Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Къде мога да намеря марков парфюм на достъпна цена?
Къде мога да намеря надежден техник за мобилни телефони за устройство, внесено от чужбина, без гаранция за България?
Къде мога да намеря сушилник за дрехи на разумна цена?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Къде мога да намеря марков парфюм на достъпна цена?
-
Къде мога да намеря надежден техник за мобилни телефони за устройство, внесено от чужбина, без гаранция за България?
-
Къде мога да намеря сушилник за дрехи на разумна цена?
-
Къде мога да намеря опаковъчна хартия?
-
Къде мога да намеря четки за грим на IMPALA?

но пък и тия не работят с частни клиенти, а само на едро, така че нямаше как да вземам от тях повече.
сетих се, че ми е по-лесно да поровя в нета, отколкото да вървя 20м до адреса:
/. От години повечето неща на децата са от тях, за съжаление, вече нямат размери за каката, но и тази година анцузите на малкия са техни. И за подаръци купувам от тях. Попадала съм явно само на качествени партиди...Не са им скъпи, ако си ги купуваш от фирмения им магазин...
Иначе и търговецът кат сложи малко и стават наистина по- скъпички...Ама то това важи и за Ларж /от които също съм доволна/ и за Венерата...