След "1001 нощ" приказката продължава с проектите на нашите любими актьори - 194

• 44 787
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
Нямах възможност да преведа в предишните дни информацията за дарението на Халит. Дал е сто хиляди лири в подкрепа на хората от Ван. Екипът на ВВ също е събрал пари. В разговора с Беяз Халит много държеше да каже, че е изключително важно да се създаде добра организация, така че даренията, които правят много хора и организации да стигнат наистина до нуждаещите се, а не да се разпилеят някъде.

Направи ми впечатление колко социално отговорни са много от турските актьори. Поне тези, чиито профили следя, в деня, когато кюрдски партизани убиха турски войници си промениха снимките на профилите- сложиха черни ленти, а след земетресението знамето на Турция.

# 421

И на мен ми е пред очите този малък сладурчо! Представям си колко е забавен!

Тя Берг сигурно неслучайно каза: "Ние си падаме малко комедианти." Laughing

# 422
  • София
БРАВО на  ХАЛИТ за това щедро дарение Heart Eyes Hug Как да не обичаш такъв човек с толкова голямо сърце....Едва ли са много такива като него,не е само въпрос на възможности,просто е добър човек Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 423

И на мен ми е пред очите този малък сладурчо! Представям си колко е забавен!

Тя Берг сигурно неслучайно каза: "Ние си падаме малко комедианти." Laughing

Али носи  в себе си артистицизма на толкова поколения! Със сигурност вкъщи има спектакли! Laughing Laughing

Халит е проявил своята щедрост и съпричастност както винаги. Явно и в Турция не винаги подобни средства отиват по предназначение, за огромно съжаление. Много ми хареса мотото на кампанията за Ван.

# 424
  • Plovdiv
 wavey wavey wavey
Halit, Berg & Ali--"Super Kulup" ShowTV-29.20.2011 [HQ]
http://www.facebook.com/photo.php?v=2575334021654

# 425
Светле, честито на твоя Онур Hug Hug

Варна Hug Hug Hug И това е тати, и това, и това... Laughing Laughing Слънчице сладичко Heart Eyes Heart Eyes
Моят брат все обясняваше как тати го е родил Laughing

Simo, Марманчи Hug  bouquet Hug  bouquet

Ама толкова е хубав, мъничък бузанчо Heart Eyes Grinning Как да не си го целуват мама и тати Two Hearts

Марче, мерси за видеото Hug  bouquet

За всички Сюлейманки Hug Hug  Hug Grinning

Miha  bouquet

# 426
  • Plovdiv
Светле, за твоя "Онур"         и      за теб -

# 427
  • Plovdiv
Момичета, за всички вас

# 428
Здравейте на всички.Искам да ви благодаря всичко което откривате и споделяте тук в
тази уникална тема-
страхотни сте !!!
/Чета си ви редовно,обаче мн уроци ,мн нещо  Joy и не ми остава мн време да пиша в темата  Peace/

Един магнетичен о омагьосващ син поглед специално за вас .

Габи,Светле весел празник,приятно изкарване и всичко най-,най-хубаво !

# 429
# 430
  • София
Добър вечер       smile3525 newsm51 smile3525

Допълнение към сладките новини.....

love001  love001  love001

Последна редакция: сб, 29 окт 2011, 20:34 от krasminikif

# 431
Краси, сладко допълнение!  Hug Hug Hug

# 432
Една стара закачка между Халит и Къванч.  Hug Laughing Laughing Laughing Laughing

# 433
И нещо новичко от Миха!  bouquet

# 434
Нямах възможност да преведа в предишните дни информацията за дарението на Халит. Дал е сто хиляди лири в подкрепа на хората от Ван. Екипът на ВВ също е събрал пари. В разговора с Беяз Халит много държеше да каже, че е изключително важно да се създаде добра организация, така че даренията, които правят много хора и организации да стигнат наистина до нуждаещите се, а не да се разпилеят някъде.

Направи ми впечатление колко социално отговорни са много от турските актьори. Поне тези, чиито профили следя, в деня, когато кюрдски партизани убиха турски войници си промениха снимките на профилите- сложиха черни ленти, а след земетресението знамето на Турция.
Благодаря ти,Варна! Hug Hug Hug
Много исках да разбера нещо от разговора на Халит с Беяз.

Общи условия

Активация на акаунт