Великобритания - тема 38 Есенно-Зимна Приказка

• 50 268
  • 735
  •   1
Отговори
# 645
Здравейте!Имам запитване към живеещите в Англия-как мога да си намеря работа и по какъв начин,  как мога да се свържа с гръцки работодатели и по-точно в  fast food и подобни.Благодаря ви!

# 646
natali.gric  аз ще ти се разсърдя само за правописа.
По въпроса на Шу ще се отчета, че ние сме Virgin £40- телефон, тв и интернет.
nana_cool така е с freeview гледаме само щуротии.  Simple Smile
Bony не се сърди...  bouquet

# 647
Здравейте!Имам запитване към живеещите в Англия-как мога да си намеря работа и по какъв начин,  как мога да се свържа с гръцки работодатели и по-точно в  fast food и подобни.Благодаря ви!

Ела в Лондон и ще се свържеш с много, особено в Северен Лондон.

# 648
  • Манчестър
Аз ползвам ТalkTalk. Плащам мисля,че 22 лири на месец,което включва таксата за линията, интернет,фри разговори на домашен вечер и уикенд + по всяко време обаждания на домашен в 42 страни + Америка и Канада и на мобилен. Списъка с 42те страни включва и България.

# 649
Благодаря ви момичета, ако още споделят ще ми е от полза.

Аве ТalkTalk звучи добре, но май телевизия нямат?

Кажете по коя програма са го давали това, че ми стана интересно Mr. Green

natali.gric за работа нямам и идея. Иначе за живеене и разходи, ти трябва да кажеш колко сте и къде  би искала да живеете, защото  е много различно.

# 650
Аз ползвам ТalkTalk. Плащам мисля,че 22 лири на месец,което включва таксата за линията, интернет,фри разговори на домашен вечер и уикенд + по всяко време обаждания на домашен в 42 страни + Америка и Канада и на мобилен. Списъка с 42те страни включва и България.

Същото ползвам и аз, превлючих преди 2 месеца след 2 години с Върджин и съжалявам че нямах възможност да ги зарежа по-рано. С TalkTalk скоростта на нета ми е безупречна + включени разговори повсеместно по всяко време както го е описала Аве. За телевизията сме на Freeview, то и за него не ми остава време, а малкия ако му пусна Скай ще имаме вечни разправии за висенето пред телевизора, та засега ми е екстра. БГ телевизия ако ми дойде музата-тук: www.bgtelevizia.com , но не ми се случва често. "Връзвам" компа на ТВ-то и съм в родната реалност.

# 651

Кажете по коя програма са го давали това, че ми стана интересно Mr. Green

More 4, More 4+1

# 652
  • След завоя в дясно
Здравейте английски мами.
Извинявайте че се натрисам в темата ви да се моля за помощ.
Хайде  да си кажа проблема.Седмица по майските празници ще сме в Лондон.От опит сме решили ,че е по удубно да се спи в частни студиа и апартаменти отколкото в хотели.По ни е удобно и по ни харесва.Ползвали сме http://www.homeaway.com и
http://www.homelidays.co.uk/
Ровя,ровя повече от месец и нищо свясно.Питах,питах-досега нищо рационално.Може ли някой да ми помогне с някой сайт за студиа и апартаменти специално в Лондон.
Или пък с личен опит.............
Абе и каквото и дА се сети за двойка 60тина годишни попаднали за пръв път в Лондон.
Simple SmileSimple SmileSimple Smile
Тук повечето разписващи се живеем постоя но на острова, може би е по добре да попитате в под форума На път там има доста информация от 6 до 60 год. Wink
Шу- Virgin £36 тел, нет и кабелна. Доволна съм от тях
ТalkTalk- бяхме преди да се преместим, доволна съм и от тях, на новото място нямаха техническа възможност (по техни думи) и затова минахме на Virgin
Филма и аз съм го изпуснала, щеше да ми е интересно да го гледам.
Гледам пак мръсни ризи сте вадили.
Всяка монета има две страни, веднъж видял и двете страни трудно се живее само с едната от тях. Трудностите някак по лесно се забравят и в спомените ни остават само положителните  емоции и от там идва това влечение или разделение.

# 653
  • Лондон
Шу, ние сме със Sky, с включени пакети за детски програми, всички спортни и природонаучни + ESPN, това за 53 паунда, отделно имаме BT интернет срещу 9.5 + разходите по линията. Не е най-евтиният вариант, но аз нещо като работи добре, не го сменям... Talk Talk ги провери добре, прочети из форумите на потребителите преди да подписваш, бях чела, че това е фирмата с най-много customers complaints в историята на комуникациите...

Утре е коледното тържество в градината, аз поради работни причини го пропускам Sad Костюмът на Inn keeper пристигна от Щатите за 3 дена, без да плащам мито Simple Smile... обаче тази вечер Аннабел заяви, че иска да е ангел и толкова Confused Идва ми да се разрева с глас... не знам утре въобще дали ще иска да се облече...

Болестите ни редуват и тримата, но всичко се кара на крак... няма време Confused Кореми, носове, херпеси, кашлици.. засега се справяме

Поради изброените причини и още други въобще не ми е Коледно, ще се работи всичките не почивни дни, а градината затваря на 22ри...не ми е ясно как ще се гледаме. Украсата я направихме, купихме и малко подаръци, но някак си ми е свито и уморено, не мога да почувствам идващите празници. За Бъдни вечер ще сме в къщи, приятелят ми ще готви както си е традицията Heart Eyes За коледния обяд ще отидем на някой пъб, имаме няколко любими в предвид, ще изберем по-нататък... През почивните дни ще гледаме да ходим повече по гости и кръчми, това е единственото време през годината, когато можем да ходим някъде заедно, дано времето да позволява...

# 654
  • UK
 Абсолютно по същата схема сме и ние  Peace Телевизията е freesat, sструва колкото и freeview. Гледам само bbc и itv така или иначе Simple Smile

# 655
И ние гледаме само бибиситата и всички производни на канал4, та фривюто ни устройва идеално.

Шу,може да следиш програмата, кога ще го повторят или на 4 ОД , когато го качат. Аз лично не бих ти го препоръчала, честно казано, но ако имаш излишни два часа за гледане на изперкали пенсионери, защо не. Simple Smile  Sunglasses

# 656
Шу аз го записах на мъжо да го гледа.Ако искаш мога да се пробвам да го прехвърля на компа и да ти го пратя.Макар и аз като nana_cool да мисля, че не е нещо заслужаващо такова внимание.
Иначе това му харесвам на скай най-много:можеш да записваш, да превърташ назад и да спираш на пауза в реално време.

# 657
 О благодаря ви момичета, но не е чак такъв зор, а и щом не го препоръчвате няма смисъл.

А за операторите питах защото ще се мести къща и Върджин там нямат ТВ, можели да ми пуснат нет през телефон, но не и ТВ. С тях имам горчив опит с телефон, и не им го искам за нищо на света, а и не ми и трябва де. Там има Скай, но се чудих дали имам и други опции, че много монополистично ми изглежда избора ми да се свежда до две компании Rolling Eyes

tzvetak   Hug

# 658
Шу, провери и офертите на мобилните оператори О2, Orange и т.н. Те май искат да имаш линия на ВТ и за качеството им да каже някой друг , аз не съм запозната.

# 659
  Ние сме с БТ телефон, фривю и БГ телевизии, и BETHERE интернет. От всичко съм доволна. Сигурно има и по-добро, но не ми се сменя като ми работи перфектно.
  Искам да ви питам, гледаме сега къщи, но и в области, който са малко по-далече от нас и не ги знам добре. Има ли някъде да видя къда са консулските къщи, ако има такива, защото незнам как е при вас, но тука не са за предпочитане тези райони. А има на места доста евтини хубави къщи и освен да са в такъв район друго обеснение нямам.

Общи условия

Активация на акаунт