Къде в Пловдив??? - 26

• 74 090
  • 746
  •   1
Отговори
# 435
Здравейте, отново искам да попитам някой знае ли дали в неделя(утре) работи Ла Фестата? И от колко до колко часа?

Имам и спешна молба, ако някой знае къде продават рокли нещо класическо в тъмен цвят, изчистено, по-делово облекло по-скоро до 40 лв. ще съм изключително благодарна, ако ми каже къде да търся?(Като за този сезон)

Днес с мъжа ми търсихме дънки по-плътни, той си хареса само джинси струват му се по-дебели, макар че според мен и дънките и джинсите са еднакво плътни. Намерихме на цена от 32 лв., ако не ме лъже паметта. Та, ще помоля ако някой знае разпродажба на джинси или на по-ниски цени от 30 лв. нека да ми пише, тъй като в момента нямаме възможност за скъпи покупки, но се налага да сменим гардероба защото мъжа ми понапълня, та вече нищо не му става в общи линии...И искаме поне два чифта да вземем, тъй като с един няма как в зимния период, пък и не само.

Благодаря, предварително на отзовалите се да ми помогнат.  bouquet
Моля Ви, спешно ми е. Praynig

# 436
Момичета, сещате ли се за производители на бебешки и детски /до 6 г./ облекла, спално бельо, завивки в Пловдив или Асеновград. Изключвам Вис Виталис. Срещал ли сте друг производител, направил ви добро впечатление с цени, качество или и двете? Иска да добавя още някоя фирма към магазина си, но нещо не мога да си харесам, а знам че тук всичко знаете Laughing

бг бебе

налага ми се ходене до солун
ако някой е запознат с града, моля да ми пише лс

# 437
Момичета, сещате ли се за производители на бебешки и детски /до 6 г./ облекла, спално бельо, завивки в Пловдив или Асеновград. Изключвам Вис Виталис. Срещал ли сте друг производител, направил ви добро впечатление с цени, качество или и двете? Иска да добавя още някоя фирма към магазина си, но нещо не мога да си харесам, а знам че тук всичко знаете Laughing
Миа, сещам се за комшиите буквално казано  Laughing
фирмата е Арни, за малката преди да се роди, свекито имаше желание да купи неща за подарък и бяхме там, взехме хубави, цените тогава ми се видяха поносими, макар после да не съм купувала нищо от Б-я, че всичко ми се види толкова скъпо  #Crazy но пък и тия не работят с частни клиенти, а само на едро, така че нямаше как да вземам от тях повече.
Ако искаш телефон или друго за контакт, вероятно на цеха на вратата има инфо, пише, ще отида да проверя и ще ти кажа.
За утре не съм сигурна на 100%, че през денят ме няма, но надвечер може да хвърля 1 око.  Peace

hahaha сетих се, че ми е по-лесно да поровя в нета, отколкото да вървя 20м до адреса:
http://www.fashion.bg/firm/arni-41/187
http://www.goldenpages.bg/bg/b/65854BCA-114F-DC11-AF55-00145E9525E4
като гледам адресите, първия линк им дава домашния на хора, а втория е адресът на цеха
е, те са на има-няма 100-200м разстояние).

# 438
Здравейте, отново искам да попитам някой знае ли дали в неделя(утре) работи Ла Фестата? И от колко до колко часа?

Имам и спешна молба, ако някой знае къде продават рокли нещо класическо в тъмен цвят, изчистено, по-делово облекло по-скоро до 40 лв. ще съм изключително благодарна, ако ми каже къде да търся?(Като за този сезон)

Днес с мъжа ми търсихме дънки по-плътни, той си хареса само джинси струват му се по-дебели, макар че според мен и дънките и джинсите са еднакво плътни. Намерихме на цена от 32 лв., ако не ме лъже паметта. Та, ще помоля ако някой знае разпродажба на джинси или на по-ниски цени от 30 лв. нека да ми пише, тъй като в момента нямаме възможност за скъпи покупки, но се налага да сменим гардероба защото мъжа ми понапълня, та вече нищо не му става в общи линии...И искаме поне два чифта да вземем, тъй като с един няма как в зимния период, пък и не само.

Благодаря, предварително на отзовалите се да ми помогнат.  bouquet

Кой номер за мъжки дънки ?

# 439
Момичета, сещате ли се за производители на бебешки и детски /до 6 г./ облекла, спално бельо, завивки в Пловдив или Асеновград.
Венера, Кимекс,...
Венера наистина са с много добро качество.за кимекса съм раздвоена-скъпи,а не толкова качествени-на мен ми се е разплитал оверлог и бримки на шевовете.В тази връзка-съником( съникидс) се изложиха с ватираните комплектчета-за 1-2 изпирания и ми се разплита оверлога на крачолите.На вид го докарват,но на качество-хич Peace

# 440
  • Пловдив
Аз пък съм много доволна от Кимекса - няма скъсано, няма разплетен оверлог /а малкия ги попилява дрехите преди да му станат малки , само техните успяват да оцелеят  Simple Smile /. От години повечето неща на децата са от тях, за съжаление, вече нямат размери за каката, но и тази година анцузите на малкия са техни. И за подаръци купувам от тях. Попадала съм явно само на качествени партиди...Не са им скъпи, ако си ги купуваш от фирмения им магазин... Wink Иначе и търговецът кат сложи малко и стават наистина по- скъпички...Ама то това важи и за Ларж /от които също съм доволна/ и за Венерата... Peace

ПП: Щот ги похвалих, та и на мен ми се случи - проскам сега прането и разнищено долнище / Кимекс/ отдолу на крачолите - точно оверлога, купувано е за 15.09 т.е. носено е по- малко от два месеца... Thinking

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 15:50 от *Бенджи*

# 441
  • София
Бях фен на Кимекс, но от тази година вече не съм. Миналата зима долнище без дупки на коленете не остана, от цветовете и помен нямаше. А не бих казала, че са евтини.

От Асеновград-Егето са много добри, но те нямат връхни дрехи, повечето е по-скоро бебешко и бельо, пижамки за до ок. 5-6г. деца, от както се е родил малкия му вземам бельото от там, Ариел не ме грабнаха с качество.

# 442
  • Варна
Здравейте от Варна. Моля, да ми помогнете къде да дам обява за апартамент под наем в Пловдив.
Във Варна имаме вестник Позвънете, а в Пловдив? Искам да помогна на възрастни роднини,но не знам къде мога да дам безплатна обява.

# 443
  • Пловдив
Здравейте от Варна. Моля, да ми помогнете къде да дам обява за апартамент под наем в Пловдив.
Във Варна имаме вестник Позвънете, а в Пловдив? Искам да помогна на възрастни роднини,но не знам къде мога да дам безплатна обява.

Hug

http://www.alo.bg/ - избери публикуване за Пд

http://ads.plovdiv24.bg/add.html

http://www.imot.bg/ - ако не се прати СМС  , обявата  може да се види само то агенции  Peace

# 444
  • Варна
Благодаря за бързия отговор. Ще се радвам и на други предложения и евентуално за вестник.

# 445
  • Пловдив
Благодаря за бързия отговор. Ще се радвам и на други предложения и евентуално за вестник.

stenly , от сайта на Ало  можеш да пуснеш безплатна обява и във вестника Ало.
Друг популярен за Пд е Марица

http://www.marica.bg/

Където и да пуснеш обявата , агенциите веднага ще ви нападнат  Mr. Green

Аз пуснах моя през сайта на Ало , като писах ,че съм собственик  Peace

# 446
  • Пловдив
Уфф, имаше една тема за имоти тук във форума, ама не мога да я открия сега...
Намерих я: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=620798.0
Доста хора оттам си намериха апартаменти под наем и дадоха такива, а и купиха/продадоха...  

А за производители на детски дрешки: сетих се за още: Севтекс - Габрово, Дино...

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 18:11 от *Бенджи*

# 447

"Пловдивски имоти"
-дебел е,евтин е/прилича малко на списание/...ние купуваме все него,ако нещо ни интересува.
Но и във в."Марица" има страшно много обяви  Peace

# 448

Благодаря, предварително на отзовалите се да ми помогнат.  bouquet

Кой номер за мъжки дънки ?
Номер 34     bouquet
Аз все още си търся спешно рокля, някой има ли идеи къде да търся? Simple Smile

Последна редакция: нд, 06 ное 2011, 20:53 от kori_1

# 449
Аз все още си търся спешно рокля, някой има ли идеи къде да търся? Simple Smile
Аз бих обиколила Гранда, Халите, Форума - зависи от кой квартал си  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт