Къде в Пловдив??? - 26

• 74 105
  • 746
  •   1
Отговори
# 390
здравейте,момичета!
някой знае ли къде в пловдив има аква аеробика?
В Тримонциум, а заниманията се провеждат от Ева спорт. http://evasport.com/blog/77:water-gym

# 391
сърдечно благодаря! Hug  bouquet

# 392
Има ли някой посетил заниманията по аквааеробика? Моля за повече информация - колко време продължава едно занимание, какво е натоварването, колко е дълбок басейна и водата достатъчно топла ли е за сезона?

# 393
  • Пловдив
За дънките да кажа и аз. Живея много близо до магазинчето на Морис и доста неща съм взимала от там. Понеже не блестя със снажен ръст, удобство за мен е че ми ги подгъват на място. Цените им са височки, но продават всичко на половин цена. Дори не знам дали още ги пише тези по-високите цени и изобщо защо ги пишеше.

Ако е удобно,опиши къде се намира,моля Simple Smile Peace

Иначе днес минах през Гранд-а и нищо-отново!

# 394
За дънките да кажа и аз. Живея много близо до магазинчето на Морис и доста неща съм взимала от там. Понеже не блестя със снажен ръст, удобство за мен е че ми ги подгъват на място. Цените им са височки, но продават всичко на половин цена. Дори не знам дали още ги пише тези по-високите цени и изобщо защо ги пишеше.

Ако е удобно,опиши къде се намира,моля Simple Smile Peace

Иначе днес минах през Гранд-а и нищо-отново!

Аз съм го описала по-горе. Като идваш по Шести септември, преминаваш прелеза, отиваш в посока новия Четвъртък пазар / Гребната база. Пада се много скоро след прелеза в ляво, отпред точно има едно кафене с изкарани маси, магазинът е зад него и не се вижда добре. Представлява ниска сграда без особени реклами и индикации, по кафенето ще се ориентираш. Вдясно от тях има висок блок и за магазина лично ние спираме на паркинга на този блок.
Тук някъде е http://www.bgmaps.com/map/plovdiv

# 395
  • Пловдив
Момичета искам да ви питам някоя от вас да е срещала някъде детски комплект чаршафи (долен, плик, калъфка) с Дора Изследователката. Или пъзел с Дора, за дете на две и половина. Иска ми се да купя на дъщеря си, тъй като я харесва много.
Благодаря предварително.

# 396
Девойки, да ми препоръчате фрима за почистване на дома?
Ще ми трябва след около 2-3 седмици, до месец. Искам да почистят един апартамент преди да се нанесем в него.

# 397
Момичета искам да ви питам някоя от вас да е срещала някъде детски комплект чаршафи (долен, плик, калъфка) с Дора Изследователката. Или пъзел с Дора, за дете на две и половина. Иска ми се да купя на дъщеря си, тъй като я харесва много.
Благодаря предварително.
..и аз търся,и куклата също...но никъде не Thinkingнамерих ....

# 398
За почистване в дома :

Използвала съм тази фирма за почистване на дамаска на много замърсен диван - справиха се неочаквано добре.
 За сметка на това, взеха килимите за пране на тепавица и после си ги търсих 3 седмици.  Когато си ги получих, единият имаше избеляло петно във формата на кръг, което се заличи за щастие, но чак на следващото пране. 

За пране на килими и други текстилни неща съм използвала също и - Тепавица Рай Много съм доволна - каквото се уговориш с офиса, като ден и час , се спазва точно. Връщат ти нещата в срока, който са упоменали, спазват часовете. Имат и други услуги в сайта, разгледай.

И двете фирми предлагат почистване на твърди настилки, фаянс и т.н., но нямам лични впечатления. Късмет.

# 399
  • Пловдив
tandonova79,  *vera  много точно го е описала. Дори смятам утре да мръдна натам и ще погледна какво има. Ако ми обясните сега и на какво казвате "италиански джоб".
И аз се присъединявам към питането за кукла Дора. Някой беше писал напред за Джъмбо, но май и там няма, както става ясно от следващи постове.

# 400
Фишър Прайс правят Дора, така че е логично да ги има в Джъмбо, на щанда им на ФП. Дано са заредили де, но по принцип имат доста неща.
http://www.fisher-price.com/fp.aspx?st=8640&e=dolls

# 401
В Джъмбо нямат Дора .....

# 402
  • София
tandonova79,  *vera  много точно го е описала. Дори смятам утре да мръдна натам и ще погледна какво има. Ако ми обясните сега и на какво казвате "италиански джоб".
И аз се присъединявам към питането за кукла Дора. Някой беше писал напред за Джъмбо, но май и там няма, както става ясно от следващи постове.

Италиански е джоб е джобът като на мъжките панталони, а не стандартните джобове на дънките.

# 403
В Джъмбо нямат Дора .....

това абсолютно сигурно ли е?
защото аз си спомням дора на джъмбо - струваше около 8-12 лв, изцяло от плат и висеше с месеци точно до едни кукли на спондж боб, пак намалени бяха.
дора е изключително нетърсен характер и кой каквото взел, да го изчисти и никога няма да повтори
аз имам балони на дора - и латексови  и фолио, както и пълна парти украса, за 5 години си спомням не повече от 3 пъти да съм я правила, като двата пъти си спомням, че беше за хора, които живеят в чужбина

# 404
  • Майничка
Обаче сега дават филмчетата за нея по някоя от телевизиите сутрин, точно преди тръгване за градина, та не я хвърляй, украсата. Wink

Общи условия

Активация на акаунт