След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 194

• 44 789
  • 742
  •   1
Отговори
# 405

Simo, thank you!!!  bouquet

# 406

По Фокс ТВ дадоха страхотен репортаж с Берг, Халит и Али. Много са сладки. И аз казвам Берг да не бърза с проектите.  Grinning

11.12

http://www.yildiz.tv/?act=dvr&chan=foxtv
Здравейте !
Варна  Laughing Hug,благодаря ти,прекрасни са и тримата!  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Точно това си говорехме снощи двете с Дари-да не бърза с нов проект! Laughing

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 14:16 от fresh13

# 407
Simo,thank yoy very much!  bouquet  bouquet  bouquet

# 408

Видяхте ли я Берг? И тя на дървената люлка  Joy ( не мога да се сетя думата на български).
Видяхме я!
Сега дори не мога да си спомня имаше ли специална дума на български.. Thinking

# 409
СВЕТЛЕ,ЧРД НА СЪПРУГА ТИ!!! Hug

Пожелавам ви много здраве и спокойствие!Hug

Весел празник!

# 410
Привет! Каква хубава събота за темата! Ей, този пухчо! Не пропускат да го целунат нито тати, нито мама, когато го вземат на ръце.  Heart Eyes Милото, наистина как бяга към люлки и пързалки! И Берг, и Халит са спокойни, усмихнати, с малкия Слънчо - всеки свободен миг! Варна, благодаря ти много за това, че подаваш винаги свежа информация за нашите сладури!  Hug Hug Hug

марманчи, качеството на предаването е лошо, но снимките са много милички! Hug Hug Hug

Варна, думите на Халит в предаването - нещо от рода - това татко, онова татко, или не знам. Сравнява обръщението, чувството във филма и в живота или просто говори за Али и реакцията му, когато го види на екрана. Защото даваха успоредно Мустафа от ВВ и Али.

# 411

И аз казвам Берг да не бърза с проектите.  Grinning

Аз също. Затова съм писала "Чакам търпеливо новия проект на Берг." Като гледам колко е спокойна и щастлива, отпочинала и отдадена на семейството. А и като виждам какво става с другите нови сериали, не знам какъв късмет трябва да има със сценарий, режисьор, продуценти и всичко накуп.

# 412
# 413
Екипът на предаването беше навързал моменти от филма с кадри от детската площадка. Пускаха кадри с Мустафа и след това думи на Халит за Али. Но това са го направили после, не защото има въпрос към Халит за децата му във филма и в живота. Обаче в началото гласът в кадър каза: "В парка Бебек сме с неговото "великолепно" семейство. " После паралелно с кадрите, където Али тича, редом с Халит казаха, че бил в парка с истинското шехзаде.  Joy

А Халит казва: "Това е татко, и това е татко, и това е татко." Така говорел Али, но Берг според мен е права, че това не е защото не го разпознава, а защото тези образи го подсещат за Халит. Както, когато по време на репортажа, излъчен преди няколко седмици. Когато репортерите тръгнеха да говорят за Халит с Берг и Али започваше: "Татко, татко

Имаше и навързани кадри от Кузей и ВВ. Получаваше се смешно.

Халит казва: Ще ти дам еди колко си  за годежа. Кузей: Не ща нито "лев" от теб.

Това в отговор на поста на Майдрийм.

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 14:38 от varna72

# 414
Светле,Честит Рожден Ден на съпруга ти!
Да е жив и здрав ,пожелавам ви много хубави
дни заедно
Hug Hug Hug

# 415
Благодаря ти много, Варна! Hug Hug Hug

А закачката с Киво и Халит не беше лоша! Laughing

Simo66, thank you!   bouquet

# 416

Берг направи много добър ход с рекламата. Получи много положителни отзиви за нея. Трябва да се ангажира с по-дребни проекти като продължителност на работата по тях и такива, които наистина си струват, защото действително сериалите, които тръгнаха тази есен имат много слаб рейтинг.

# 417
  • София
Варна,Момичета,много им се радвам Heart Eyes HugАЛИ е едно жизнено дете и в една от най-хубавата детска възраст,когато можеш да го гушкаш на воля и да виждаш радостта му.

# 418

Берг направи много добър ход с рекламата. Получи много положителни отзиви за нея. Трябва да се ангажира с по-дребни проекти като продължителност на работата по тях и такива, които наистина си струват, защото действително сериалите, които тръгнаха тази есен имат много слаб рейтинг.
Рекламата е много хубава-толкова настроение носи и Берг е прекрасна в нея!
Бих се радвала да видя  Берг отново в детско предаване или в такова със социална насоченост ..
И двамата с  Халит винаги са изразявали своята искрена  съпричастност към проблемите  на децата-и не само на тях.. .

# 419
И на мен ми е пред очите този малък сладурчо! Представям си колко е забавен! Вместо кадрите от ВВ, да беше поговорил малко, както в предаването с Берг! Ама жълтичко трябва да има, не само парк и люлки! Важното е, че ги виждаме покрай тези предавания, а нали и това си пожелахме онзи ден, Краси! Hug

Светле, пожелавам здраве, семейно щастие и късмет на съпруга ти!  Hug Hug На теб - също!

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 14:39 от Mydream

Общи условия

Активация на акаунт