Къде в Пловдив??? - 26

• 73 160
  • 746
  •   1
Отговори
# 60
Здравейте момичета!

Искамда питам знае ли някои къде мога да открия евтина опаковачна хартия. Сещате ли се за някакъв склад или нещо одобно. Трябва ми по-специално тишу хартия, тъй като искам да си направя едни декоративни висящи топки.
Така че , ще съм ви благодарна за насоки и съвети! Simple Smile

# 61
Здравейте,да сте виждали някъде дуралексови чаши за чай (от големите,без чинийка),но от безцветния дуралекс,не карамел,син,или черен?

# 62
Такива чаши съм виждала в Метро и Карфур, дуралексови, прозрачни-безцветни, големи

# 63
  • Майничка
...Искам да питам знае ли някои къде мога да открия евтина опаковачна хартия. Сещате ли се за някакъв склад или нещо одобно. Трябва ми по-специално тишу хартия, тъй като искам да си направя едни декоративни висящи топки....

В една пресечка на "Митрополит Панарет", улицата, която води от паркинга на гърба на Стария град към площад Шахбазян има склад за опаковъчни хартии и прочее за цветарството. Пада се май точно след пицарията отляво, фирмата е Диги 98 (или 84), за цифрите не съм много сигурна.

# 64
Благодаря ти, gargamela !   bouquet

Там вече проверих и исках да намеря евентуално други алтернативи. Simple Smile

Затова ще съм благодарна, ако някой случайно знае за други места за опаковачна хартия.

# 65
  • Пловдив
Благодаря ти, gargamela !   bouquet

Там вече проверих и исках да намеря евентуално други алтернативи. Simple Smile

Затова ще съм благодарна, ако някой случайно знае за други места за опаковачна хартия.

В Кламера провери ли? Разбрах, че са се преместил някъде около Синдикалният дом.........

Наскоро търсих и аз хартии и и случайно попаднах на магазин за опаковки на Отец Паисий, не му знам името, но той се различава от златарските около него - няма как да го пропуснеш

# 66
  • Пловдив
Подсететеме за магазин за платове,за който не се сещам.Ходих на Иван Вазов,колелото на гарата,този в капана,този на пешеходния мост /от страната на аптека марица/
Търся плат за зимно палто,да е изпечен т.е да не стои лигаво.Кашмира е добър вариант.Тези които гледах обаче са много тънки

Последна редакция: пт, 21 окт 2011, 14:54 от Elfita ♥ Ƹ̵̡Ӝ̵̨̄Ʒ ♥

# 67
  • Майничка
Мотае ми се нещо, че някой беше казал за склад за опаковки към Карловско шосе или там някъде, но може и да бъркам. Иначе на Отец Паисий и на Заимов излиза по-скъпичко, ако се купува голямо количество.

Елфита, кой в Капана - този с/у РДВР или на уличката, където е гостилница "Ася"?

# 68
  • Пловдив
на уличката, където е гостилница "Ася"?

тук бях,нооооооооооо как можах да забравя този до РДВР то.ще ходя пак
благодаря   bouquet

# 69
  • Пловдив
Магазин за платове-Ул.Никола Палаузов 1,като се тръгне по Опълченска от Главната,втората пресечка в ляво,срещу Диетичния магазин.Пише-платове от Италия...Какъв цвят кашмир ти трябва?

# 70
  • Пловдив
.Какъв цвят кашмир ти трябва?

ами нещо тъмно-тъмно лилаво,черно,тъмно кафяво

# 71
  • Пловдив
В този магазин има-черно,сиво и т.кафяво към зеленикаво Peace Цена-14 лева Peace

# 72
  • Пловдив
Онли,ще го преслушам и този магазин.тъкмо ще го съчетая с този до РДВР то.багодаря  bouquet
сега се сетих,че и на италианската уличка на главната има един

# 73
  • Майничка
Елфита, на италианската са по-тънки материи сякаш

# 74
  • Пловдив
Онли,ще го преслушам и този магазин.тъкмо ще го съчетая с този до РДВР то.багодаря  bouquet
сега се сетих,че и на италианската уличка на главната има един

Елфита, къде ще си шиеш палто? Аз също много искам да си ушия, но не знам добра шивачка, а и с тези платове съм супер зле  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт