Коледни инициативи на ДБМ 2011г.

• 43 220
  • 587
  •   1
Отговори
# 480
Подготвила съм 14 свещи и 4 стъклени рамки.
Утре ще ги снимам, че още съхнат.

# 481
# 482
Джиджи, ще ги очаквам, благодаря ти Hug
surprisethem ще те очакваме на базара, поне да ни видиш Hug

# 483
Ей това е направено специално за моя вкус  Heart Eyes
Криско, няма да дойда в Арената , ще се чуем по тел. кои часове ще те отменя , ще гледам да си подредя така нещата, че да се включа активно  Blush
Ще си донеса гоблена направо да базара, сори , ама още не съм го рамкирала даже  ooooh!
 Кога ще пакетирате и етикирате, да видя дали тогава мога да се включа  newsm78

# 484
Така ме наричаше маминка   Simple Smile
Много , ама много ми е любимо това обръщение , никой друг не ме нарича така  Sad
Идва от турски май , ''джиджана'' - ''хубава'' или ''красива'', или нещо подобно   Blush
Та с две думи , моята баба от Добруджа ме имаше за най-красивото момиче на света, ама е хубаво  да знаете  Wink

# 485
Ех че мило Жени Hug

# 486
  • Бургас
Момичета, не мога да не се похваля и тук.
Вчера получихме страхотни плетени неща Дидк@ от Русе и Zoo от Луковит.
Дидк@ и Zoo ни зарадваха невероятно много с уникални шапки, шалове, играчи - Абе много ме изкефиха
Благодаря ви Дидка и Боряна - страхотни сте  Hug
от тук до края http://burgaski.snimka.bg/holidays/koleden-blagotvoritelen-bazar … 1.632518.25786739
Извинявам се за качеството на някой от снимките, но манекенката ми много нервничеше (искаше да и оставя половината шапки за нея  #Crazy), а като трябваше да снимам играчките само дето не се сбихме кой да ги снима Sick

Хубав ден на всичи.  bouquet
То с тази красота , която цари тук, нама как да не е хубав

Последна редакция: чт, 08 дек 2011, 16:29 от tini7

# 487
Ето и готовите неща: 14  бр. свещи, 4 бр. стъклени рамки, 7 бр. декупажни, подаръчни торбички и 5 бр. леко нарисувани, подаръчни торбички /предварително се извинявам, но снимките не са добро качество/. Моля бъдете снизходителни.
Коледен базар!

# 488
Момичета, ето последните няколко картички, които успях да направя за благотворителния базар.
Напоследък наистина не остава много време, но виждам,че остават съвсем малко дни до 11-ти и ще опитам да запълня всяка свободна минута с направата за коледни нещица за базара.
Миналата година бях много по-активна, но..тази ми се стовариха доста ангажименти непредвидено и.. макар и с по-скромно участие е от сърце.
Ще опитам да се включа и в опаковането на нещата за базара. Надявам се момичетата да кажат има ли нужда от нещо (аз имам накупени разни опаковки от миналата година - целофанови- прозрачни в различни размери, ако са нужни, ще ги донеса в неделя.)

# 489
  • София
Аз не намерих целофанени с лепка отзад, така че ще донеса нещата с пликчета с цип, но ще разчитам да ги преопаковате, защото така въобще не са представителни. Може и да успея да се включа и в опаковането.  Peace

# 490
Ох при мен са нещата на Адреана ( бързо да си признава без бой ника:), които са феноменални Hug
При мен вече има 5-6 колета, и само ги разглеждам и ахка, охкам, искам ги всичките за мен си, всичко, което получих до тук е феноменално и направено с много любов, за което ви благодаря искренно и от сърце Hug
Щурчо, донеси целуфаните, да видим Hug
Клеми, ще ги оправим Hug

# 491
# 492
Аз съм готова с венците, остават ми още малко глинени играчки; малко грозно ги снимах, на живо са по-хубави:
http://mariafilipova.snimka.bg/hobby/koleden-bazar-2011.639455

# 493
Аз съм готова с венците, остават ми още малко глинени играчки; малко грозно ги снимах, на живо са по-хубави:
http://mariafilipova.snimka.bg/hobby/koleden-bazar-2011.639455
Страхотни са, загледах се в малките им детайли - орехче, пръчица, много ми харесаха Hug

# 494
  • Sofia - TelAviv
Момичета,
Много ви се радвам въпреки че нещо не мога да надмеря време да разгледам в подробности бъдещите си покупки хаххахахха  Joy но в неделя ще го напрвя и след тов ацяла седмица ще ги преглеждам, преопаковам, лепя етикети и т.н.  Crazy

Искам да ви напомня, че имаме кампания за продажба на картички чрез КОЛЕКТИВА :
http://bg.kolektiva.net/sofia/kartichki.html

Картички могат да се заменят срещу Ваучер закупен от сайта в следните градове - София, Ловеч Бургас, Пловдив, Стара Загора, Велико ТЪрново, Варна и Русе. Всикчи магазини са указани в сайта.

Общи условия

Активация на акаунт