Коледни инициативи на ДБМ 2011г.

• 43 237
  • 587
  •   1
Отговори
# 45
A аз мога да бъда ''стационарен куриер'' на материали - един ги оставя , друг на следващия ден си ги взима  Joy

Криско, споменаваш за удължаване на дните на базара, няма да е само събота и неделя, така ли  newsm78 В такъв случай си трябват доста джуджета  Wink

Искаме престилки, искаме престилки ... Поли си има от първите великденски, време е за нова  Grinning

# 46
Ами изчаквахме до понеделник, за да е финализиран договора, но партньорите ни от Мол Сити център ни изненадаха с предложение базара ни да е повече дни, за което сме им признателни. На теб Жени също Hug
НО ДА, ЩЕ ИМАМЕ НУЖДА ОТ ДОБРОВОЛЦИ ЗА 7 ДНЕВЕН БАЗАР!!!
И ОТ СУВЕНИРИ ЗА 7 ДНИ МОМИЧЕТА:)))

# 47
Записвам се в тази чудесна тема и дано успея да помогна с картички. За Великднеския базар се включих леко при Бургазлийки, но сега гледам, че само за София и Пловдив сте писали... В други градове няма ли да има подобни базари  newsm78

Много вдъхновение и време за творене пожелавам на всички ви! Peace

# 48
момичета аз искам да питам нещо организаторите.моля да се свържат с мен-много моляяя

# 49
Ами изчаквахме до понеделник, за да е финализиран договора, но партньорите ни от Мол Сити център ни изненадаха с предложение базара ни да е повече дни, за което сме им признателни. На теб Жени също Hug

да публикуваме ли някакво инфо, телефон във ФБ страниците си, за набиране на желаещи продавачи, купувачи...

Old Sport, в Бургас ще има най-вероятно базар, но още не е обявено официално, аз не съм човекът Simple Smile

https://picasaweb.google.com/100948338632838031372?feat=content_notification

# 50

Аз ще съм налице поне за два от дните, но когато наближи - ще подам точните часове и дни  newsm78
А сувенири за седем дни, лелееее  ooooh!
Мама и татко живеят на съседната улица, предлагам стаята си там за склад по време на базара  Wink

# 51
Ане,
мерси! Тъкмо прочетох в Бургаската тема  Peace

# 52
   Здравейте,момичета!
   На няколко места видях призиви за престилки.Какви точно престилки имате пред вид?Преди две години бях шила кухненски престилчици за малки помощници,но не знам дали бяха полезни.Ако става дума за такива ,пишете ми на лични за къде,за кога и долу-горе колко големи да бъдат.Също,ако някъде искате дребни шити неща-подложки за сервиране,хватки за горещо,игленичета,еко чанти за пазар и други такива.Ще се опитам да направя каквото ми позволи времето,с което разполагам.

# 53
Аз имам молба за прежда - синя,червена,бяла.Да мога да си правя сурвачките.Ако имате и друга подходяща украса,не отказвам.Само остава на дряна да му изпадат листата и да почвам  Laughing

# 54

да публикуваме ли някакво инфо, телефон във ФБ страниците си, за набиране на желаещи продавачи, купувачи...

Old Sport, в Бургас ще има най-вероятно базар, но още не е обявено официално, аз не съм човекът Simple Smile

https://picasaweb.google.com/100948338632838031372?feat=content_notification

Само Варна ли остава без базар? Cry

# 55
хабиб, сувенирите ще остават в Мола, така че нуждата от място, където да стоят отпада Hug
Със сигурност аз ще съм всичките дни на базара, с изключение на 19-ти, защото дребния има рожден ден, та това ми е най - притеснителния ден. Наша доброволка може да поеме между 19-ти и 23-ти вечерите след 18.00ч., а през деня ще съм аз, като ще имам нужда от поне 2-3 помощници около мен през цялото време. Трудно ще се случат нещата, но ясме длъжни да опитаме и да го направим и за това разчитаме отново на всички момичета тук Hug

uadjet да, за такива точно става въпрос а и всичко, което предлагаш смятам, че ще се харесва и купува, така че - колкото повече толкова повече, благодарим ти Hug
Хелтичка, дай ми адрес на лс да ти пратя прежда, но ще е в рамките на следващата седмица Hug. ще ти пратя и едни капси, които можеш да нанижеш и вържеш на сурвачките и да дрънкат, смятам, че ще се получи добре, м? Peace

Lizet33 във Варна нямаме звено и за това там нямаме и базар, но винаги можеш да се включиш в базарите в другите градове  bouquet

ОПИТВАМЕ СЕ ДА ОТКРИЕМ ГОСПОЖАТА ОТ ВРАЦА, КОЯТО МИНАЛАТА ГОДИНА НАПРАВИ ПРЕКРАСНИ ВАЗИ И СТЪКЛЕНИ ИЗДЕЛИЯ РИСУВАНО СТЪКЛО. ЗА СЪЖАЛЕНИЕ СМЕ ЗАБУТАЛИ НЯКЪДЕ СПИСЪКА НА ХОРАТА, КОЕТО В МОМЕНТА МНОГО НИ СПЪВА. НО КАТО НЯМАМЕ ОФИС Е ТАКА:( АКО НЯКОЙ СЕ СЕЩА КАК ДА Я ОТКРИЕМ, ЩЕ СМЕ МУ ПРИЗНАТЕЛНИ  bouquet

# 56
И аз започвам тия дни да майсторя. Само се чудя дали да заложа на полимерната глина или на плетенето.  newsm78 Спорна работа, момичета  Hug

# 57
И аз започвам тия дни да майсторя. Само се чудя дали да заложа на полимерната глина или на плетенето.  newsm78 Спорна работа, момичета  Hug
и на двете Mr. Green Heart Eyes
Имам лилав плат, текстил май му се казва, около 2 метра - някой за нещо иска ли го?

# 58
  • София
Някой намери ли спрейове?  Laughing
Днес ще отида за малко материали за бижутата, но ще се радвам ако се намерят и други.

# 59
Някой намери ли спрейове?  Laughing
Аз обещах да проверя какво имам, но съм забравила. Сори. Добре, че ме подсети. Дано довечера да се сетя и ще пиша. Имам готови към 10-тина бродирани картички, но хич ме няма със снимането и не мога да покажа нищо.

Общи условия

Активация на акаунт