Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря марков парфюм на достъпна цена?
Къде мога да намеря надежден техник за мобилни телефони за устройство, внесено от чужбина, без гаранция за България?
Къде мога да намеря сушилник за дрехи на разумна цена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря марков парфюм на достъпна цена?
-
Къде мога да намеря надежден техник за мобилни телефони за устройство, внесено от чужбина, без гаранция за България?
-
Къде мога да намеря сушилник за дрехи на разумна цена?
-
Къде мога да намеря опаковъчна хартия?
-
Къде мога да намеря четки за грим на IMPALA?

Друг е въпросът, ако носиш подобен тип дреха и ще ти е от полза в бъдеще. Така, че Кори, прегледай си дрехите в гардероба, ако трябва вземи нещо на заем от приятелка.....и това сме правили като бяхме на 18 години, дори беше нещо като традиция да си сменяме дрехите, ама то в онези години с празните магазини ....
Рокля последно съм обличала преди 20 години и нямам представа къде може да продават подобни, но в Пловдив изборът е толкова ограничен, не че искам да те отчайвам. Погледни и по Заимов, там имаше някакви магазинчета преди години, предполагам още стоят. Магазин Кенсол на главната, аутлета на "Отец Паисий" май беше на Бети Балено или нещо подобно.....но не съм сигурна. Аз пазарувам предимно немска конфекция. И рокли с висока талия може да има и в магазините за бременни, но там слагат едни цени абсолютно несъобразени с качеството, кройката и материята. Късмет.