Великобритания - тема 38 Есенно-Зимна Приказка

• 50 276
  • 735
  •   1
Отговори
# 630
  • Варна
Здравейте английски мами.
Извинявайте че се натрисам в темата ви да се моля за помощ.
Хайде  да си кажа проблема.Седмица по майските празници ще сме в Лондон.От опит сме решили ,че е по удубно да се спи в частни студиа и апартаменти отколкото в хотели.По ни е удобно и по ни харесва.Ползвали сме http://www.homeaway.com и
http://www.homelidays.co.uk/
Ровя,ровя повече от месец и нищо свясно.Питах,питах-досега нищо рационално.Може ли някой да ми помогне с някой сайт за студиа и апартаменти специално в Лондон.
Или пък с личен опит.............
Абе и каквото и дА се сети за двойка 60тина годишни попаднали за пръв път в Лондон.
Simple SmileSimple SmileSimple Smile

# 631
Момичета, гледате ли more 4 True stories?  ooooh! Сериозно ли не можаха да намерят една "нормална", интелигентна личност да снимат, а само някакви супер откачалки?!   Confused
Аз започнах да го гледам и на третата минута превключих. Не издържах .

# 632
Здравейте, момичета.Имам огромна молба .Трябват ми спешно една или две опаковки антибиотик Родожил за венци.Ако някой случайно има от България да ми услужи - ще ги платя или ще ги възстановя до 10 дена.Мъжът ми е с оток и проблеми по венците.Ходихме при д-р Атанасова и трябва веднага да започне лечение.За съжаление тук го няма.Знам, че не е широко употребявано лекарство ,но реших да попитам тук.

# 633
Ниа7, съжалявам, аз не мога да помогна, но ми идва на ума да позвъниш на тези фирми, дето носят стока от България (с микробусите) и да ги питаш дали няма някой, който сега да тръгва от България и да донесе (но сигурно ще е към 2-3 дни). Или с диейчел, евентуално. Но пак е няколко дни. А тукашен стоматолог с какво би лекувал в такава ситуация? Съвсем ли няма с какво да се замести?

И аз пожелавам бебета за Коледа на всички, които искат!

# 634
Звъннах на куриера ,който съм ползвала и преди за да пращам пратки до Русе.Вече не вземали нищо от Русе до Лондон защото се увеличила контрабандата.За какво става въпрос не знам и не питах.Помолих само за 2 кутийки с лекарства  -отказаха ми категорично.Нямам представа и тук с какво лекуват такива състояния, нищо не спомена докторката.

# 635
  • Пловдив
Nia7,погледни активната съставка на Родожила и нещо подобно трябва да се намери.Съвсем с нищо ли не лекуват такива състояния?

това е листовката http://apteka.framar.bg/17000259/%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BE%D0%B6% … -20#axzz1fmDxdxIK

# 636
Nia7 мога да питам мъжо довечера, но имам спомен, че тук изписват доксициклин.Как така нищо не ви е споменала докторката  newsm78 Изписват АБ за щяло и нещяло, а няма да изпише, когато човек наистина има нужда Confused

nana_cool аз го хванах от началото, че седях и да го изгледам.Ми наистина странни птици бяха снимали.Тия японци ме закопаха с песента си  Rolling Eyes Иначе имаше и интересни неща.Бил е голям хубавец на младини Симеон.

И от мен пожелания за много  EFP тази Коледа   bouquet

# 637
Nia7 и аз нямам да ти услужа, но наистина потърсете аналог и аз ще питам мъж ми като се прибере, макар че те без рецепта няма как да ви дадат, дори и точно това да има на пазара.

И аз пожелавам на всички които искат, да видят двете чертички Praynig.

Какво е това предаване и по коя програма го дават? На мен ми свърши, това което гледах и сега се чудя какво да гледам.

Имам въпрос, кой доставчик на Интернет и телевизия ползвате ? Доволни ли сте и малко неудобно, но колко плащате?

# 638
Шу снощи го даваха.The boy who was king за Симеон Сакскобурготски.

Иначе ние сме на Скай-всичко телефон, интернет и телевизия.И плащаме около 50 паунда

# 639
  • Нотингам/Пловдив
Аз също се присъединявам към пожеланието всеки който иска и чака да види двете чертички като коледен подарък  Hug
 Шу ние ползваме интернет и домашен телефон от Virgin много сме доволни ,плащаме 27 паунда.За телевизията гледаме Булсат, но като ни изтече договора децата искат да пуснем Sky.

# 640
Родожил е комбинация от Spiramycin и Metronidaloze. Втория се изписва от зъболекарите без проблем, даже го обичат забелязвам. Първия- трудна работа. Няма го регистриран в ЮК, изписва се при специален режим, забравете за него. От същата група ( макролидни антибиотици) са Кларитромицин и  Еритромицин. От тези двата само Еритромицина е разрешен да се изписва от зъболекари. Така че варианти има. Аз лично обаче тази комбинация не съм я виждала изписана, говоря теоретично.
И каква е тази докторка дето установява проблема и препоръчва хапчета от БГ??? Като работи тук все трябва да се е научила да лекува с наличните тук илачи... newsm78
До колкото разбирам става дума за инфекция, така ли е? Най-честата комбинация тук е Амоксицилин и Метронидазол.

# 641
Шу, ползваме БТ - 20 за интернет и 17 за телефонната линия. Има някакви безплатни разговори събота и неделя за УК. Телевизия freeview обикновено винаги намираме нещо интересно за гледане, а и не сме големи телемани в къщи.

# 642
Да тя изписа метронидазол .Но специално Родожил няма тук.Аз съм работила в аптека в България и съм запозната със състава.Това е наистина най доброто при такъв род проблеми.На всичкия ми песимизъм тук, толкова се оплаквах предната седмица и с нещо подобно като се сблъскам и съм безсилна направо още повече ми е черно пред очите ooooh!
Към тези които си пожелават двете чертички -  Hugдано и скоро. Hug

Яхнала метлата, да става въпрос за стоматолог от България.Преди месец му извадих зъб на моят мъж-Имало останали парченца вътре.Вследствие това се възпалява венеца и съсъден корен.Съответно с оток пълно  с кръв и гной.Да не ви занимавам повече с моите проблеми.

Последна редакция: ср, 07 дек 2011, 20:30 от Nia7

# 643
Момичета,здравейте!Пишете ,моля ви кои професии се кодират повече в Англия и по-точно как стой въпросът със завършилите Международни Икономически Отношения,какви са шансовете ни.Въобще какви доходи са необходими за  месечни разходи -като квартарът за живевеене да е на добро ниво, и как стой въпросът със заведения от рода на бързите закуски.Моля ви,не не ми се сърдете,че ви товаря с толкова много въпроси и отговори,но от прочетеното разбрах,че сте компотентни.Благодаря ви!

# 644
natali.gric  аз ще ти се разсърдя само за правописа.
По въпроса на Шу ще се отчета, че ние сме Virgin £40- телефон, тв и интернет.
nana_cool така е с freeview гледаме само щуротии.  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт