Коледни инициативи на ДБМ 2011г.

• 43 242
  • 587
  •   1
Отговори
# 60
   Ще нашия престилчици и други дреболии.Но по някое време ще ми дадете адрес,където да ги изпратя.Ако някой има излишни памучни платове,може и дребни парчета,може да ми изпрати.

# 61
ето с какво мога да помогна за базара

както и други подобни нещица и бродирани картички

# 62
  • София
Аз също бих се включила.На първо четене ми хрумна идея-от предлаганото :картонените цилиндри(ако са по-плътни от тези от тоалетната хартия-4етен брой),червения ширит и зелени звездички без значение дали с дупки или не. Ако има още останали-пишете ми на лични .Как стои въпроса с глитерите? Какво точно е "малки човечета"? Иначе зелен памучен плат. Задължително ли е нещата да са с коледна тематика? За престилките-по подробно ако може.

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 02:03 от lluna

# 63
lluna дай ми адрес на ЛС да ти пратя звездичките и червения шнур.
Събота и неделя ще видя при майка ми какви платове, мъниста и тн има и веднага ще пиша Peace

# 64
Дървените кръгчета, са елипси  Mr. Green и то тънки около 2 см., иначе би трябвало да са сухи, но пък са доста грапави и необработени (рязани с трион) и са само 4 на бр. не че е излишна и всяка бройка де  Crazy
Та така аз ги виждам подходящи за окачване на стена като декорацийка, декупаж или...та който би ги употребил по предназначение да свирка.

Престилки, та престилки  Mr. Green взех да се оглеждам за платчета вече, та ако се изрови нещо ще ви наблюдавам  Wink

# 65
Съни, елипсите даже са по-готини Peace Ако са много грапави ги правя на свещници с много шишарки и други подобни отгоре, няма да се пУашиш Heart Eyes Аз ги искам, ама си ми толкова далече, че не знам дали има шанс да стане предаването newsm78
Правете момичета смело каквото ви е на сърце, че цяла седмица базар не е шега работа Mr. Green
Мислете си и кой евентуално и кога ще може да се включи като продавач, графика ще го правим на по-късен етап Peace

# 66
Добре де, ти си пъргава, аз те знам  Mr. Green като дойде момента за масови срещи и предаване на творенията може да се получи и това предаване, или пък цяла седмица базар - ще доработваш  Crazy
Или нещо по центъра ако се движиш свирни ми - ще измислим нещо  Hug

ажуджанки, вижте този линк - струве ми се идейно и лесно за правене Късметчета кибритчета

# 67
  • София

ажуджанки, вижте този линк - струве ми се идейно и лесно за правене Късметчета кибритчета

Не се отваря.

# 68
Мдааа, има някаква защита, ще потърся линка от другата тема  Confused

ето

Става въпрос за кибритчетата долу дясно на екрана.

# 69
Кибритите много се харесват, и са толкова лесни, че дори и аз мога да ги правя Joy
И аз с тях смятам да се включа, ама се чудя освен макарони, какво друго може да се лепне на тях - малки шишарки примерно Rolling Eyes

# 70
  • София
За предаване на разни неща:-посока Красно село-Лагера-The Mall,7ми км-Люлин 8,Била-Бунтовник в Лозенец.Може да се измисли нещо, с предварителна уговорка за времето.
 newsm78Спешно-някой да е виждал силиконова единична формичка за печене или  метална за сладки във формата на елха,не  много голяма?  newsm78

Последна редакция: ср, 02 ное 2011, 13:35 от lluna

# 71
Moon Walk освен макаронките, можеш да включиш и всички налични зърнени култури - боб, ориз, гречка/елда/, па и пуканки.
С магнитчета, като гирлянди, елхови играчки, коледен венец и др. идеи  ooooh!
Аз правих миналата година, но бяха доста нескопосани ...  Embarassed
Ако смяташ обаче много да се вихриш, заповядай:
http://picasaweb.google.com/109527495712693803870/MaravillasConC … 32263028128488354
http://www.magazin-podarkov.info/advent-i-rozhdestvenskiy-kalendar-svoimi-rukami/
http://www.liveinternet.ru/users/4309826/post157940362/
http://www.liveinternet.ru/users/andromeda60/post185343798/
Било лесно, а  Joy

# 72
още нещо от днес

# 73
Записвам се в темата да се радвам на красотите ви.  Hug И на подписа на Кlemy   Heart Eyes

# 74
  • Sofia - TelAviv
Моля, на който му се занимава да направи късметчета. Миналата година нямаше в София и хората бяха лекичко разочаровани  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт