едно семейство има си спорове и караници  Hug
Иначе за емиграцията е трудно да се даде съвет. Единствения съвет, който аз давам, е да се пробва. Ако не пробваш, никога няма да знаеш дали е добра идеята или лоша  Laughing Както има хора, които от много години живеят в Англия и все са недоволни и нещастни, така има други, които не изпитват носталгия и си имат англичани приятели Wink Както има тинейджъри, които не успяват да свикнат тук и да си намерят приятели, така има и други, които са си на мястото  Peace

# 543
Станах рано, защото имах да свърша разни неща преди работа.
Много се работи в тази държава, много. И нали съм чужденка, все на мен ми дават най-тежкото..
Имам асистентки, но пустите му англичанки са толкова глупави, не можеш да разчиташ на тях.
Само ми се усмихват и кимат ОК, а ми говорят зад гърба..
Тъмно и студено е. А в България по това време е светло и пече, пече...
Шофьорът на автобуса трясва вратите под носа ми. Простак.
Сигурно знае, че съм чужденка... Чакам следващия..
Шофьорът е един намусен, не отговаря на моя поздрав. Кара като луд.
Сигурно знае, че всички в автобуса сме чужденци. Само чужденците работят толкова рано.
Англичаните спят. Повечето са на помощи и не работят. Или са хитри.
Уредили са ги на хубава работа от 10...
На работа вече пият кафе. Дори не питат искам ли. То и без това тук няма свястно кафе..
Асистенките ме питат искам ли помощ. 'ми не искам. Знам, че питат, ама не го мислят. Лицемерки.
Една англичанка ме кани да се видим. Липсвала съм й. Да бе да. Не й пука за мен.
Иска да ме види, за да ми се подиграва после с другите си приятели-англичани.
Имах родителска среща. Безотговорници. Само казват тенк ю, тенк ю, нищо не помагат.
Друго си да те овикат, да ти кажат-ти знаеш ли аз кой съм?!-показва отношение и съпричастност,
пък тези тука-темерути. Те и децата им такива. Аз уча само тия дето ми харесват...
Кашлям малко. Трябва да кажа на мама да ми прати антибиотици. А може би да спра да пуша?
Неее, антибиотици по-добре...
Довечера съм на концерт. Музика за масите.
Ще се нагледам на дебели англичанки в къси рокли и после ще им се присмиваме с приятелки.
Българки, разбира се....

# 544
  • ENGLAND
zlatnata tolumba забрави аланглето  Joy Joy Joy

# 545
Ах, вярно  Laughing

Не заслужава той вашето внимание, аз съм с него само за едното гражданство  Mr. Green

# 546
Толумби, маци! Златни ти уста!  Heart Eyes От писане трябва да се изхранваш, ама пусти ти кофти късмет- чужденка си и английския никога няма да ти стане роден та да омагьосваш английските маси, обречена си само сред наивните българки да жънеш овации, ама ние...много сме, силни сме...а и аланглето евентуално...зарад' гражданството де ша са старай'ш...!  Hug

Чета, чета...и се сещам за онази не много мила, но много вярна приказка- на крива ракета космоса и крив...извинявам се искрено за което, но никаква друга асоциация не ми поп ъп-ва.  Peace

# 547
svidni4ka, къде намери филма?Аз търсих неуспешно.А проявих интерес, нали земеделци го раздаваме...

Мари, много модерно ми звучи на български алотмънт.Ние на майтап му казваме- нивката.Вие се запише( ако имате желание), пък не се знае.На нас м=ни бяха казали догина, две до седем, пък ни се обадиха след 3 месеца.
Беше доволна първа година, помъдряхме, преценихме си възможностите и догодина ще сме по!Хубаво е да си имаш твое си място...да не задълбавам.

Малкото човече се разболя и то.Температури, кашлица, безкрайни сополи и безсънни нощи.Тъкмо едно се пооправи и хайде друго... явно така ще е занапред.

Ния7, ти кой инхалатор ползваш?Аз одобрих еди Омрон в Амазон, на добра цена в момента.

Весел уикенд!

# 548
Аз не разбрах някой да ни пита какви са минусите на Англия.
Естествено че има и такива, кой каза,че е идеално.
A, аз пък да съм написала минусите? Да бяхте прочели поне какво съм написала.
Шу, за училището ти си в огромна грешка, но няма да се обяснявам. А като започнеш да си търсиш работа (ако почнеш де) тогава ще си говорим. Или по-точно ти ще ревеш както в началото, а аз ще се чудя защо. Корупцията тук ти знаеш ли я? Аз не щото съм в низините, а тя е по върховете.

Нещо си противоречиш, Дорет! Но, както и да е... все ми е тая.

# 549
  • ENGLAND
Аз не разбрах някой да ни пита какви са минусите на Англия.
Естествено че има и такива, кой каза,че е идеално.
A, аз пък да съм написала минусите? Да бяхте прочели поне какво съм написала.
Шу, за училището ти си в огромна грешка, но няма да се обяснявам. А като започнеш да си търсиш работа (ако почнеш де) тогава ще си говорим. Или по-точно ти ще ревеш както в началото, а аз ще се чудя защо. Корупцията тук ти знаеш ли я? Аз не щото съм в низините, а тя е по върховете.

Нещо си противоречиш, Дорет! Но, както и да е... все ми е тая.
С кое си противореча? И на мен ми е все тая, не ми отговаряй. Вече знам кой какво ще каже още като се зачекне някоя тема.

# 550
И на мен вече ми се изяснява кой кой е в тази тема.

# 551
  • UK
http://DMCA-removal-from-Google/torrent_details/92809473/grow+yo … r+own?tab=summary
оттук го дръпнах, ама ми отне 3 седм  Laughing
Ако ми драснеш адреса си на лични мога да ти го пратя на CD вместо коледна картичка  Grinning

# 552
Аз проверих в Изохънт, но не го намерих и сега пак не го виждам.Има как да си отгледаме дрога.. и разни други.Ако не ти представлява проблем, ще ти драсна адреса на лични.Пък аз да ти върна бурканче с туршийка...

Толумби, много ти е вкусен подписа... а сладко не съм близвала от 2 месеца и като го гледам ми текат лигите като на бебо   #Crazy

# 553
 Кво и се пък възхищавате на Толумбова, много е тъпо това написаното, сигурна съм, че не сте го разбрали  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Joy Тва е майтап  Peace И между другото, шофьора на автобуса и една бабка мноогооо ме вбесиха, ама си замълчах и благодарих, щото съм чужденка  Twisted Evil
  Темата е доста интересна станала пак  Whistling Само защо се ядосвате не разбирам, всеки си има мнение, молА ви без нерви  Hug
  Ние си продължаваме да сме болни...

# 554
Пумпалка,  купих инхалатор мечето Панда.Но нашия е на 2 години вече.Сега може да има по нови .Просто тогава работех в аптека и това зареждахме.Важното е да разпръсква течността и гледай да има 2 маски - за нос и за гърло.

Общи условия

Активация на акаунт