Къде в Пловдив??? - 26

• 74 094
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
  • Пловдив
Момичета, къде продават фондьотени на REVLON colorstay ?

# 406
  • Пловдив

Ревлон има в Мол Пловдив-Бюти зоната,но дали има точно Колорстей не знам
може да се обадиш да питаш

0884 403 043

# 407
  • Пловдив
Ерин, така е за Дора. По супер 7 я дават рано сутрин. Ние имаме чаша с нея, но малката се впечатляваше повече от маймунката. Но от как засякохме филмчето вече си разпознава Дора и си я търси.
п.п. Ако и в мола имаш балони с нея, ще се възползвам след 2 седмици.

# 408

Има в IVIS в мола или на главната, няма значение, също и в едно магазинче за козметика, което се намира между пешеходния мост и подлеза, който води към малката главна. Намира се до пиците. Също срещу училище Яворов, на отсрещната страна на булеварда. Ако не се лъжа магазина се казва Мила, но може и да се бъркам. Надявам се да съм помогнала  Peace

# 409
tandonova79,  *vera  много точно го е описала. Дори смятам утре да мръдна натам и ще погледна какво има. Ако ми обясните сега и на какво казвате "италиански джоб".
И аз се присъединявам към питането за кукла Дора. Някой беше писал напред за Джъмбо, но май и там няма, както става ясно от следващи постове.

Италиански джоб - на обикновените дънки за да мушнеш ръка в джоба я слагаш вертикално, а италианският джоб е разположен косо и за да сложиш ръка, тя е хоризонтална и е по-удобен лично за мен. Когато купувах черните си дънки с такъв джоб, ми предлагаха и средно сини с леко избелване пак същия модел.

# 410
  • Пловдив
Благодаря ви за обяснението. Ще видя какво има след малко и по обяд ще докладвам.

# 411
  • Пловдив
  Elfita, Сладко изкушение,  благодаря ви за отговора  bouquet

# 412
Здравейте,
може ли да ме посъветвате от къде да си купя хубави по изчистени килими на нормални цени, че масово са шарени .
Благодаря

# 413
Здравейте,може ли да ме посъветвате от къде да си купя хубави по изчистени килими на нормални цени, че масово са шарени .Благодаря

В "Домко" има и такива модели. Моите любими шаги-килими са едноцветни.

# 414
  • Пловдив
Благодаря ви за обяснението. Ще видя какво има след малко и по обяд ще докладвам.
Включвам се с разяснение за дънките Мориц  Wink Шият ги тук в България и не са вносни.
А цените в обсъжданото магазинче са обявени на етикета , но ги продават на 50% по-ниска цена , защото въпросното магазинче е складовата им база  Peace
Аз съм много доволна от качеството и кройките им.

# 415
  • Пловдив
Здравейте,може ли да ме посъветвате от къде да си купя хубави по изчистени килими на нормални цени, че масово са шарени .Благодаря

В "Домко" има и такива модели. Моите любими шаги-килими са едноцветни.

Peace Миналата седмица си купих от Домко шаги-килимче едноцветно. Има доста модели и резмери. След обикаляне една седмица по магазините за килими /аз търсих шаги, другите не съм ги гледала/, установих, че съотношението качество-цена е най-добро в Домко.

# 416
  • Пловдив
Включвам се с разяснение за дънките Мориц  Wink Шият ги тук в България и не са вносни.
А цените в обсъжданото магазинче са обявени на етикета , но ги продават на 50% по-ниска цена , защото въпросното магазинче е складовата им база  Peace
Аз съм много доволна от качеството и кройките им.

А за какви цени става въпрос - с намалението?

# 417
  • Пловдив
Около 40 лв. Дънки с италиански джоб има няколко модела. Джинси няма такива.

# 418
  • Пловдив
Пеше има ли номера като за мен? Плътни ли са?

# 419
  • Пловдив
Оле, Микра, изобщо не гледах номера. Но да плътни имаше. Те нали ги вадят за сезона. Мини утре преди обяд примерно и дрънни един тел. Laughing

Общи условия

Активация на акаунт