Коледни инициативи на ДБМ 2011г.

• 43 202
  • 587
  •   1
Отговори
# 495
Ох при мен са нещата на Адреана ( бързо да си признава без бой ника:), които са феноменални Hug
wavey Аз съм ,бързо си признавам! Hug

# 496
Ох при мен са нещата на Адреана ( бързо да си признава без бой ника:), които са феноменални Hug
wavey Аз съм ,бързо си признавам! Hug
Много са ти хубави нещата, наистина. Направени с много желание и любов. Днес съм решила да снимам всичко, което е пристигнало при мен и да го кача за да му се насладите и да поканите близки и приятели на базара, за да се сдобият с уникалните ви творения:) Hug

# 497
  • София
Криси, а евентуално има ли някакви плакати? Мога да закача в работата  Peace

# 498
Мдаа, някакви дипляни  newsm78 и мен само ме питат в детската градина, щото правих реклама  Crazy

# 499
Има, но до неделя едва ли ще са готови, ще са готови по някое време следващата седмица и тогава ще имаме нужда от разпространението им Hug

# 500
Момичета, да се похваля..Снощи декупирах няколко пана , малко моливници и няколко бутилчици. Повечето неща още съхнат и си чакат лакиране и довършителни работи, но..съм много горда,че ще успея да донеса и неща, различни от картички Simple Smile  Hug
Още два дни имам , дано успея да направя повечко..

# 501
Момичета, още съвсем малко картички от мен. От тук напред.

Още две са почти готови и се надявам да осъществя още няколко идеи за картички, които имам!  Praynig
За съжаление няма да мога да направя книгоразделители  Sad  Всеки път като се опитам да понаправя нещо докато принцесата е будна, тя идва, избутва ме и започва да "твори" нейните проекти! Разбирайте - разхвърляне на къде каквото успее да докопа!

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 08:56 от Miss Emerald

# 502
показвам ви неревоятните красоти на mimes, която тихичко тихичко с бебе на ръце успя отново да се включи, за което съм и много благодарна Hug

Снимах и красотите на Ади

както и част от невероятните пеперуди на Елинор

обаче останалите неща ще снимам утре, но майсторките им са ги показали вече в темата и знаете колко са хубави Hug

# 503
  • София
 Embarassed Embarassed Embarassed
Изпратих скъпия да донесе нещата и чак като звънна да каже, че няма никой и се усетих, че е за утре. Ужас.  ooooh!

# 504
Изпратих скъпия да донесе нещата и чак като звънна да каже, че няма никой и се усетих, че е за утре. Ужас.  ooooh!

алелеееее, вади свещите и романтичната вечеря, че иначе боя ти е в кърпа вързан Joy Hug

# 505
  • София

алелеееее, вади свещите и романтичната вечеря, че иначе боя ти е в кърпа вързан Joy Hug
Ще трябва да се реванширам подобаващо, то е ясно. Дантеленото бельо ще бъде вкарано в употреба.  Mr. Green

# 506
  • София
остава за неделя(утре  ) м/у 10,30 и 12,30 в Арена в Света Троица?

# 507
Да и се надявам освен Клеми и още една мама, която днес ни е търсила там всички други да са прочели, щото ако са се разкарвали днес напразно много неприятно SadПри мен са уникалните квилинг изделия на Джиджи Биджи, страхотния венец, шишета, картички и гипсово англече на Янка, както и етикетите за цените. Отново благодарности Hug

# 508
Изпратих скъпия да донесе нещата и чак като звънна да каже, че няма никой и се усетих, че е за утре. Ужас.  ooooh!
Успокоих се, че не съм само аз тоталния заплес  Mr. Green Ноооо, снощи бях на едно Великолепно Тържество с колеги от университета, прибрах се след 3 днес, и си прощавам сама  Joy
ПП: сега гледам какви прекрасни неща сте направили! Аз досега никога не съм имала "стремежи" в приложните изкуства, дори топчета от пластилин не съм правила като дете... И се захванах със солено тесто, стори ми се най-лесно. Това се получи - халки за салфетки, 8 комплекта х6.
ето ги по отделно Накрая съжалих, че не ги подхванах по-рано, за да имам време за повече, много ми хареса  Mr. Green Следващия път - с глина, за да останат по-трайни!

Последна редакция: сб, 10 дек 2011, 20:16 от Ванилия Мадагаскарска

# 509
Момичета, ето какво успях да сътворя за Софийския благотворителен базар в последния момент:
и няколко "музикални" бутилчици в които вътре има свитъче с текст на коледна песничка, продиктувана ми от Александър (5г), която е специален поздрав за тези, които си ги закупят и за дечицата, които ги получат от него Simple Smile
Малко е , но е от сърце ...
Ще донеса и целофанови опаковки, колкото имам..
И..от сега пожелавам много успех на базара..

Общи условия

Активация на акаунт