Къде в Пловдив??? - 26

• 74 227
  • 746
  •   1
Отговори
# 225
Може ли да ми кажете къде в Пловдив има магазини за работни облекла? Интересуват ме бели манти, престилки, панталони. Ако може да е в района на Четвъртък пазара или Центъра, цена няма да имате  Praynig И още нещо - ако знаете някакви ориентировъчни цени  Blush

Аз се сещам за магазин, който е в Тракия. Намира се на булеварда Мебелна Къща-Кауфланд, веднага след първото кръгово движение. Фирмата ми е позната от доста години и доколкото знам е доста добра, май беше Ник-В, преди работех в сградата,където им е фабриката. Шефът им е много прецизен. За съжаление никога не съм влизала в магазина, само витрината съм виждала, че е до нас и нямам идея какви са цените. А, ето имат сайт, можеш да питаш по телефона: http://www.nik-v.com/

# 226
Наистина ми е тъпо да го напиша в такава консуматорска тема, но къде мога да поръчам много хубав венец за погребение на много скъп човек?

# 227
  • Пловдив
Наистина ми е тъпо да го напиша в такава консуматорска тема, но къде мога да поръчам много хубав венец за погребение на много скъп човек?

Понеже за последните няколко месеца ми се наложи да бъда на две погребения, все  на млади хора, в идеята да намеря най-доброто, смея да твърдя, че обиколих повечето траурни агенции и на всякъде изкуствените венци бяха ужасно грозни, но все пак купих от агенцията "Последна почит" на Мария Луиза, която е на самия булевард, близо до входа на гробищата, другия венец, от естествени цветя  го поръчах в бутика за цветя, който се пада между  Кукления театър и Природонаучния музей/сега не се сещам за името/, имаше и разкошни кошници там, на които се поставя лента с надпис "последно сбогом".

# 228
Благодаря на всички, харесахме палтенце дано и девойката е доволна Simple Smile))

# 229
  • Пловдив
Момичета, някой ходил ли е на цирк Балкански този сезон? Хубаво ли е представлението?
В колко часа има спектакли и какви са цените на билетите за възрастни?

# 230
  • Пловдив
С въпросче за Синема сити: гледам, имат някаква промоция за децата - в понеделник по случай Хелоуин: с един билет  -два филма...но нищо друго не успях да разбера...и тел. за инфо техен не намирам в сайта... newsm78
http://cinemacity.bg/oferty_02.php?oid=343

Някой да има повече инфо?

# 231
Момичета, някой ходил ли е на цирк Балкански този сезон? Хубаво ли е представлението?

Ако е за - детето определено няма да му е интересно. За възрастни - мъжът ми каза, че не е лошо.
Билетите мисля, че бяха между 20 и 50 лв (по спомен от лятото).

# 232
  • Пловдив

В другата тема за Пловдивските мами имаше споделено,но...само лоши отзиви и това,че определено с лаба програмата,а за деца пък-хич! Naughty

# 233
Племеницата беше на Балкански. Каза, че нямало много животни, само дресура на лъвове. Явно е било основно акробатики. Иначе билетите са мисля - 20 за възрастни и 10 за деца.

Благодаря за отговорите по моя въпрос   bouquet

# 234
  • Пловдив
Благодаря ви!
При тези цени на билетите и отзиви май ще се въздържим.

# 235
  • Пловдив
Понеже тук често се пита за разни курсове и занимания за деца си позволявам да ви споделя една информация, дано да е полезна:
На територията на град Пловдив се открива нова уникална възможност за обучение по музикалните дисциплини пиано и солфеж за деца от най- ранна детска възраст в единствената по рода си обновена база на къщата - национален паметник "Дом на Учителя", Старинен Пловдив.
Всяко 7 записало се на обучение при нас дете ще бъде обучавано безплатно със съдействието и подкрепата на Община Пловдив.
Ето линк към страничката във фейсбук, там има подробна информация и телефони за контакт:
http://www.facebook.com/pages/%D0%9E%D0%91%D0%A3%D0%A7%D0%95%D0% … 2/164837663609474

# 236
Добро утро! Simple Smile От къде мога да купя китайски летящ фенер за Хелоуин?Благодаря  bouquet

# 237
  • Пловдив
Ето подробно прясно инфо за цирк Балкански:

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=617073.30

# 238
Ние пък бяхме вчера, малкият ходи за втора година, остана много щастлив и му хареса, да, наистина има само лъвове, но детето ми се радваше и на клоуните и на акробатите и не съжалявам, че го заведох. Иначе май още няколко дни ще е в града и ще си тръгва цирка.

# 239
  • Пловдив
Момичета, къде има санитарна аптека? Имаше преди в Капана, но сега е затворено там и пише, че помещението се дава под наем.

Общи условия

Активация на акаунт