True Blood - Да почетем корнишоните - 48 тема

• 19 603
  • 726
  •   1
Отговори
# 30
Да се почервеня, да се набия на очи. Ко ми се разхождат по червени парцалки  Crossing Arms

# 31
Бау Grinning
Кате, не може те позна човек с таз нова физиономия Grinning Сексапил отсекъде Crazy Веднага се сещам за Джесика-Червената шапка Mr. Green

Да ви се похваля, че вчера и днес чета 4 книга True Blood и съм направо възмутена как във филма претупаха и омазаха сцената под душа Crossing Arms

# 32

Кате, не може те позна човек с таз нова физиономия Grinning Сексапил отсекъде Crazy Веднага се сещам за Джесика-Червената шапка Mr. Green

Бе това трябваше да минава за готика с червените очи, ама нещо не се забелязват май  newsm78

# 33
  • EU
Цоп и аз  при корнишоните  Mr. Green
Докато ми остане време да пиша и сте започнали нова тема, само пропуснах защо такова внимание към късите краставици да не нещо от сезона  newsm78
Кате, очите  изобщо не личи да са червени   Rolling Eyes
 И така да споделя все пак впечатления от Меланхолия..
На първо място е най-гледаемият филм на Триер, поне от тези които в БГ са излизали
На второ Алекс си изигра добре ролята на мъж-мечта, не че имаше кои знае какво предизвикателство в нея  :mrgre
В заключение: Филмът заслужава да се гледа заради много добрта игра на Дънст и Шарлот Генсбур. Те са две сестри, които са пълна противоположност: Дънст е безчувствента апатична и песиместично настроена което силно контрастира на успеха и в професионално,  в брака- намерила е мъжа мечта, има страхотно сватбено парти,  а другата е прагматична оптимистка,  която си мисли, че живее в предвидим свят, страшно се дразни от непукизма на сестра си .. Но любовта към детето и ги свързва дълбоко. Личната драма се рзавива на фона на космически катаклизъм които ще доведе до унищожение на земята
Много ми хареса ефекта,  които се постигна с постоянната, музика и звуци от сватбата в главата на Дънст в първат част от филма  Peace
Плами, честито на патерици  Hug

# 34
Брутру, слагам да хапнете и пийнете за здравето на мосю С.

Тука съобщихме ли, че Лети-Мей се появи в Хоръра под формата на най-досадния и скучен човек евър? Някак странно ми изглеждаше, но освежително различно беше.

# 35
Жив и здрав да е мосю С! То с две жени здравето му скоро ще е под въпрос  smile3503 Но въпреки това му пожелавам много здраве, късмет, здрави нерви, успешна кариера и един син в скоро време  Hug Въпреки, че няма по-хармонични и миловидни връзки като тези м/ баща и дъщеря  Blush Но ще ви бъде драго докато мама и Кате правят крушови паойве, тате и син да ритат топка  Blush

Ох, чак аз се размечтах. В нас мама Ката готви, чисти, пере, глади, а мъжете й побеляват косата  Crossing Arms

Еви, спрели сме се на корнишони, щото Герганата не става за консервиране  Mr. Green В каквато и марана да я топнеш пак омеква  Rolling Eyes

# 36
  • София
Ох, чак аз се размечтах. В нас мама Ката готви, чисти, пере, глади, а мъжете й побеляват косата  Crossing Arms

Еви, спрели сме се на корнишони, щото Герганата не става за консервиране  Mr. Green В каквато и марана да я топнеш пак омеква  Rolling Eyes
smile3532 smile3532 smile3532 (макар, че първото не е много за смях)

Меланхолията няма да си я причинявам! Реших го!

# 37
И аз няма.

Като, мерси много за чудесните пожелания, ма ако може тъй, само жени да си останем.  Blush
Кво говориш, ква хармония, то е щааастие, усмивки, радост и от двете страни, лигня до възбог.  Mr. Green пък аз вчера като излизах, нямаше ме час и половина, като се прибрах хич не ми се усмихна.  Crossing Arms

# 38
Брутру  Hug
Пуц, да ти е жив и здрав мосю! Heart Eyes

# 39
  • КиТ
Благодяра ви многооооооо Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Hug Hug Hug

#Shocked
Кво сте облещили моето величество голо,бе!
Наказание,сто боцкания с остра  вила за вас.

hahaha hahaha hahaha що гледате краля бре  Crazy Joy Joy Joy Joy

Пуци много да те слуша мосю,да глези теб и киф Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 40
Ох, мър Божке  Crazy Само аз и Цеце липсваме в картинката  Blush

# 41
  • София
Кате, това лице ти е много готино! Хипнотично едно такова!

# 42
Привет!

Пуци, да ти е жив и здрав личният ти мосю!

Ех, тази "Меланхолия" голяма мъка се оказа   Mr. Green  Ще я почакам дали ще дойде на екран при нас и ще се помъча и аз. Нищо не съм гледала на Триер пък. Засилих се онзи ден да гледам "Антихрист" заради Шарлът и като прочетох какви бруталии има и се отказах  Laughing

Алекс  с  фенки  в Бразилия днес

Последна редакция: нд, 23 окт 2011, 05:18 от Fiama

# 43
# 44
 smile3532 smile3532 smile3532 Ей, боже, уникално! Аштън Къчър изглежда потресаващо гадно с тия косища и брадища.  Sick

Общи условия

Активация на акаунт