Къде в Пловдив??? - 26

• 74 086
  • 746
  •   2
Отговори
# 420
  • Пловдив
Оле, Микра, изобщо не гледах номера. Но да плътни имаше. Те нали ги вадят за сезона. Мини утре преди обяд примерно и дрънни един тел. Laughing
Мерси Пеше  Heart Eyes
Аз обожавам джоб тип "италиански". Имам едни летни с такъв и до оня ден още ходих с тях.
Ще намина тази вечер, ако не забравя, че утре съм столичанка  Simple Smile

# 421
В Мориц последните пъти като  ходих, си бяха обявили реалните цени. Тогава варираха 35-40 лв дънките, леки платове по-рядко съм намирала. Шият ги на място.
Мира, имат магазин в София на централния вход на южния парк на Витошка. Там е същата хава, цена и реалната е на 50% както беше преди.

# 422
Момичета спешно за утре ми трябва под наем да взема външна радинска газова печка!!!! Идеи???
Спасявайте ме!!! Simple Smile

# 423
Момичета, аз имам доста дънки, пък и джинси съм си вземала и едно яке от Мориц, но нещо напоследък не случвам на качество. Последните ми дънки след прането омекнаха, размъкнаха се, окъсяха много, хич не ми харесва видът им. Якето на мъжа ми направо се прокъса от прането, та затова се въздържам да си взема пак от там. Жалко де, радвах се че има хубави бг прозводители, но се разочаровах.

# 424
  • в обкръжаващия ме хаос
На мъжа ми всичките дънки Мориц /а те не са малко/ се късаха единствено на външния  ръб в горната част на задните джобове. С никоя друга марка дънки, било то евтина или скъпа не му се е случвало това. Странното е, че горе между краката, където обикновено се протриват оставаха непокътнати, но заради задните джобове спряхме да купуваме от там.

# 425
Добър вечер! Днес цял ден се чудя за едно кафе-детски център в Кичука, но нещо паметта ми изневерява, та реших да питам. Лятото му бях видяла реклама, но тъй като забавленията за деца бяха вътре, не му обърнах особено внимание. Сега обаче застудя, а аз не знам, нито как се казва, нито къде точно се намира, нито пък, дали съществува към момента. От това, което помня, се намира някъде в или около новите кооперации в Южен, бул. Ал. Стамболийски. Било близо до Бялата воденица, а на снимките изглеждаше доста розово, като обзавеждане.
Дано някой да е разбрал нещо от това описание и да даде информация за въпросното място.

# 426
http://bebelinkakafe.weebly.com/index.html това ли е? Точно за него чух, че вече не
работило, но може да са ме подвели.

# 427
Благодаря, Veniz! Тъкмо за това става въпрос. Ако някой има актуална информация, моля, да сподели. Не само дали работи, а дали е приятно, как е обслужването, такива неща.
Сега видях, че в раздел Новивни пише: "Очаквайте новото ни местонахождение през септември Simple Smile" та може и да го няма.

# 428
Момичета, сещате ли се за производители на бебешки и детски /до 6 г./ облекла, спално бельо, завивки в Пловдив или Асеновград. Изключвам Вис Виталис. Срещал ли сте друг производител, направил ви добро впечатление с цени, качество или и двете? Иска да добавя още някоя фирма към магазина си, но нещо не мога да си харесам, а знам че тук всичко знаете Laughing

# 429
  • Пловдив
В Пловдив - Вимакс 2 ; Експрес1993; Съни комс; Бг бебе
В Асеновград - Ареал, Егето, Еско-р, Тиенекс

# 430
Благодаря, Джони!  bouquet

# 431
Здравейте, отново искам да попитам някой знае ли дали в неделя(утре) работи Ла Фестата? И от колко до колко часа?

Имам и спешна молба, ако някой знае къде продават рокли нещо класическо в тъмен цвят, изчистено, по-делово облекло по-скоро до 40 лв. ще съм изключително благодарна, ако ми каже къде да търся?(Като за този сезон)

Днес с мъжа ми търсихме дънки по-плътни, той си хареса само джинси струват му се по-дебели, макар че според мен и дънките и джинсите са еднакво плътни. Намерихме на цена от 32 лв., ако не ме лъже паметта. Та, ще помоля ако някой знае разпродажба на джинси или на по-ниски цени от 30 лв. нека да ми пише, тъй като в момента нямаме възможност за скъпи покупки, но се налага да сменим гардероба защото мъжа ми понапълня, та вече нищо не му става в общи линии...И искаме поне два чифта да вземем, тъй като с един няма как в зимния период, пък и не само.

Благодаря, предварително на отзовалите се да ми помогнат.  bouquet

# 432
Момичета, сещате ли се за производители на бебешки и детски /до 6 г./ облекла, спално бельо, завивки в Пловдив или Асеновград.
Ларж ,на края на Брезовска,от лявата страна.Стеда също,ама собственичката ( или май майка й),която продава на Илиенци е с толкова негативно излъчване,че нищо не бих взела от там .
А не може ли да поръчваш и от англ. сайтове-като гледам на Джордж бодитата,примерно са на прилични цени. Hug

Ватирани джински за 6-7 г. младеж виждали ли сте и на каква цена? На Илиенци китайски боклуци за 24 лв и стърчащи конци.

# 433
  • Пловдив
Момичета, сещате ли се за производители на бебешки и детски /до 6 г./ облекла, спално бельо, завивки в Пловдив или Асеновград.
Венера, Кимекс,...

# 434
Интересува ме дали някой знае добър учител по италиански за частни уроци?

Общи условия

Активация на акаунт