True Blood - Да почетем корнишоните - 48 тема

• 19 793
  • 726
  •   1
Отговори
# 195
Аууууууу, Вълчо, аууууууууууууууууууу!

Мерси, Кате!  Hug

# 196
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Боже, тоз маркуч ще да е златен, то не бяха въздишки, не бяха припадъци hahaha hahaha hahaha

# 197

А те така!  hahaha Ма много му отиват, пу!

Ей сега гледах Лорена в "Декстър", прасна Батко.  Mr. Green Да ви кажа, без лоренския грим е малко постничка, поизненадах се.

# 198
Здраво! Честит ви Хелоуин, ако го почитате!

Аз съм във вамп абстиненция. Чак се замислям дали да не дам втори шанс на Дневниците. В издирване съм на Moonlight - пичът ми се видя върло симпатичен. Ама няма сийд това чудо значи .

Пък на какъв гиф попаднах от Хорър-а. Вие сигурно сте запознати, де, ама тази червенокоса мръсница не се ли онождаше с Билиту?

Леко ме досрамя да го постна това тук ... ама съвсем леко  Laughing

# 199
  • срещу двата комина :)))
брей, тоз хорър , то имало интересни неща там  Whistling
Честит Хелоуин и от мен  Joy

# 200
 Party Честит ви Хелоуин Party
Как сте, мили ми гугутля Hug

Ние се напразнувахме - синковеца беше пират. На мен не ми дойде ред да се маскирам на вещица, много ми куцаше подготовката тази година. Ни тиква правих, ни украса вкъщи... Абе излагация. Успях само 5 игри да скалъпя, и то благодарение на Крокотак.

Аууу, Катее, ауууу!!!! Ауууу!!! (вия срещу луната, да не си помислите друго Mr. Green)
Ау, какъв Вълчан!!! Много ти благодаря за поздрава Hug

Да ви кажа, 9-та книга малко ми беше досадна, сега 10-та започвам.

# 201
  • КиТ
Аууу, Плами, колко си тематична Crazy

Че как  bowuu bowuu bowuu

Фи давай Moonlight ,супер сериалче (няма ли го в арената целия?) ,жалко,че е само 1 сезон  Rolling Eyes иначе Хоръра е супер сериал,ако харесваш всичко крийпи  Heart Eyes Heart Eyes

# 202
                                                Кристин в Once Upon a Time

Не ми вдъхва особено доверие този сериал.

Сонче, 11-та пък е съвсем досадна. Какви ще ги къдри тази леля до 13-та, не ми е ясно. Ама нали трябва да бъде изцедена максимално аудиторията финансово.

# 203
Брутру Simple Smile
Аз гледах 2 серии от Once Upon a Time, Кристин се явява във втората, не се очаровах, но бих го продължила ако нямах 8 други.  Mr. Green Виж, Grimm ми хареса в пъти повече, ще го следя.
Фи - Moonlight препоръчвам и аз. Simple Smile А Хоръра за мен е откритието на сезона, върло як.  Peace

Малко тематично - Сашо на корицата на гръцкия Men's Magazine  Hug

# 204
Фи, баш с Билиту се онождаше  hahaha Трябва да му се отдадеш на тоя филм, казвам ти  Peace

И на мен ми хареса Грим, малко приказен и банален, но па след 1-ва серия веднага си качих на МР3-ката Суит Дриймс, ама менсънската версия. Ш`ходя да тичам у гората  Mr. Green

Сега обаче кака ви се мята да чисти прозорци и съм заредила любими парчета, по които съм творила и ги споделям за желаещите да си припомним стари ленти  Heart Eyes

Плачещата Джес със Cry little sister
Любими муцуни с People are strange
Гориво в кръвта с Chop and Change
Бруталния трети сезон с metallica
И за мойтЪ душЪ Джо с I`m too sexy

Mr. Green Да поденсиииим, мацкииии, юхууууу  Mr. Green

# 205
Бру! Къв тоз Грим, я раздуйте, че мяркам тук-там, отзиви, ама нищо подробно.

newsm68 Мноу, мноу яка песен, блус прослушах зарад нея.

# 206
Този Грим е едно нещо като ловец. Млад детектив започва да вижда разни работи в някои хора-нещо като истинския им облик. В това време се среща с леля си и тя му казва, че е Грим и т.н. Първата серия беше с големия лош вълк  Mr. Green
Вече и приказките превърнаха в кошмари  Rolling Eyes За Мечо Пух какво ли ще измислят  Crazy

# 207
Мерси, засега ше пропусна. Mr. Green

# 208
На мен в Грим-а ми 'аресаха чудовищата, книга, в която са описани, млад ловец тръгва да ги гони, много-много far cry на Supernatural, може затова да ми хареса или защото го гледах веднага след братюгите.  Mr. Green

# 209
  • срещу двата комина :)))
тоз пък Грим не го бях чувала даже  Joy да видим дали ще остане време да го почна, че и аз като Цецето имам хиляда дето чакат  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт