Къде в Пловдив??? - 26

• 73 149
  • 746
  •   1
Отговори
# 45
Вместо запис да попитам свястна преса за чесън,къде мога да намеря?
Всички купени до момента ги изпочупих.

# 46
  • Пловдив
Преди време имаше няква борса за употребявани мебели отстрани на Бриколажа, веднага след моста на Адата вляво /между моста и Бриколажа/..Не знам дали още съществува...

# 47
  • No Line On The Horizon
А Супа бар-а дали работи събота и неделя?

# 48

Да, до колкото знам от фейсбук страницата им, дори мисля, че е денонощно, заради баровете   Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 49

e, работи, как да не работи
това е бившото ориент кафе на вишански
много ми се иска да отида някой ден, но няма спиране с колата там
като имам работа в детската градина там, направо въртя по половин час като халтава

# 50

e, работи, как да не работи
това е бившото ориент кафе на вишански
много ми се иска да отида някой ден, но няма спиране с колата там
като имам работа в детската градина там, направо въртя по половин час като халтава

Като спомена Ориента, много ми липсва и в частност техните плодови лимонади. Някой да се сеща къде из града също предлагат тази чудна вкусотия? Бяха страшно освежаващи и приятни.

# 51
опитай в мохито /бившото планет/ - 300 метра по-надолу  Simple Smile

# 52
tandonova79, продуктите на фирма "Христина" и аз издирвах преди време в Пловдив - без успех. Ползвам седефените и пшеничените им трици. Купувам ги от София, една аптека до МОЛа на "Стамболийски" - имат почти пълния асортимент на фирмата. Следващата седмица ще съм там и ако желаеш, не ми е проблем да ти взема!

# 53
И аз да попитам, търся инфо за техник на мобилни телефони, за едно апаратче, донесено от чужбина, което няма гаранция за България, и в официалните сервизи на мобилните оператори ми отказаха даже и да го погледнат.
На Евлоги Георгиев 1 .Момчето  е много съвестно и ще ти каже дали може да го направи .
Изнася една табела отпред,ако нещо не ти е ясно ела в м-н Ревю аз ще те заведа !
Между другото в м-н Ревю получихме и др.нови палта .Заповядайте дами !!!  bouquet

# 54
  bouquet

А Пепи да не е родила вече Rolling Eyes,че нали темата е нейно дело...

Ооо, да, родих преди 18 дни- 1 ден преди термина.
Смятах тъкмо да пусна темата и гледам Кори ме е заместила Simple Smile

Честито на МАМАТА !!!Да ти е живо и здраво бебончо !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 55
Момичета,има ли в Пловдив място,където ремонтират детски колички?

# 56
  • Пловдив
http://beautycosmetic.biz/golden-rose-classics-metallic-lak-nokti-p-5517.html

Да се виждали тези лакове из Пловдив ?

# 57
Да попитам за спортния магазин до стадион Ботев - къде се намира? На самия Източен някъде около светофара с Богомил?
  bouquet

# 58
  • София
Да попитам за спортния магазин до стадион Ботев - къде се намира? На самия Източен някъде около светофара с Богомил?
  bouquet
Да, точно там е, под кооперацията, наредени са много магазини еден до друг.

Вместо запис да попитам свястна преса за чесън,къде мога да намеря?
Всички купени до момента ги изпочупих.

Моята е на Факелман, от Практикер съм я купувала, но има ги навсякъде. Доволна съм, вече няколко години я ползвам.

# 59
  • о`майна лунна нощ е
Добре зареден магазин за домашни потреби има в Мол Галерия, на Партера, веднага в в ляво след централния вход, и цените са много добри, магазинът изглежда много лъскав и марков, но цените са много добри! Има страхотни нещица в него.

Благодаря ти за идеята! Сещам се за магазина - май се казваше Rino или Reno. Ще погледна.

Общи условия

Активация на акаунт