Коледни инициативи на ДБМ 2011г.

• 43 223
  • 587
  •   1
Отговори
# 555
Верко, не ми се искаше да го казвам, че ще се надуеш гадино такава, но тази година си надминала себе си Heart Eyes
uadjet влюбена съм в твоите творения, обожавам пачуърк, а не мога дори на мъжа си чорапите да зашия ooooh!
Деси благодаря ти, че си посетила и изложбата, фотографиите наистина са невиждани до момента Hug
Аз съм на два антибиотика, но така е за всеки базар, така че съм свикнала Joy

# 556
# 557
# 558
...............................................
От мен поредната кооперация с нея- играчки за елха по 5бр в комплект(три торбики и 2 шишарки), 20 комплекта готови. То кой ли има да гледа по това време снимки, ама не се стърпях да ги пусна Grinning Клик на снимката за по-голям размер.

Untitled by tchara, on Flickr

отивам да сменям мъжа ми, който чинно боядисва шишарки  Mr. Green

Имам си такова, много ми хареса, Благодаря!

# 559

Пък ние си купихме тази торбичка- с мъжа и двете деца гледах да сме от първите, че се надявам до довечера да свършат. Саши е много доволен и не я дава на никого.

# 560
  • София
Добре 4е сте снимали-аз съм болна,без изгледи да  се оправя Cry

# 561
Здравейте. Влизам само да ви чака, че днес отидох специално да видя красотите на базара. Е, няма толкова уникални неща събрани на едно място. Направо всяка година се чудя какво първо да си купя и винаги си тръгвам с усещането, че съм изпуснала да си взема още нещо.  Mr. Green
Сдобих се със страхотен шал в сиво-бяло-черно. Адмирации за мацката, която го е правила, но очите ми останаха в него. Купих си и уникална квилингова снежинка. А шноличките за малки дечица бяха приказни.
Поздрави майчета, и тази година се справихте страхотно.  bouquet

# 562
Здравейте и от мен! И поздрави за всички вълшебници, помощници, организатори - изобщо хора с големи сърца, които и тази година не се скъпиха да дадат частица от себе си и любовта си за дечицата! Стопли ми се сърцето като видях цялата тази красота, събрана на едно място и направена с толкова любов... Щастлива съм, когато виждам, че все още има хора, готови да помогнат, просто ей така - без да се бият в гърдите, и без да очакват нищо в замяна. А красотата на базара наистина е в изобилие. Не искам да изреждам, защото няма как да изброя всичко, което ме впечатли. И все пак - не мога да се въздържа - рисуваните шалове са невероятни!!! Королит и естетика! Браво! И престилчицата.... ммммм, нямам думи! Аз си купих 4 гирлянда и 4 торбички.

# 563
  • Варна
А за нас, бедните душици, които нямаме достъп до базарите, ако остане нещо после дали ще можем да организираме "търг", евентуално и ние да се сдобием с някоя красотичка?

# 564
А за нас, бедните душици, които нямаме достъп до базарите, ако остане нещо после дали ще можем да организираме "търг", евентуално и ние да се сдобием с някоя красотичка?

Утре като ида пак ще снимам, и ще го пусна, ако си харесаш нещо може да ти го пратя! А ако остане ще направим разпродажба, няма грижи!

# 565
  • София
Тъкмо щях да покажа снимки на прекрасните неща, които си купих, и батерията ми падна, ще остане за утре. Да кажа и какво търсиха хората, за да го имаме предвид за следващия път - питаха за миналогодишните чаши с котетата (забравих кой ги беше правил  Tired) и за новогодишни малки и по-големи кутийки за подаръци  Peace

# 566
  • пловдив
Равносметката от тазгодишния Коледен базар е  4500лв.

Благодарности на всички които се включиха с изработването на красотите които да продадем, с продажбата, с покупката, с подкрепата и с това че сте  съпричастни към нашата кауза! БЛАГОДАРЯ ВИ   bouquet  bouquet  bouquet

newsm20 Не мога да не благодаря и да се поклоня на всички момичета подкрепили и тази година каузата на ДБМ звено Пловдив! На хората сътворили  и изпратели невероятно красивите творби , на хората помогнали в организирането и продаването по време на базара, както и на множеството хора с големи сърца дошли да си ги закупят!
За информация на всички, които ни изпратиха неща .... поемете въздух, починете си, посрещнете празниците с любими хора, пред отрупани софри , сред смях, щастие и любов   bouquet ....
като казвам да си починете, имам предвид добре да го направите, защото почти всичко се продаде и за догодина пак ще ви тормозя   Mr. Green защото съм долна, гадна нахалница... която много... безкрайно ви обича   lovekiss  Kissing Heart

# 567
Деси, чашките всяка година ги прави Ванчето (vst-80), но роди преди няколко дни и тази година нямаше как да се включи. Да и е жив и здрав малкия красавец, пък чашки догодина Mr. Green
Някой утре да има път от младост до базара newsm78
Пловдив, супер стееееееееееее  bouquet

# 568
  • София
Браво за Пловдивския базар!    bouquet Впечатляваща сума!  Hug

Да е живо и здраво детенцето на Ванчето  Hug

Вера, в коя Младост? Ако имам удобен транспорт, мога да отскоча след работа и преди да тръгна към базара  Peace

Момичета, като бяхме в "Арена" кой каза, че иска стари гердани? Събрах каквото имаше при баба ми, но забравих на кого трябва да ги дам  Sad Да ми пише на лични да се разберем или да мине в понеделник, вторник или сряда през базара да ги вземе, ще ги нося с мен.

Последна редакция: нд, 18 дек 2011, 22:57 от -=Деси=-

# 569
  • София
Момичета, като бяхме в "Арена" кой каза, че иска стари гердани? Събрах каквото имаше при баба ми, но забравих на кого трябва да ги дам  Sad Да ми пише на лични да се разберем или да мине в понеделник, вторник или сряда през базара да ги вземе, ще ги нося с мен.
Аз ги исках, надявам се утре или в сряда да успея да стигна до базара. Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт