Къде в Пловдив??? - 26

• 74 056
  • 746
  •   1
Отговори
# 450
  • WonderLand
Къде в Пловдив има магазин New Yorker? Знам че има в Тhе Маll, но ми е много далече, а и не познавам града толкова добре. В Галерия има ли? Или някъде по центъра? Praynig

# 451
  • Пловдив
Къде в Пловдив има магазин New Yorker? Знам че има в Тhе Маll, но ми е много далече, а и не познавам града толкова добре. В Галерия има ли? Или някъде по центъра? Praynig

няма друг доколкото знам
може да обясним как да стигнеш до Мола

# 452
От Асеновград-Егето са много добри, но те нямат връхни дрехи, повечето е по-скоро бебешко и бельо, пижамки за до ок. 5-6г. деца, от както се е родил малкия му вземам бельото от там, Ариел не ме грабнаха с качество.

Къде е в Асеновград, продават ли на дребно? Че ми хареса едно тяхно боди за девойката, но беше със щампа, аз искам да е чисто.

# 453
Аз все още си търся спешно рокля, някой има ли идеи къде да търся? Simple Smile
Аз бих обиколила Гранда, Халите, Форума - зависи от кой квартал си  Simple Smile
Това с Гранда и Халите го направихме, а и не само останахме без крака просто. Два дни обикаляме, а нямам време просто времето ме притиска. Благодаря за предложенията.    bouquet
За жалост и бюджета ми е ограничен много, тъй като и други неща трябва да си купя...А и няма как да обиколя цял Пловдив за два дни с двата си крака! За жалост, затова и се обръщам към вас, може някой да е виждал или да знае нещо по-ниско като цена на рокли(по- официални).  bouquet 
Около центъра ме устройва, където и да е....

# 454
  • гр.Пловдив
Kori, наистина обаче обикаляне му  е майката. Тава, което аз харесам и ми се стори изгодно, ти може и въобще внимание да не му обърнеш. Защо не погледнеш продавалника или магазините за конфискувани стоки или тези за втора употреба?

# 455
  • Пловдив
Аз все още си търся спешно рокля, някой има ли идеи къде да търся? Simple Smile
Аз бих обиколила Гранда, Халите, Форума - зависи от кой квартал си  Simple Smile
Това с Гранда и Халите го направихме, а и не само останахме без крака просто. Два дни обикаляме, а нямам време просто времето ме притиска. Благодаря за предложенията.    bouquet
За жалост и бюджета ми е ограничен много, тъй като и други неща трябва да си купя...А и няма как да обиколя цял Пловдив за два дни с двата си крака! За жалост, затова и се обръщам към вас, може някой да е виждал или да знае нещо по-ниско като цена на рокли(по- официални).  bouquet  
Около центъра ме устройва, където и да е....
В dafne на главната провери ли?

# 456
Kori, наистина обаче обикаляне му  е майката. Тава, което аз харесам и ми се стори изгодно, ти може и въобще внимание да не му обърнеш. Защо не погледнеш продавалника или магазините за конфискувани стоки или тези за втора употреба?
Благодаря ти, и аз мисля така но нямам никакво време за обикаляне днес трябва да намеря нещо такова:  http://prikachi.com/images/510/4013510l.jpg , http://prikachi.com/images/511/4013511J.jpg Ех, не ми дават да публикувам друг сайт... След около час излизам да търся, ако никой не ми пише къде има нещо такова.  bouquet
Продавалника го прерових, но и там няма нищо като за мен все пак и номера трябва да улуча не е едно! Тези за вт. употреба ги прерових вече. Остана ми само днес и като гледам, май ще е по главната. Сигурно ще ми съдерат кожата. Благодаря за предложенията.

Не знам къде се намира може ли насока?   bouquet

# 457
В един ъглов магазин във Форум Тракия ми се стори че има доста симпатични рокли, но за цени не мога да коментирам как са, ако някой се сеща за магазинчето, може да те ориентира като цена. Както споменах- ъглово е и се намира до входа, който е откъм пазарчето. Вярвам, че няма да са скъпи нещата  Peace

# 458
Не знам къде се намира може ли насока?   bouquet
Дафне е на голяма главна,като идваш от Джумаята към пощата,гледай вдясно ,има широка витрина.Цените не са ниски,обаче.Освен ако има нещо намалено.а и не са толкова строго официални.Успех Simple Smile

по Отец Паисий нищо ли няма,коментирахте някакви магазини там преди време?аутлет на забравих коя модна къща

# 459
Не знам къде се намира може ли насока?    bouquet
Дафне е на голяма главна,като идваш от Джумаята към пощата,гледай вдясно ,има широка витрина.Цените не са ниски,обаче.Освен ако има нещо намалено.а и не са толкова строго официални.Успех Simple Smile

по Отец Паисий нищо ли няма,коментирахте някакви магазини там преди време?аутлет на забравих коя модна къща
Сигурно има, но просто не ми се е налагало да търся до сега. Дано намеря. Благодаря.    bouquet

В един ъглов магазин във Форум Тракия ми се стори че има доста симпатични рокли, но за цени не мога да коментирам как са, ако някой се сеща за магазинчето, може да те ориентира като цена. Както споменах- ъглово е и се намира до входа, който е откъм пазарчето. Вярвам, че няма да са скъпи нещата  Peace
Благодаря.     bouquet

# 460
  • Пловдив
За да купя конкретен тоалет /рокля или костюм/ трябва поводът да е много, ама много специален. Вярно, че имам дрехи за всякакъв повод и възможности за различни комбинации, но отдавна не купувам нещо, което после няма да нося. Дори и да е евтино, защото все пак заема място, а нова дреха да хвърлям  Thinking Друг е въпросът, ако носиш подобен тип дреха и ще ти е от полза в бъдеще. Така, че Кори, прегледай си дрехите в гардероба, ако трябва вземи нещо на заем от приятелка.....и това сме правили като бяхме на 18 години, дори беше нещо като традиция да си сменяме дрехите, ама то в онези години с празните магазини .... Laughing Извинявам се за лиричното отклонение.  Blush Рокля последно съм обличала преди 20 години и нямам представа къде може да продават подобни, но в Пловдив изборът е толкова ограничен, не че искам да те отчайвам. Погледни и по Заимов, там имаше някакви магазинчета преди години, предполагам още стоят. Магазин Кенсол на главната, аутлета на "Отец Паисий" май беше на Бети Балено или нещо подобно.....но не съм сигурна. Аз пазарувам предимно немска конфекция. И рокли с висока талия може да има и в магазините за бременни, но там слагат едни цени абсолютно несъобразени с качеството, кройката и материята. Късмет.  Peace

# 461
За да купя конкретен тоалет /рокля или костюм/ трябва поводът да е много, ама много специален. Вярно, че имам дрехи за всякакъв повод и възможности за различни комбинации, но отдавна не купувам нещо, което после няма да нося. Дори и да е евтино, защото все пак заема място, а нова дреха да хвърлям  Thinking Друг е въпросът, ако носиш подобен тип дреха и ще ти е от полза в бъдеще. Така, че Кори, прегледай си дрехите в гардероба, ако трябва вземи нещо на заем от приятелка.....и това сме правили като бяхме на 18 години, дори беше нещо като традиция да си сменяме дрехите, ама то в онези години с празните магазини .... Laughing Извинявам се за лиричното отклонение.  Blush Рокля последно съм обличала преди 20 години и нямам представа къде може да продават подобни, но в Пловдив изборът е толкова ограничен, не че искам да те отчайвам. Погледни и по Заимов, там имаше някакви магазинчета преди години, предполагам още стоят. Магазин Кенсол на главната, аутлета на "Отец Паисий" май беше на Бети Балено или нещо подобно.....но не съм сигурна. Аз пазарувам предимно немска конфекция. И рокли с висока талия може да има и в магазините за бременни, но там слагат едни цени абсолютно несъобразени с качеството, кройката и материята. Късмет.  Peace
Благодаря, за жалост приятелките ми не са с моето телосложение. А на мен ми трябва роклята и се надявам да мога и за в бъдеще да е ползвам. Ще гледам, дано открия каквото ми трябва. Благодаря за идеите. Сетих се къде има рокли, но няма да мога да обиколя всички места които трябва да обиколя...Приятен ден, отивам да търся отново.  bouquet

# 462
  • Пловдив
От Асеновград-Егето са много добри, но те нямат връхни дрехи, повечето е по-скоро бебешко и бельо, пижамки за до ок. 5-6г. деца, от както се е родил малкия му вземам бельото от там, Ариел не ме грабнаха с качество.

Къде е в Асеновград, продават ли на дребно? Че ми хареса едно тяхно боди за девойката, но беше със щампа, аз искам да е чисто.

До колкото знам нямат фирмен магазин в Асеновград, а цехът им е в бившия стопански двор след гробищата.
На пазара в Асеновград има сергия с тяхна стока.
Знам , че и на Брезовско шосе в някой от складовете зареждат, но точно кой... може да попитате на фирмения телефон 033-167-377.

# 463
  • Пловдив
Сетих се за Микстар на Ив.Вазов...Преди години си купувах от там панталони и имаха доста официални и ежедневни тоалети Peace

п.п. Имат магазин и на улицата с банките-май Хр.Г.Данов-Джумаята за ориентир.

# 464
  • Пловдив
    Рокли можеш да намериш в DiKa, Etere, Vivel, Danini, Elizabeht.Не разбрах около каква цена си се ориентирала.Това са фирми с добра конфекция, цените тръгват от 70-80 лв. и вървят нагоре.

Общи условия

Активация на акаунт