След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 194

• 44 852
  • 742
  •   1
Отговори
# 210
Мари, допълнението много ме зарадва! Помислих си го наум, не го изписах, но кой може да направи толкова хубава снимка, ако не една щастлива мама като Берг! Hug Hug Hug Най-хубавото е, че тя стигна до нас! Мари, преди време се рових в старите теми. Видях, че ти първа си съобщила за раждането на Али, доколкото си спомням! Щастливка си ти, да знаеш! Hug

# 211
Марче, обичам те  love001  love001 smile3525 newsm51

Уникална снимка на Халит & Алиджим, направо невероятна Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

И дватама греят от щастие, много са хубави Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts Two Hearts
Ако наистина мама им е направила тази снимка, просто я признах за фотограф на годината newsm74
Малкото бонбонче държи Big Red от Angry Birds Grinning Grinning най-популярната игра за iPhone и други смартфони с Android ((:

# 212
  • София
Мари, благодарности и от мен за тази невероятно прелестна снимка!
Толкова много ни зарадва!Доскоро беше затишие откъм нови снимки на Али,
но сега нови и все по-хубави.И двамата излъчват огромно щастие.Често съм си
мислила какво щастливо дете е Али, родил се в това прекрасно семейство.
Да са живи и здрави, да им се радваме и ние още дълго!

# 213
  • В тъмната гора.

А ето и думите на Джейда по същия повод в Туитър:

Ceyda Düvenci : Günün herkes için aydın olması adına bugün Van için düşünelim, çare bulalım ve eşya paylaşalım. Tüm ısıtıcı firmaları harekete geçsin.

Денят не е светъл за всички, да помислим днес за Ван, да намерим изход, да споделим вещите ..Да се мине през всички фирми и бизнесмени да се подсетят.

# 214
Мишел, благодаря за превода!  bouquet  bouquet

# 215
      След ВВ интересът към историята в Турция е много голям и това не остава незабелязано. Преди време имаше информация, че започва нов исторически сериал за Османската империя. На 20 октомври е излъчен първият епизод по TRT1. И тук има известни имена - Türkân Şoray , Tolga Karel.В пресата пише, че това е конкуренцията на ВВ!

http://www.youtube.com/watch?v=c5gIGikC9bQ&feature=related

Марман ,страхотно !! Как ще се справим ? Дали може да се изтегли и да го гледаме успоредно?
  bouquet  bouquet Hug

# 216
      След ВВ интересът към историята в Турция е много голям и това не остава незабелязано. Преди време имаше информация, че започва нов исторически сериал за Османската империя. На 20 октомври е излъчен първият епизод по TRT1. И тук има известни имена - Türkân Şoray , Tolga Karel.В пресата пише, че това е конкуренцията на ВВ!

http://www.youtube.com/watch?v=c5gIGikC9bQ&feature=related

Марман ,страхотно !! Как ще се справим ? Дали може да се изтегли и да го гледаме успоредно?
  bouquet  bouquet Hug

Данайче, това е само трейлърът на филма. Не съм търсила дали има в нета целите епизоди.

# 217

А ето и думите на Джейда по същия повод в Туитър:

Ceyda Düvenci : Günün herkes için aydın olması adına bugün Van için düşünelim, çare bulalım ve eşya paylaşalım. Tüm ısıtıcı firmaları harekete geçsin.

Денят не е светъл за всички, да помислим днес за Ван, да намерим изход, да споделим вещите ..Да се мине през всички фирми и бизнесмени да се подсетят.

Благодаря!

# 218
  • В тъмната гора.
Снимката на мъжете Ергенч е повече от страхотна, отиде направо в личния ми архив...прекрасни са.

# 219
Eдна чудесна снимка на Мерт.

И още няколко. Hug Grinning
http://www.iimmgg.com/image/bf4b6aa22eb2916dcf3e0951e794e388

http://cadde.milliyet.com.tr/2011/10/05/HaberDetay/1446840/11_KASIM_DA_ViZYONDA

Последна редакция: вт, 25 окт 2011, 21:10 от Mydream

# 220
Бабчи ,радвам се да те видя!!!
И за чудесните новини ,колажи и снивки :
  от мен едно искрето :

# 221
Мари Hug
Благодаря ти,прекрасна снимка Heart Eyes
Толкова много любов и доверие,колкото и високо тези ръце,да подхвърлят слънчицето Али,
той ще се усмихва щастливо.Защото знае,че няма да го изспуснат никога.
Момичета Hug

# 222
Мари Hug
Благодаря ти,прекрасна снимка Heart Eyes
Толкова много любов и доверие,колкото и високо тези ръце,да подхвърлят слънчицето Али,
той ще се усмихва щастливо.Защото знае,че няма да го изспуснат никога.
Жане  Hug Hug Hug

# 223
# 224
Мишел,благодарности за превода от Туитър!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт