Коледни инициативи на ДБМ 2011г.

• 43 201
  • 587
  •   1
Отговори
# 510
  • пловдив
Да дам поредно отчетче  Wink

от Ването получих прекрасни украси от плат
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda2011.624559.25803368
а от Веси 78
чудесни бродирани картички
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda2011.624559.25810190
http://antom.snimka.bg/hobby/koleda2011.624559.25810191

# 511
  • София
Като гледам какви са красотиии- онемявам  Grinning Браво, момичета Grinning
Аз днес видях част от красотите на Гудзи- нямам думи, стра-хот-ни! Не знам как ще опазя дървените филийки моите деца само си заплюват кое за кого е Grinning Приказно красиви са, но ще я оставя утре тя да ги покаже Grinning

От мен поредната кооперация с нея- играчки за елха по 5бр в комплект(три торбики и 2 шишарки), 20 комплекта готови. То кой ли има да гледа по това време снимки, ама не се стърпях да ги пусна Grinning Клик на снимката за по-голям размер.

Untitled by tchara, on Flickr

отивам да сменям мъжа ми, който чинно боядисва шишарки  Mr. Green

# 512
  • sofia
Подсещам за днес, неделя, от 10.30 до 12.30ч. в Арена Запад Mr. Green

Танче, там си, нали?

# 513
  • София
Подсещам за днес, неделя, от 10.30 до 12.30ч. в Арена Запад Mr. Green

Танче, там си, нали?

Роси, няма да мога да дойда, сама съм с двамата бандити и чесно казано не искам да си причинявам това приключение Grinning Ще ги занеса през седмицата на Moon Walk или където е необходимо. Иначе много ще се радвам да ви видя, но май ще е на базара направо Grinning

# 514
  • София
Трапезица, видях шаловете наживо, разкошни са!   bouquet Hug

# 515
  • София
Момичета, до преди малко разглеждах нещата, които дойдоха днеска в Арената, направо са невероятни, страхотни, разкошни, а има едни малки елхички, в които ми останаха очите.

# 516
  • София
Момичета, до преди малко разглеждах нещата, които дойдоха днеска в Арената, направо са невероятни, страхотни, разкошни, а има едни малки елхички, в които ми останаха очите.
Аз само да добавя, че е съвсем друго да ги видиш с очите си  Peace Снимките впечатляват, но наживо нещата са просто уникални   bouquet

# 517
Аз искам да ви благодаря за емоцията, която всяка година изпитвам, благодарение на вас и на творенията ви. Да бъда около тях и да виждам доволните им нови притежатели е така зареждащо и ми дава толкова вяра и усмивки, че не бих го заменила за нищо на света. Момичета благодаря ви за всичко, за отделеното време, за сериозността, с която поемате ангажимент всяка година и ни помагате, за това, че ни вярвате и за това, че сте намерили начин да бъдете част от съдбата на деца, които не заслужават да се намират там, където са. благодарим ви и ви обещаваме, да се грижим с любов, разбиране и много топлина за тези деца и те да усетят това, което нашите деца всекидневно получават от нас. Бъдете здрави, благодаря ви Hug

# 518
момичета дайте адресче да изпратя каквото съм направила

# 519
Аз нямах шанса да дойда, както и очаквах, неделите са ми доста натоварени от към семейство  Mr. Green така че и аз искам инфо за закъснелите кога къде...........или направо на базара  newsm78

Иначе понаправих и ботуши дето си ги бях намислила  Crazy
Цък за по-едър формат.

Последна редакция: пн, 12 дек 2011, 22:38 от Sunnily*

# 520
# 521
  • Sofia - TelAviv
Отчет за СОФИЯ  Mr. Green
Днес с Криси (Moon Walk) , Цвети ( tzvety26 ) и нейните бойни колежки в офиса им -  Ради, Боби и Ваня, опаковахме всичко което вчера събрахме от вас в Арената. Има невероятни неща. В петък продължаваме да опаковаме неща, които ще ни донесат до тогава и най-вече се надяваме че ще се доорганизраме за цялата седмица. Всички джуджета, на които Криси не е звъннала или сме пропуснали да запишем , че искат да продават, моля да свържат с нас.

А ето и плаката за София :

Ако някой иска да го изпечата и да залепи насам натам, мога да пратя на мейл файла за печат.    bouquet

# 522
  • София
Кари, ние нямаме цветен принтер, затова чакам отпечатаните плакати  Hug Няколко колеги вече изразиха желание да посетим изложбата с листата, така че само чакаме откриването  Peace

Последна редакция: вт, 13 дек 2011, 02:51 от -=Деси=-

# 523
Съни, в Овча купел можеш ли да занесеш творбите си, до стадион Славия, ако да, звънни ми да ти кажа къде точно, че там са всички неща за базара.
за Лили си давам адреса:
1280, гр. Нови искър, ул. Искърско дефиле 216Б
Кристина Христова Николова
Лили моля те, ако може до петък да са при мен нещата Praynig Praynig

# 524
  • София
Криси, ако на някой му е по-удобно може и до нас да ги оставят, в Лозенец. Аз ще ги закарам до офиса. Момичета, пишете на кой му е по-удобно така, да давам адрес.

Общи условия

Активация на акаунт