Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви идеи има за забавления за децата по време на ваканцията?
Къде мога да намеря етикети за дрехи за училище?
Как мога да намеря карта на България в Англия?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви идеи има за забавления за децата по време на ваканцията?
За да осигурите приятна ваканция за децата, можете да организирате различни дейности като хелоуинско парти, посещение на мини-дискотека, гледане на фойерверки по случай Guy Fawkes Night или дори пътуване до Лондон за концерт. Освен това можете да посетите музеи, галерии и други атракции с интересни занимания за децата.
-
Къде мога да намеря етикети за дрехи за училище?
-
Как мога да намеря карта на България в Англия?
-
Какви идеи има за коледни подаръци?
-
Какви са препоръките за подаръци за деца?
Така се бяхме подпалили, че чак на детето му направи впечатление, че сме били като джуджетата в работилницата на дядо Коледа
Казвам се Лили и имам едно малко съкровище Стилиян на 2 годинки. Живеем в Лондон от 4 години.Виждам че тук се пишат много полезни неща и ще се радвам ако мога да се включа активно в групата.Има мами с дечица на различна възраст което е супер,за да може взаимно да си обменяме опит.Сега влязох, случайно защото сме в процес на приучаване към гърнето,натиснах в Гугъл да видиме какво ще излезе и попаднах в бг-мама а след това се позарових малко и видях че има и мами във Великобритания
Лека вечер на всички,който все още не са в леглата като мен и приятен и ползотворен утрешен ден
За спортовете погледни тук

Другите минават метър с неща, които се купуват готови от магазина. Даже ме бъзикаха, че явно много хубави са ми били хапките миналата година и затова пак аз ги правя
С глас съм се смяла на малкия ти умник! Няма да го мислите, ще се оправи в живота!