Къде в Пловдив??? - 26

• 74 252
  • 746
  •   1
Отговори
# 255
Аз да попитам някой ял ли е еклеровата торта на "НЕделя" и дали е хубава  Thinking

А на "Мон Шери"?Колебая се между двете сладкарници.

# 256
Да ми препоръчате евтино йога студио?
Моя позната е йога инструктор, казва се Елена Минова. Аз лично ходя при нея в залата Star Dance Center с/у лаборатория Писанец ( преди Военна болница), но там не е евтино, макара че залата е прекрасна. Цената на 1 посещение е 7 лв. Същото момиче води йога и във фитнес залата на Лаута и там 1 посещение е 5 лв.

# 257
Елфичка, тортите на Неделя, вече на нищо не приличат. Взимахме тази година 2 пъти, ходихме на място един път, и всички които опитахме бяха доста гадни. Другите не сме ги пробвали.
Напоследък си взимаме от Бътерфлай в капана. Там са винаги пресни и много интересни на вкус. Последно за Димитров ден, си взехме една с бяла глазура, и вътре крем с праскови, беше много лека, и сочна и ароматна. Имаше 5-6 вида тортички.

# 258
  • Пловдив
Аз ходя в Амрита - в Тракия е 4 лв на посещение, за Тримонциум мисля, че е 5. Препоръчвам с 2 ръце  Peace

И пак да попитам - санитарна аптека някъде? Трябва ми лакмус и иригатор с кранче, идеи?

# 259
Санитарна аптека има пред входа на Св.Марина  Peace

# 260
Аз да попитам някой ял ли е еклеровата торта на "НЕделя" и дали е хубава  Thinking

Аз лично харесвам Еклеровата на "Чочко". И те имат няколко вида, но задължително се поръчва от предния ден Simple Smile

# 261
  • Пловдив
"Неделя" имат три вида еклерови торти. Най ми харесва шоколадовата, ако трябва да избирам от трите. Много шоколадова заливка, много сладка, но пък се компенсира от еклерите и крема, които не са чак толкова сладки. На "Неделя" фаворит ми е торта Стоичков в последно време, след като еклеровата ни омръзна. И без това в Пловдив не мога да си харесам вкус на торта, "Неделя" поне ми е близо и става като компромисен вариант.  Peace

# 262
А някакви цени може ли да цитирате?Колко струва примерно еклеровата на "Неделя"?И еклеровата на "Чочко"?Говорим за голяма торта-16 парчета  Peace

# 263
  • Пловдив
В "Неделя" е 30-32 лева, не съм сигурна точно колко беше. От "Чочко" никога не съм купувала, веднъж взех парче да опитам и не повторих. Не беше еклерова, но нещо не ме "грабна".

# 264
  • Пловдив
А някакви цени може ли да цитирате?Колко струва примерно еклеровата на "Неделя"?И еклеровата на "Чочко"?Говорим за голяма торта-16 парчета  Peace

Еклеровата, шоколадова в Неделя е 35лв, онзи ден  купих една, но е много сладка, едвам се изяжда едно парче   Confused

# 265
Охх....и ние бяхме поръчали за миналия рожден ден на малката-бялата Неделя.Съвсем обикновена.Просто имах ограничен бюджет и заложих на вкуса,пред това да е детска и безсвкусна.
Обаче то тооолкова сладка тортата..направо се потресох  Laughing
Като се има предвид и че тортата се яде накрая,когато всички гости са преяли и едвам дишат и какви душмански парчета отрязах.....стана още по-зле  Laughing  Mr. Green

Та си мислих,че еклеровата ще е по-лека,но май няма да е  Thinking

Ще взема от тези Чочко да поръчам една детска.....ама да видим  Thinking

Благодаря на всички отзовали се  Hug

# 266
Цитат
Цитат на: ioli в Нед., 30 Окт. 2011, 11:26
Елфичка, тортите на Неделя, вече на нищо не приличат. Взимахме тази година 2 пъти, ходихме на място един път, и всички които опитахме бяха доста гадни. 
Да, и аз съм на това мнение за жалост и от тогава спряхме и да ходим там. Правя си тортите у нас.   
Тези на Чочко, не са никак лоши и са пресни...
Цитат
Цитат на: .:.Stef.:. в Съб., 29 Окт. 2011, 20:13
Сигурно е вече късничко да споделя информация, но помня, че Кори (ако не се лъжа) питаше за параван - видях днес в Баумакс, много красив беше, леко японски стил напомня, бяло и черно, цената беше 129лв.

Благодаря, за информацията Стеф. Но ми се иска да е нещо на доста по-ниска цена и не толкова претенциозно.  bouquet Най-обикновен параван без украси. Продължавам да търся.

Момичета, спешно ми трябват по-евтини джинси или дънки(но по-плътни) за мъж? Ще съм многоо благодарна, ако някой има предложения?  bouquet

П.П.Преди време имаше намаление в Карфур на джинси, но от много време не съм ходила и не знам дали в момента има такива намаления? тъй като ми е далеч...

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 16:36 от kori_1

# 267
Аз да попитам някой ял ли е еклеровата торта на "НЕделя" и дали е хубава  Thinking

Като става дума за еклеровата торта - тази на Ванила подс е страхотна! Не харесвам сладки неща и много рядко ям торти, но техните неща са наистина изкушение. Цените им са доста добри. Може да провериш  Wink А и не са потресаващо сладки и мазни, както на повечето сладкарници
http://vanillapods.weebly.com/

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 14:48 от stain

# 268
А всъщност влезох в темата с въпрос:

Къде има магазин за лули и тютюн за лула?

Преди имаше един магазин на Отец Паисии, но изчезна.
Търся хубава лула и подходящ тютюн

# 269
  • Пловдив
А всъщност влезох в темата с въпрос:

Къде има магазин за лули и тютюн за лула?

Преди имаше един магазин на Отец Паисии, но изчезна.
Търся хубава лула и подходящ тютюн

Не знаех, че са затворили магазинът на Отец Паисий, мъжът ми ще се натъжи.
Такъв специализиран има в МОЛ-а срещу ескалаторите на 2-рия етаж, малко преди Дайхман и в Карфур (там не мога да обясня къде се намира, че само го мярнах в бързината).
Тютюнът с аромат на синя слива е много приятен!

Тази сладкарница ми беше похвалена горещо преди време, но бях забравила за нея. Благодаря, че ме подсети! От полза са ми и за мненията за Неделя, бях се насочила към тях и Чочко.

Последна редакция: нд, 30 окт 2011, 15:10 от miraluba

Общи условия

Активация на акаунт