Пазаруване от френски сайтове 2

• 55 180
  • 743
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Иве, още от пролетта не става, пробвах многократно.
Чаршафи от Ларедут му вземи, не си давай парите тук....поне 3 комплекта ще вземеш за тия пари ooooh!

# 466
Аз от лятното им намаление пуснах една поръчка с Пти Солей. Много ми хареса качеството, цените още повече. Тогава бях вкарала всичко, което искам в кошницата и изпробвах наличните кодове за БД. Не ме допусна да платя, обаче. Сега още като прибавя артикула в кошницата и ми дава грешка и кошницата съответно е празна.

# 467
  • София
Cherry_lips, хванала си последдния влак. Пти солей ми казаха, че от 3 месеца не се занимават вече с посредничество. Сега отивам пак да ровя в ларедут, но не се надявам и там много. Хубавите чаршафи са си цифра, а от евтините имам три комплекта, които не стават за нищо.

# 468
Здравейте момичета, поздравления за страхотната тема. Четох назад, но не можах да намеря кодове за бланшпорте, а искам да пусна една поръчка. Някой да знае? Благодаря предварително!
Тук има кодове, някои са с подаръци, но повечето нямат Бд за малка сума-----> http://www.ma-reduc.com/reductions-pour-Blanche-porte.php

Да споделя това кодче - 590070, дава БД при 2 артикула, без минимална сума, и подарък кокотки. при нарастване на поръчката (май над 15 евро) дава допълнителен подарък някакъв гердан   Simple Smile

# 469
  • София
http://secretsales.com/listing/?col=3574#TopReturn
shoe30 - маха 30% днес от обувки

# 470
Някой дали е пазарувал от C&A от както е намалението? Никъде нямам поле, за да вкарам промо код. А преди намалението бях вкарала, но не си пуснах поръчката. Нещата, които искам да купя не са намалени. Сто пъти влизах, рестартирах, трих си кошницата - не и не. Чудя се повредата в моя телевизор ли е или покрай намаленията не разрешава ползването на кодове  newsm78

# 471
  • София
Да, и при мен пише купон, а няма поле в което да го въведа. Търся плътни детски блузки като екипчетата на адидас от ларедут, леко ватирани не от полар, а все ми се струва, че попадам на много  тънки или  изкуствени, моля споделете такава находка!

# 472
  • София
в atlasformen.fr има до 70% намаление и за женски дрехи, БД над 50 евра с код 55322
http://home.edt02.net/emc/emchV4c/?c=56500-849529-794130-3-17001 … fc8d9e02c3de%vt38

а в тати има 50% намаление на обувки
http://img.tati.fr/news/nl_soldes_chaussure_20120113/index.html

Последна редакция: пт, 13 яну 2012, 10:47 от Дзвер

# 473
  • Пловдив
Здравейте момичета , от Atlas for men са ми изпратили код за безплатна доставка, ако правилно съм разбрала - 55322.

# 474
  • на терасата
Момичета, извинете ме за неосведомеността, но какво стана с пазаруването от Ив Роше? Гледах отразяването на скандала по медиите, но какво се случи след това, не зная. Сега искам да поръчам някои неща от френския сайт, възможно ли е?

# 475
  • София
СД със сигурност не приемат пратки от ИР, мисля, че и Франсето не приемат, т.е. ти можеш да пазаруваш, но няма кой да ти я приеме и достави във Франция  Peace

# 476
  • на терасата
СД със сигурност не приемат пратки от ИР, мисля, че и Франсето не приемат, т.е. ти можеш да пазаруваш, но няма кой да ти я приеме и достави във Франция  Peace

Благодаря, да си потърся някой ниско тарифен полет до Франция и да си напазарувам на място със сигурност ще ми излезе по-евтино отколкото да си купувам оттук Ив Роше.

# 477
Някой дали е пазарувал от C&A от както е намалението? Никъде нямам поле, за да вкарам промо код. А преди намалението бях вкарала, но не си пуснах поръчката. Нещата, които искам да купя не са намалени. Сто пъти влизах, рестартирах, трих си кошницата - не и не. Чудя се повредата в моя телевизор ли е или покрай намаленията не разрешава ползването на кодове  newsm78

Здравей! Повредата не е в твоя телевизор. Аз вчера поръчах от там и нямаше поле за промо код.Явно това е така покрай намаленията.

# 478
  • на терасата
Пак съм аз.... Да попитам как пазарувате от Promod? Във френския сайт намаленията са по-добри от тези в английския.

# 479
Може ли линк към темата за превозвачите?

Общи условия

Активация на акаунт