True Blood - Да почетем корнишоните - 48 тема

• 19 772
  • 726
  •   1
Отговори
# 300
А добър ви ден, по Севера въздишате, а? И аз, обичам бели нощи.  Heart Eyes

# 301
  • София
Ля-ля-ляяяяяяяяяя  Party

# 302
Мммм северни студени нощи ... кожа от коза и северняк, студен като ноща с другите, но горещ като жарта с теб. Уххх изби ме на романтика  Whistling

# 303
  • срещу двата комина :)))
дубрутру  Hug
а иначе да почерпя на патерица, вчера било ден на художника, а аз не знаех  Embarassed, но никога не е късно да се напием  Whistling

# 304
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Муриня, честито, честито и на Слънчогледа, аз се черпя доволно Hug

Мммм северни студени нощи ... кожа от коза и северняк, студен като ноща с другите, но горещ като жарта с теб. Уххх изби ме на романтика  Whistling
И мен Blush Blush Blush. Даже "с теб" бих заменила с "върху теб" и идилията пълна Mr. Green. Може и "под теб", въпрос на моментно решение hahaha

Соне, благодаря Simple Smile.

# 305
ауу, Злате, много як подпис Crazy
Мерси, Джой, и ти си много хубава. Дето вика Катето ей ся чакам да изрипне някой скотиш от къщето.  Laughing

Муре, и тук ще се почерпя   Mr. Green

# 306
Ха честито, Муре!

Джой, под, под, те са едрички като правило.  hahaha

Номинирани сме  за банда на годината!

Цитат
14. Банда на годината  Не са от Клюкарника, от филмовия подфорум, темата за "Истинска кръв", често ги чета за развлечение Laughing

hahaha

# 307
Честито, Мури, на патерица! И аз незнаех за такъв ден, иначе с удоволствие бих ти нарисувала нещо лично аз  Laughing Много съм добра на "Точка, точка, запетая, нос, тиренце, колеленце, шички шички, две ръчички и тумбака с двата крака"  Mr. Green

Нидей чака, Злате, норвежки имот било туй  Wink

# 308
И сега кво, аз за кого да гласувам, като съм гугутка и британка едновременно hahaha

# 309
Честита ни номинация  Grinning Само не ми е много ясно как се гласува Thinking

Злате, чак сега ти видях подписа - много готин! И толкова верен Whistling

# 310
Намисляш си фаворит във всяка категория и пишеш, може май и повече от един. Аз мисля навсякъде в отрицателните да нашлякам Вилико май Embarassed. Само за нея се сещам така масивно да ме дразни...

# 311
  • КиТ
Мури ще се почерпя,честито,да не си художничка Thinking

И сега кво, аз за кого да гласувам, като съм гугутка и британка едновременно hahaha

Номинирали ни и британците,сега ще прочета в темата Mr. Green Иначе не може ли с няколко опции да се гласува newsm78 се ще се намери изход,а и ние сме в двете теми едни и същи хора Mr. Green

# 312
  • срещу двата комина :)))
мда, Плами  Joy то иначе няма за какво да черпя

# 313
Намисляш си фаворит във всяка категория и пишеш, може май и повече от един. Аз мисля навсякъде в отрицателните да нашлякам Вилико май Embarassed. Само за нея се сещам така масивно да ме дразни...

hahaha Малко са тези, които не са се "сблъскали" с Вилико  Wink

# 314
  • гр.София-Красна поляна
Аз съм една от малкото. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт