Къде в Пловдив??? - 26

• 74 000
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Пловдив
Благодаря, ще разгледам.
В левчето съм виждала, но много мънички, за игра на дечица и са лъскави от станиолови лентички.

# 586
  • Пловдив
blekuta, аз подвързвам редовно в едно ателие в Тракия, срещу 60-класното.
Знаем се вече със собствениците - много съм доволна, пък и цените са много народни

Mila_33, фото Пинк има и на главната, в пресечката точно след Годзила

# 587
  • Пловдив
Къде продават такива чадъри?

# 588
Помпони съм виждала в Барбароните в Кючук париж, на ул. Славееви гори, но беше през лятото и не видях цената. Дължината на станиоловите ленти беше около 20 см, самите лентички бяха разноцветни. С пластмасови дръжки.

# 589
  • Пловдив
Аз преди 10 дни си купих същия чадър от магазинче за 1001 стоки на Събота пазара - за 6лв. Ще проверя има ли още  Wink

# 590
Момичета, здравейте! Някои от вас знае ли програмата на деските филми,които ще се прожектират в Лъки синема този уикенд. Става въпрос за тези,които са част от киномания 2011.Никъде не мога да им намеря програмата, а и не откривам актуален телефон на Лъки синема.

# 591
# 592
  • Пловдив
Момичета, здравейте! Някои от вас знае ли програмата на деските филми,които ще се прожектират в Лъки синема този уикенд. Става въпрос за тези,които са част от киномания 2011.Никъде не мога да им намеря програмата, а и не откривам актуален телефон на Лъки синема.

Само това намирам  Peace
http://www.programata.bg/?p=34&l=1&c=2&id=1133

# 593
  • Майничка

Тази събота със сигурност е "Крокодилът Гена", японският.

# 594
  • Пловдив
Фото Пинк в Тракия затвори. Фоновете най-вероятно са в централното студио, до р-т Скорпио.

# 595
  • София
sweet_maniche , Pesheck благодаря много Simple Smile

А знаете ли друго фото студио в Тракия с хубави детски фонове?

# 596
# 597
  • Пловдив
Някой може ли да ми помогне с актуална информация за закрит басейн? Simple Smile
Интересуват ме цени на карти и индивидуални посещения, както и условията.

# 598
  • Пловдив
А някъде по центъра да продават перуки? Имаше преди един магазин на малката главна - дали седи още?

# 599
А някъде по центъра да продават перуки? Имаше преди един магазин на малката главна - дали седи още?

Седи.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт