Коледни инициативи на ДБМ 2011г.

• 43 211
  • 587
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Момичета, като бяхме в "Арена" кой каза, че иска стари гердани? Събрах каквото имаше при баба ми, но забравих на кого трябва да ги дам  Sad Да ми пише на лични да се разберем или да мине в понеделник, вторник или сряда през базара да ги вземе, ще ги нося с мен.
Аз ги исках, надявам се утре или в сряда да успея да стигна до базара. Благодаря!

Супер! Дори да ме няма, аз съм ги оставила на Кари да ти ги предаде  Hug

Най-накрая аз, компютърът и фотоапаратът сме на едно място, да се похваля с моите прекрасни придобивки. Трапезица, шалът е страхотен, не можах да се сдържа и си го купих още първия ден  Hug Звездата на Блещучка за мой невероятен късмет беше останала неизложена, та успях да си я купя, иначе всичко друго беше разграбено докато дойда  Peace А уникалната торбичка ми е подарък от Вера  Hug  bouquet

Е, не се сдържах и днес си купих и един гирлянд от Чара  Hug

Последна редакция: вт, 20 дек 2011, 18:37 от -=Деси=-

# 571
Ех момичета!
днес седях от 10 до 19ч, слаба работа. Хората не ни намират! Има ли малко нахални мами дето да раздаваме листовки и да показваме къде се намират масите! 
Утре пак съм там и дано да има повече работа!

# 572
  • София
Да ви кажа, че гирляндът стои разкошно върху перде!

# 573
  • sofia
Да ви кажа, че гирляндът стои разкошно върху перде!

Супер е. Това са от на Чара гирляндите, нали?

# 574
момичета аз мога да направя една маса в салона който работя и може да остане колкото време искате.ако решите нещо свържете се с мен

# 575
момичета аз мога да направя една маса в салона който работя и може да остане колкото време искате.ако решите нещо свържете се с мен
Лили, ще ни останат много бижута, които ще се вържат със салона. Ако наистина можещ, ще е супер. Моля те, звънни ми, имаш ми телефона Hug

# 576
  • София
Супер е. Това са от на Чара гирляндите, нали?

Да, нейни са  Hug На базара има разгънат и окачен върху стената, но изобщо не е същото  Peace

# 577
newsm20 Не мога да не благодаря и да се поклоня на всички момичета подкрепили и тази година каузата на ДБМ звено Пловдив! На хората сътворили  и изпратели невероятно красивите творби , на хората помогнали в организирането и продаването по време на базара, както и на множеството хора с големи сърца дошли да си ги закупят!
За информация на всички, които ни изпратиха неща .... поемете въздух, починете си, посрещнете празниците с любими хора, пред отрупани софри , сред смях, щастие и любов   bouquet ....
като казвам да си починете, имам предвид добре да го направите, защото почти всичко се продаде и за догодина пак ще ви тормозя   Mr. Green защото съм долна, гадна нахалница... която много... безкрайно ви обича   lovekiss  Kissing Heart
Ох,Ани,разплака ме! Ти си човек с голямо и добро сърце! И ние те обичаме  Heart Eyes Hug

# 578
Сумата, набрана от Коледния благотворителен базар на Движение на българските майки в София  тази година е 6150 лв!
С набраните средства и тази година ще успеем да осигурим специален педагог за децата с увреждания в ДМСГД Св. Параскева.
Всичко това, нямаше да се случи без стотиците хора, които отново ни повярваха и ни помогнаха – майките от подфорум Хоби във форума на бг-мама, които със невероятния си талант сътвориха най – красивите  и неповторими сувенири, всички приятели, които ни съдействаха със транспортиране, логистика, опаковане, съхранение на сувенирите, всички момичета и момчета, които 7 дни бяха неотлъчно до нас и продаваха, раздаваха листовки, обслужваха клиенти, подреждаха, носиха, товариха и не на последно място всички хора, знаещи и незнаещи за нашия базар, които дойдоха, повярваха ни и си закупиха от сувенирите, предлагани на базара.
Благодарим ви мили хора, че ви има, че в България все още има хора с големи сърца, независимо от тежките времена, в които всички ние живеем. Докато има хора като вас, за децата на България има бъдеще, има надежда има и смисъл.
Бъдете живи и здрави и вие и семействата ви, покажете им колко ги обичате, останете добри и вярвайте в доброто, защото ние искренно вярваме в него!
И не забравяйте – всеки малък човек дарен с любов, пораства голям човек, даряващ любов!
Весели празници на всички!

# 579
  • Варна
Сумата, набрана от Коледния благотворителен базар на Движение на българските майки в София  тази година е 6150 лв!
......
И не забравяйте – всеки малък човек дарен с любов, пораства голям човек, даряващ любов!
Весели празници на всички!

И тази година чудесно се справихте с организирането на стотици майки, които имат предостатъчно Любов и Умения за Даряване......   bouquet

# 580
  • София
Страхотна новина!   bouquet Hug
Благодаря на момичетата, които всяка година организират тази прекрасна инициатива   bouquet, на всички, които влагат сили, труд и любов, за да подготвят невероятните неща и за възможността и тази година да се включа като доброволец и да помогна с каквото мога  Hug

Да не говоря за уникалните неща, които си купих   bouquet

Последна редакция: вт, 27 дек 2011, 13:13 от -=Деси=-

# 581
  • Sofia - TelAviv
ДБМ София изказва благодарности на всички, които взеха участие в подготовката, организацията и осъществяването на СВЯТ ОТ ЦВЕТНИ ЧУДЕСА '2011. Предварително се извиняваме, ако пропуснем някого. Ето кои сте вие:

Людмила Коцева   kali 66
Лидия Коцева   
Краси   щурчо
Клеми   Klemy
Есме и джуджетата   Есме и джуджетата и
Гергана Урумова   Джиджи Биджи
Кремена Савова   k_savova
Стаси   Априлски Дръндалет
Нева   inana
Тони   Тони - бабата на Тони
Пепа Петракиева   uadjet
Тинка Цветанова Николова   
Деси    =Деси=
Биляна и съпруг   
Краси Банкова   
Веси   
Роси и Калин   филийка
    Светулчо
Луна   luna
Гери   Ble6tu4ka
Велиана   vilito
Галина   Ванилия Мадагаскарска
Нетка   mihaeLova
Антония Иванова   missemerald
Мирослава   miros1974
Ани   ani76
Петър   chopy
Мирослава   mira_georgieva
Мария   фукла
Мирослава   refero
Десислава Димитрова   desimira
Светла   trapezica
Иглика   ikr_mi
Лили   tonka
Мария Горанова   mimes
Маги   ~Magi_TM~
Лили   lili2024
Таня   tchara
Вера Антова   gudzy
Елинор   Елинор 777
Яна   Мама Яни
    Anetka
    Касиопея
    adiii
Студентите от НБУ   
Красимира Стоименова
Мишо   
Светльо   
Янко   
Ваня Топалска
Жени   
Гергана Пожарски   
Кристина Николова   
Росица Букова   
Каролина Шойлева   
Цвета Павлова и Бойка и целия им прекрасен екип,
който ни помогна за пренасянето на всичко и опаковането.
Джой Оптикс   
Магазин Импресия   
МОЛ Сити център   
Реформа   
Колектива
Фотосинтезис Арт Център   
Бг - Мамма   

bouquet  bouquet  bouquet БЛАГОДАРИМ!     bouquet   bouquet   bouquet   

# 582
  • sofia
добавям Елица Спасова и Жени Ботева Peace

# 583
Дойде време и за тазгодишната ни вдъхновяваща тема, посветена на предстоящия седми пореден Великденски благотворителен базар на Движение на българските майки – Пазарджик !
  Отново ще разчитаме на всички вас, които имате добри сърца и сръчни ръце,  да дарим повече усмивки, повече топлота и вяра в доброто!

Парите и тази година ще отидат за изключително успешната ни инициатива „Стъпка напред”, чрез която отпускаме стипендии на деца, лишени от родителска грижа, за продължаване на старата ни традиция да организираме партита за по-малките малчугани, както и да помагаме с каквото можем на тези деца.
  Повече за програмата „Стъпка напред”, която ще се проведе за трета поредна година, може да видите тук:
https://www.facebook.com/note.php?note_id=240769452647693

Още за нашата дейност - тук:

http://www.facebook.com/dbmpz
или
http://www.fdbm.org/bg/ca_3.html

Дати на провеждане на базара : 6 -7 април
Място – площад К. Величков - Тортата

За връзка:
 Координатор на Движението в Пазарджик : Яна Плачкова – 0893571497
 Отговорник за получаването и разпределянето на пратките със сувенирите : Вера Папазова – 0878995696.

Това е темата за базара ни:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=634534.120

# 584
  • пловдив
Даскалица Кукундрелова   thumbsup  Joy  ами като няма обща Пролетни инициативи на ДБМ да си поотупаме снега и да си пуснем откритите темички и тук  Wink Добра идея, ей сега шЪ тЪ подкрепя и с имфо за Пловдив  Peace

Общи условия

Активация на акаунт